Mjesečni horoskop za srpanj – saznajte što Vam donose zvijezde!

U srprnju 2020. mogli smo svjedočiti pomrčini Mjeseca, točnije 5.7. To je uvelike utjecalo na Vaše emotivno sranje, na stanje Vaše duše. Uz to, ništa manje važan za mjesec srpanj nije prelazak Marsa u Ovna gdje ostaje sve do kraja 2020. A Saturn se nakon boravka u Vodenjaku 3.7. vratio retrogradno u znak Jarca.

Što ovo sve znači? Srpanj će zahtijevati mnogo Vaše energije. Mnoge stvari mogu ponovno izaći na površinu. Stvari i teme za koje mislite da ste ih već definirali. No budite strpljivi, ovo razdoblje će proći, nakon čega slijede mjeseci kada je sve moguće.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Mjesečni horoskop za Ovnove predviđa: ovaj mjesec započinje sjajno, što se uvelike odnosi na socijalnu interakciju. Postoje neka područja na kojima ste možda odlučili odstupiti.

Pomislite na iskrenost ili bliske saveze. Ako je romantični odnos u tijeku, to može postati veći dio Vašeg razmišljanja. Kako je Merkur retrogradan, to može proizvesti razmišljanja o nekome iz prošlosti, družeći se s ljudima u nekom nostalgičnom svjetlu.

Ako ste bili nesigurni u vezi sa svojim odnosima na neki način, energija ovog mjeseca mogle bi Vam pružiti veću sigurnost. Možda ćete razmišljati o svojim vrijednostima i kako vrijednosti međusobno spajaju ljude.

Ovo može biti vrijeme novih početaka.

Osobni horoskop možete zatražite od savjetnice Vere na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Ovaj mjesec započinje u dijelu Vašeg horoskopa koji ima veze sa Vašim suočavanjem sa svijetom općenito. Dakle, govorimo o odgovornostima, obvezama, ambicijama, poslu, karijeri, obukama.

Ove stvari mogu značajno utjecati na ovo područje. Postajte više druželjubivi i pruža Vam se prilika da podignete svoju vibraciju u smislu povezivanja s drugima.

To će Vam omogućiti da se družiti s ljudima kroz svoj rad, kroz neki profesionalnu organizaciju. To Vam zapravo može biti dio za sklapanje novih prijateljstva, ali i poboljšati svoj položaj ili mogućnost da napredujete.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Mirta na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Ovaj mjesec u velikoj mjeri je povezana s putovanjima, visokim obrazovanjem i znanjem.

To se odnosi i na Vaše svjetovne interakcije. Merkur je retrogradno krenuo 18.6. Ovo je prilika za Vas da vrlo pažljivo razmislite o tome kako se približavate svojoj životnoj ulozi, svojim ambicijama i postoji li neka vrsta prekvalifikacije koju biste možda željeli učiniti u tim područjima.

Srpanj će biti i mjesec o prijateljstvu. To može značiti puno s obzirom na Vaše profesionalne izglede, radi se o tome koliko toga znate.

Stoga već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za mjesec srpanj!

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Mjesečni horoskop za srpanj naglašava komunikaciju i putovanja.

To će Vam dati mnogo veću zahvalnost za širenje vidika. Možda će u srpnju Vaše radno mjesto zahtijevati više Vašeg vremena, zbog čega Vaš ljubavni život stavljate u drugi plan.

Ako postoji profesionalna situacija s kojom se želite baviti i može doći do kontakta koji imate ili u vezi s nekim djetetom ili grupom, to bi mogla biti radna grupa ili poslovno društvo.

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje i uputiti Vas u pravom smjeru!

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Ovaj mjesec započinje s velikim naglaskom na sektoru Vaše veze. Ovo Vas pita o sljedeća dva tjedna kako biste pronašli ravnotežu između onoga što želite od situacija i onoga što ste spremni dati.

Ali zanimljivost je uloga planeta. Vaši će se osjećaji približiti površini. Ako postoje neki osjećaji koji Vam nisu od koristi, potrudite se da ih zamijenite sa drugima.

No, kako započinje i ovaj mjesec, uvelike se odnosi na to kako komunicirate.

Možete vrlo pažljivo razmisliti o tome koliko ulažete u određene situacije.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Danijela na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Srpanj započinje s velikim naglaskom na životnim praktičnostima. Ali Vi ionako imate prirodni talent za. Ovo će Vam biti važno područje većim dijelom mjeseca.

Prvog tjedna u mjesecu sigurno imate priliku obratiti se drugima na vrlo uspješan način. Pozitivni učinci neće izostati ovog mjeseca. Barem što se tiče posla. Horoskop za sreću također naznačuje razdoblja kada biste trebali riskirati. Ta se razdoblja razlikuju ovisno o osobi, rođenju, tako da biste se trebali konzultirati s našim astrologom Ako u Vašoj situaciji postoji nešto što škodi Vašoj intimi, zajedničkim resursima, poslovnim stvarima, bilo bi dobro da pokušate voditi vrlo smislen razgovor.

Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., ako ne možete sami riješiti neke emotivne blokade iz prošlosti. Savjetnica će Vam također pogledati razdoblja kada vrijedi riskirati!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE! 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Mjesec srpanj izvlači iz Vas dosta suosjećanja i inicijativu da pomognete onima koji imaju manje sreće. Dakle, ako radite posao s djecom ili se bavite liječenjem, njegom, brigom, možda ste stvarno radili to vrlo dobro.

Važna je ravnoteža davanja i primanja. Jer ovo razdoblje može biti poprilično iscrpljujuće. Koliko god želite da se neki relacijski ili emocionalni aspekti brže riješe, izgleda da se stvari ipak kreću svojim tempom. Preporučujemo Vam da pokušate izgraditi, popraviti ili ojačati svoj odnos sa svojim partnerom.

Kad je riječ parovima koji imaju duži staž u vezi, potrebno je pokazati pažnju kako bi oživjeli određeni zajednički ideali. Obnovite onaj osjećaj pripadnosti gnijezda čvrstih struktura na kojima možete nastaviti graditi!

Obratite se savjetnici Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno proricanje za ljubav!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!   

pitajte:_sanjaricu

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

U srpnju, Vaš mjesečni horoskop se odnosi na temelje života, posebice Vaše okruženje, Vašu emocionalnu situaciju.

Ne želite ništa prepustiti slučaju. Međutim, prema horoskopu, ponekad morate pružiti priliku i slučajnostima. Horoskop za novac se pokazuje najjačim. Kad govorimo o ljubavi, pokazuje kako će promjenjive energije najviše utjecati ako još uvijek niste u vezi. Sada vrlo lako možete sklopiti loše poznanstvo, morate biti oprezni!

Stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći koji je pravi uzrok problema i odraditi ritual zaštite!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Mjesečni horoskop za srpanj ima veze s domom i Vašim okruženjem.

Ako radite neke promjene u tom dijelu svoje situacije, to biste mogli učiniti s odličnim pljeskom i dobrim ukusom s prisutnom kombinacijom energija. Neki od vas možda razmišljaju kako raditi od kuće.

Ako je Vaš ljubavni život malo stopiran, vrijeme je da nešto poduzmete. Uz to, razmislite o tome kako možete obnoviti svoj osobni izgled, svoje interakcije s drugima. Ako ste u postojećoj vezi, može pomoći i veća toplina i naklonost.

Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Puno stvari trebate učiniti u svom ljubavnom životu, puno misli i namjera kako bi sve bilo u redu.

Ako se pokrenete, to će Vam pružiti puno veći osjećaj svrhovitosti i jedinstvenog razmišljanja, posebno oko Vaših pojedinačnih nada i ciljeva. Dakle, inovacije, putovanja i različiti pristupi mogli bi biti nešto što biste mogli učiniti vrlo dobro.

Ako ste sami, vjerojatno niste u iskušenju zaroniti u nove odnose. Osim ako Vam to ne pomogne u postizanju emocionalne ravnoteže.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Kombinacija planeta može Vas natjerati da zaista razmišljate o tome kako poboljšati svoju sudbinu u životu financijski, ali i cijeniti sebe. Također će Vam pomoći i u pogledu komunikacije. Ako ste imali nesuglasice sa susjedom ili rodbinom, u srpnju Vam se pruža prilika da pokušate poboljšati stvari.

Usredotočite pažnju na sebe i svog partnera, obitelj. Na taj način izbjegavate potencijalne probleme i pomažete pri razvijanju odnosa koje već duže vremena želite ostvariti.  Iskoristite ovaj tranzit.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

Srpanj ima toliko potencijala za Vas, posebno kada se radi o komunikaciji s drugima, koja nije baš najbolja. Uzmite malo vremena za sebe, ako možete otiđite na neki odmor ili uzmite slobodne dane, to će Vam pomoći da razbistrite um.

Kod Vas je tranzit Marsa u Vašem drugom polju koje predstavlja financije pa tu imate naglašenu energiju. Vaši prihodi se mogu povećati, ali i troškovi. Zarada je sigurna, čak i ako niste zaposleni. Ako radite nešto što je kreativno i individualističko, očekujte nagrade. To može značiti i uspostavljanje novih veza s ljudima.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!  

Pročitajte još:

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Predviđanja Babe Vange za 2020. godinu!

Facebook