Mjesečni horoskop za studeni – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za studeni – saznajte što Vam donose zvijezde! Početkom studenog Merkur je krenuo direktno. Sredinom mjeseca će se ublažiti njegov utjecaj. To je zadnji retrogradni Merkur u ovoj godini. A mladi Mjesec u Škorpionu daje priliku za regeneracijom i transformacijom.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Na radnom mjestu imate velike šanse za uspjehe tijekom studenog, ali za to morate i Vi nešto uraditi, ne možete sjediti prekriženih ruku. Ako postoje neki zadaci na koje se možete samovoljno prijaviti, onda to zgrabite, ne prepuštajte takvu mogućnost drugima. Imate na što trošiti novac, samo na žalost nemate prihode koji to pokrivaju.

Trebat će Vam sreća jer Vas očekuje puno izdataka u posljednjem tjednu ovog mjeseca. Imat ćete mogućnost da to promijenite, prema mjesečnom horoskopu, dobri planetarni utjecaji će Vas okruživati oko drugog tjedna. Međutim ako ne učinite ništa, sve ostaje po starom.

Prema horoskopu za ljubav, trebate se suočiti s problemima i ne bježati od rasprava. Trebate braniti Vaše stavove. Jako je bitno što Vi želite, jer ćete biti više opterećeniji od partnera. Na početku mjeseca će biti pojačana sreća! Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Sve počinjete rano, ali ipak kasno završavate. Nema svrhe žuriti, ali nemate niti malo strpljenja. No, ipak ćete biti sretni na svim područjima, ali ništa neće biti u potpunosti savršeno. Ako ne bude tako, onda je u pozadini nešto drugo.

Prema horoskopu, trebate pripaziti na Vaše zdravlje. Mišići su Vam ukrućeni, kao da ste malo ukočeni. Sportom se možete malo razdrmati i dovesti u formu što ne treba biti problem za osobu rođenu u znaku Bika, premda je nedostatak vremena najveći problem.

U obitelji Vas očekuje puno izdataka, najbolje je da budete umjereni. Na početku mjeseca ćete biti najsretniji, posebice na području ljubavi. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Početkom mjeseca bit ćete puni negativnih energija koje će Vas ometati u obavljanju posla. Srećom, samo prvog tjedna ćete biti tako napeti i nervozni, a u kasnijem razdoblju mjeseca imat ćete prilično dobar balans sa sobom. Ne samo da možete postići rezultate na poslu i financijama, nego može doći i do duhovnog napredovanja.

Horoskop za ljubav pokazuje raznolikost s puno sumnje, a ujedno i sa ne malo sreće. Sumnje nastaju uglavnom zbog financijskih problema. Sreću Vam može donijeti jedna takva glasina koju će Vam partner prenijeti, a radi se o budućnosti Vaše veze.

Posljednji tjedan u mjesecu će biti sretan, u tom periodu će energije obilja biti dosta jake. Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Dobro započinjete mjesec studeni, tako Vi mislite. Ako sve bude teklo tim tokom, neće biti razloga za sumnju u budućnosti. Neće biti neočekivanih troškova, ali jako puno neočekivanih situacija može nastati na poslu. Planete ne donose uvijek sreću za Vaš znak, često Vas manifestiraju ka aktivnom poniranju. Međutim, ovog mjeseca vrijedi raditi na uspjehu.

U drugoj polovici mjeseca više vremena ćete provoditi s prijateljima kojima će trebati Vaša podrška. U ovom slučaju, ako možete, uključite i Vašeg partnera u ove događaje jer ako sudjelujete bez njega u određenim događajima, lako se može uvrijediti.

Može se dogoditi da u posljednjem tjednu mjeseca budete umorniji, ali ozbiljnijih problema neće biti, samo možete osjećati učinke planeta. Sreću možete imati u drugom tjednu ovog mjeseca, kada će energije sreće biti najjače. Stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju uspjeha kao pojačanje!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – 24astro.tv – Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Gordana 311

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

S posebnim idejama u poslu ulijećete u ovaj mjesec, koje ćete osjetit još u prvom tjednu. Nažalost, s malo vremena ćete biti u mogućnosti ostvariti samo mali dio vizije. Zbog toga nemojte biti nervozni, nego se pokušajte držati što bliži uspjehu.

Horoskop za ljubav predviđa pozitivne događaje ako još niste u vezi. Posljednji tjedan studenog poželjno je izaći van i zabaviti se.

Mogli biste dobiti priliku upoznati Vašega budućeg životnog suputnika. Što se tiče odnosa s prijateljima, dobro je znati da ne posuđujete nikome novac. Posuđeni iznos ovoga mjeseca nije sigurno da će Vam se vratiti. Sreću možete imati trećeg tjedna ovog mjeseca.

Postoji velika šansa za uspjeh, važno je znati da iza Vas stoji magija uspjeha! Stoga se obratite savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je magiju uspjeha za mjesec studeni!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Previše vremena posvećujete nevažnim detaljima, dok na realne stvari gledate preko ramena. Vrijeme je da se to promijeni, ali nekako se ne osjećate trenutno sposobno za to. No, postoji u Vama ta sposobnost koja je potrebna za učinkovitost u ovom mjesecu. Nemojte se sramiti, slobodno odbacite visak, čak i ako bi to za Vas značio teži posao.

Financije se počinju dobro razvijati, ali čak niti to nije dovoljno da biste to mogli nazvati financijskim uspjehom.

U ljubavnom životu, partner se sve više udaljava od Vas nego inače, što Vas vrlo uznemirava. Svaki put kad osjetite da ne možete ići dalje, razgovarajte s njim jer je moguće da i partner ima slične osjećaje prema Vama. Do kraja mjeseca se mogu razjasniti ljubavni problemi.

Sreću možete imati drugog tjedna u mjesecu kada će energije uspjeha biti jače. U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!  

  

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Vaša stara želja je jedan produženi vikend, i da se vratite odmorni na posao. Nažalost, ni ovog mjeseca neće biti tako, ali ne odustajte od svojih snova! Sudbinu ovoga mjeseca će određivati izmjene u obilju i neočekivani troškovi. Naravno da ne želite gubitke, ali ovaj će mjesec nažalost biti takav.

Neće samo posao i financije biti raznoliki, nego i ljubav donosi neočekivane preokrete. Poklonite više pažnje Vašem partneru jer ako to ne činite, lako može doći do ljubomore.

Zdravlje u studenom može biti raznoliko, budite oprezni jer lako možete navući prehladu! Sreću možete imati prvog tjedna u mjesecu. U tom slučaju, ako tražite pojačanje, možete čak osvojiti i veću količinu novca! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!     

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Već odavno imate osjećaj da nešto nije u redu na poslu, da nešto ne štima s radnom atmosferom. Ne znate što nije u redu, ali uvijek imate loš predosjećaj. Nažalost, stvarno se može dogoditi da doživite manji pad u radu ovog mjeseca. Trebate se stvarno više potruditi ako živite od te plaće ili ste poduzetnik.

Niti u poslu, a niti u financijama nećete imati sreće, međutim u ljubavi možete. Ne trebate ništa učiniti, samo budite iskreni prema partneru koji će zasigurno učiniti sve kako biste se Vi osjećali nezaboravno u vremenu koje provodite zajedno.

Ne smijete pustiti ostale članove obitelji da Vam se popnu na glavu jer primjećujete da svo svoje slobodno vrijeme provodite pomažući njima. Sreću ćete imati prvog tjedna u mjesecu kada su energije sreće najjače. Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje kartama za područje ljubavi i karijere!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

Sanjarica

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Već neko vrijeme planirate otići na produženi vikend kako biste odradili sav posao kod kuće koji već duže odgađate. Ovog mjeseca ćete za to imati priliku, premda Vam je bolje da te slobodne dane provedete odmarajući se jer je to ono što Vam često nedostaje u Vašem životu. U financijama neće biti bitnih promjena u ovom razdoblju, iako lako možete doći do malo dodatnog novca, ali ništa značajno.

U ljubavnom životu horoskop predviđa rasprave. Možda se u slobodno vrijeme ne trebate brinuti samo o obavezama kod kuće, nego i o partneru jer ste vrlo malo zajedničkog iskustva imali u zadnje vrijeme. Sreću možete imati sredinom mjeseca jer tada vladaju energije sreće.

Možete imati napredak u karijeri ili financijama, ali nemojte samo računati na sreću, već i Vi učinite nešto po tom pitanju! Već danas nazovite savjetnicu Etiku na kodu 333, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Prema mjesečnom horoskopu možete imati uspjeha ako primijetite mogućnosti koje Vam se pružaju, naravno, ako iste iskoristite. Na radnom mjestu možete napredovati, a to će se naviše vidjeti u povećanju plaće. Trebate se čuvati ljubomornih osoba i tuđih negativnih energija!

U prva dva tjedna ćete samo odgađati svoje obaveze, dok konačno ne shvatite da tako ne možete dalje. Za Vas je vrlo bitno da iskoristite svoje sposobnosti te da iz svega izvučete materijalnu korist.

Horoskop pokazuje novi početak. Ako ste još uvijek sami, onda možete opet stresti osobu za koju ste mislili da je više nećete vidjeti. Oni koji žive u postojećoj vezi, sada može uslijediti neka pozitivna promjena.

Horoskop za zdravlje pokazuje da se ovog mjeseca možete osloboditi svih štetnih navika. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Prema mjesečnom horoskopu, istovremeno započinjete više stvari, ali nije sigurno da ćete imati mogućnosti sve dovršiti do kraja. Sredinom mjeseca će se Vaše raspoloženje jako mijenjati i nećete biti zadovoljni ničim oko Vas. Previše se nadate i imate prevelika očekivanja, baš zato se može dogoditi da se ništa neće odvijati prema planu i onako kako Vi to želite.

Ako osjećate da Vam je teško odraditi neke zadatke, onda slobodno zamolite pomoć od drugih tijekom ovog mjeseca. Ako nepromišljeno samo idete naprijed, imat ćete veliki neuspjeh. Može se pojaviti i neki zdravstveni problemi koji ne smijete gurati pod tepih ako ne želite da se stanje pogorša!

Horoskop za ljubav je jako dobar u oba slučaja; krajem mjeseca osobe rođene u znaku Vodenjaka mogu pronaći ljubav, a postojeće veze mogu dosegnuti viši nivo. Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

Ako budete vrijedni, onda postoji mogućnost da ispunite svoje snove u studenom! Na radnom mjestu ćete dobiti važnu ulogu, ali ipak nećete postići izvanredne rezultate. Za ostvarenje planova potrebna Vam je bolja organizacija.

Prema mjesečnom horoskopu, može se skupiti dosta problema na radnom mjestu, ali Vi se ipak trebate fokusirati na svoju obitelj. Ostavite nekoliko dana koje ćete provesti s njima, jer će Vas to maksimalno napuniti energijama.

Horoskop za ljubav također pokazuje kako postoji mogućnost da se malo udaljite od svog partnera. Bitno je da uvidite potrebe i želje svog partnera. Obratite više pažnje na njega i provodite više vremena zajedno. Ako nemate partnera, ovaj mjesec neće biti pogodan za stvaranje partnerskih odnosa, ali sada možete upoznati osobu koja u budućnosti može postati Vaš partner.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima na području karijere i ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

Upravo se čita:

Jedinstveni PLAVI Puni mjesec nakon više od pola stoljeća!

Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Kristofor Kolumbo i šokantna nova otkrića!