Mjesečni horoskop za Studeni

Ovan
Studeni nije nužno Vaš najdraži mjesec, ali ćete se moći malo udubiti u sebe i razmislite o svemu, što će Vam dobro doći prije prosinačke gužve. Prvu polovinu mjeseca će Vam posao određivati, i neće Vam osiguravati puno slobodnog vremena. U drugoj polovini mjeseca Vam je preporučljivo da iskoristite mogućnosti koje Vam zvijezde omogućavaju, čak ćete biti u prilici poboljšati Vaše financijsko stanje. Nazovite Evu, kod 431 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite već puno puta dokazanu magiju novca i uspjeha, s čime ćete sada i Vi sami postići ozbiljne rezultate! Mjesečni horoskop Vam obećava puno dobrih stvari što se tiče ljubavi i veze. Dogoditi će se jedan davno očekivani razgovor, što će Vam pogurati vezu. Unutar obitelji trebate rješavati puno sitnih problema, što bi po Vašem mišljenu mogao i netko drugi to riješiti. Imate osećaj da je došlo vrijeme da stanete čvrsto na Vaše noge i izborite se za sebe.
Bik
Zapravo se radujete ovome periodu, pošto volite jesenje dijelove u parkovima, prepune ulice sa usijanim, crvenim listovima opalih s drveća. Puno jesenje slike žive u Vama, sada je i Vaš stav nekako drugačiji nego obično. Zvijezde posla sada Vas ne proganjaju, možete očekivati relativno miran mjesec, što je veliko iznenađenje za Vas jer se približava zadnji mjesec u godini. U toku ovoga mjeseca, energije obilja će biti jako prisutne. Zato je poželjno iskoristiti ih maksimalno. Nazovite Dijanu, kod 449 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite prosinačku magiju obilja s čime su već mnogi ljudi riješili svoje probleme. Ljubavni horoskop kod mnogih Bikova sada može donijeti pravu ljubav. Poželjno Vam je da sklapate nova poznanstva u drugoj polovini mjeseca jer tada ćete lakše naći partnera. Radi Vašeg zdravlja obratite pažnju na slojevito oblačenje, pošto Vas vrijeme redovno želi prevariti. U zadnjem tjednu ovog mjeseca možete sresti puno starih prijatelja.
Blizanci
Ovog mjeseca želite zaključiti puno stvari vezanih za posao, zato s velikim elanom započinjete prvi radni dan u mjesecu. U stanju ste da zadržite taj tempo, zato ćete imati i mogućnosti popraviti Vaše financijsko stanje. Sada međutim možete postići i više od toga jer dobitnik ovog mjeseca prema zvijezdama će biti jedan naš pozivatelj rođen u znaku Blizanaca. Nazovite Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite inicijaciju sreće za ovaj mjesec jer možda ćete baš Vi biti ta osoba od naših pozivatelja koji će osvojiti glavnu nagradu. Zdravstveni horoskop ukazuje na puno upozoravajućih znakova kao što je utjecaj Merkura. Naročito trebate voditi računa o ishrani, nikada ne jedite više nego što je potrebno jer Vas to može opterećivati više nego inače. U zadnjem tjednu mjeseca, što se tiče ljubavnog života, možete računati na više svađe koje će burno nastati, ali isto tako burno će i nestanti. Oni koji još nisu u vezi, ovaj mjesec trebaju biti više operzniji s poznanstvima jer se lako mogu razočarati!
Rak
U toku ovog mjeseca želite nadoknaditi sve vaše zaostale poslove, zato ste spremni i žrtvovati se. Ptrebno je obratiti pažnju na to ne oduzimate vrijeme od Vaše obitelji jer će to pričinjavati greške na duge staze. Ovaj mjesec budite oprezni s novcem jer puno znakova ukazuje na velike izdatke. Nazovite Gordanu, kod 311 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite jednu promjenu sudbine, uz pomoć toga možete spasiti Vaš slijedeći mjesec od negativnih utjecaja! Ljubavni horoskop ukazuje na znakove koji će doprinijeti čestim svađama. Čak Vas partner može napraviti ljubomornim, što nije vaš cilj. U svakom slučaju budite oprezni kako se ponašate pred partnerom! Radi Vašeg zdravlja, osigurajte dovoljno količine energije za odmaranje, što je sada važno i zbog vašeg imuniteta.

as_ognjena_411
Lav
U prvom tjednu ovog mjeseca, svi će Vas naći sa svojim problemima, zato se možete pripremiti da ćete Vi biti na poslu ta osoba koja rješava svačije probleme. Srećom, ova popularnost će Vas pratiti samo prvi tjedan. Poslije toga se već slobodno možete skoncentrirati na stvari koje Vam zaista donose slavu i korist. Naravno, ako nemate u Vašem srcu nikakvu sumnju vezanu za Vašu budućnost, što bi sada mogla biti velika barijera u Vašem životu. Nazovite Zvjezdanu, kod 458 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite analizu sudbine kako u vama ne bih ostala ni mrvica sumnje vezana za ostvarivanje vaših ciljeva. Mjesečni horoskop predviđa puno društvenih događaja, i Vaši prijatelji mogu biti dio toga. Bilo bi važno zbog Vašeg zdravlja da što više vremena provedete na svježem zraku, da odete na izlet jer jesenje šume i parkovi u ovo doba su prelijepi. U partnerskom odnosu možete postići ozbiljan napredak u zadnjem tjednu ovog mjeseca.
Djevica
Vrlo ste suzdržani, što Vas čini osobom koja se od svakoga drži udaljeno. Teško Vas mogu razumjeti, naročito ovaj mjeces, što vodi do nesporazuma. Morate voditi računa o tome da nikakva negativna energija ne tereti Vašu sudbinu, bolje je da imate više čišćenja, nego da vam se dogodi neka nesreća. Nazovite Ognjenu, kod 411 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite analizu negativne energije i oslobađanje od istog po potrebi, ukoliko osećate da Vam nešto ometa sudbinu. Ljubavni horoskop predviđa ozbiljne promjene onima koji još nisu u vezi. Prva dva tjedna u mjesecu će Vam donijeti puno novih poznanstava, zato Vam nikako nije preporučljivo da sjedite kući. Zadnji dio mjeseca ćete posvetiti obitelji, biti ćete okruženi sa puno intimnih energija, premda će to značiti neizmerljivu aktivnost za Vas. Bilo tko da želi od Vas posuditi novac ovaj mjesec, nemojte nikome dati jer taj novac nikada više nećete vidjeti.
Vaga
Napokon jedan mesec kada je sve optimalno za Vas, nekako dobro funkcioniraju stvari u Vašem životu. Mjesečni horoskop predviđa sreću, uspjeh i obilje, rijetko se događa tako dobar položaj zvijezde koja je sada trenutno prisutan u vašem znaku. Iskoristite ove energije jer Vam se čak može popraviti i financijska situacija. Nazovite Loreanu, kod 159 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, u tome slučaju, ako Vam ovaj mjesec stvari ne idu na bolje, obavezno tražite analizu prokletstva jer pod ovakvom konstelacijom usjpeh je zagarantiran! Ljubavni horoskop također predviđa uspjehe, ali samo već kod postojećih odnosa. U ovome slučaju dugo odložene stvari mogu se ostvariti, koji mogu dovesti do udubljenja Vaše veze. Prema zdravstvenom horoskopu ove mjesečne energije obilja pomažu onima koji već odavno žele dijete i već se neko vrijeme i trude oko toga. Sada će obilje donijeti i plodnost za Vage.
Škorpion
Imate osjećaj da vrijeme prebrzo leti, nekako ne stižete završiti sve poslove na radnome mjestu koji vas tereti. Bilo kakav osećaj da imate, jedno je sigurno, imati ćete puno zaostatka ovaj mjesec. Potreban Vam je neki rezervni plan, pošto imate konkretne planove za slijedeći mesec koje ne želite zapostaviti. Nazovite Ziju, kod 523 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite jedno proricanje iz karata koje će isticati skrivene potencijale nad Vašom sudbinom. Ljubavni horoskop nosi u sebi puno znakova, ti znakovi pri nekoj nestabilnoj vezi mogu prouzrokovati čak i raskid. Ukoliko imate lošu vezu, nemojte tugovati zbog toga jer ono što ćete izgubiti ovaj mjesec, to nije šteta. Umjesto toga doći će vam nešto ljepše i bolje kada se pojavi svjetlost. Čak možete imati i sreću tokom ovog mjeseca, zato Vam nije na odmet isprobati po koju igru na sreću, čak imate i dobar predosećaj da ćete osvojiti neku nagradu.

as_ava_447
Strijelac
Previše tereta morate nosite na Vašim ramenima ovog mjeseca. Na radnome mjestu uvijek ste vi ta osoba koja dobija dodatne poslove, čak što više, često Vi morate predstavljati Vašu kompaniju pred drugima. Imati ćete ključni zadatak ovaj mjesec, ali to ne podrazumijeva da ćete to primijetiti i na plaći. Nazovite Avu, kod 447 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite analizu sudbine kako biste saznali možete li povećati Vaš prihod. Ljubav Vam sada može biti i muza, pošto ćete dobiti takvu inspiraciju od Vašeg partnera koji će Vam biti od pomoći da nadiđete puno problema. Ne treba samo obratiti pažnju na partnera, ovaj meseca jedan Vaš stari prijatelj će Vas usmjeriti na pravi put. Ukoliko ste u nedoumici, onda nas nazovite, analiza sudbine će Vam dati odgovore vezane za date mogućnosti. Zdravstveni horoskop Vam obraća pažnju na probleme sa želucem, čak možete imati probleme i s mliječnim proizvodima.
Jarac
Čim stigne duboka jesen, vlažnaan i maglovita, premda za Vas prelijep svijet, sve više se osjećate u elementu, konačno ćete zaboraviti ljetne nepodnošljive vrućine. Sve to rezultira da možete na poslu očekivati ozbiljan napredak u toku ovog mjeseca. Sreća neće jedino Vas pratiti na polju karijere, nego može biti pored Vas u svim područjima života. Nazovite Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite analizu sreće i utjecaj na Vašu sreću, pošto će na Vas utjecati puno dobrih zvjezdanih sila. Ljubavni horoskop Vam pokazuje znak oživljavanja ovog mjeseca. To znači da u trećem tjednu lako možete naći partnera, ili ćete donijeti osveženje u postojeću vezu. Vaša sudbina u toku ovog mjeseca puno čudnih znakova će postaviti ispred Vas, na koje je potrebno obratiti pažnju. Za Vas jesen je jedan mističan period, kada su Vaši zaštitni anđeli bliže Vama!
Vodenjak
Nosite u Vama takve terete od kojih se morate otarasiti jer Vam ne dozvoljavaju da živite osobni život. Možda je već došlo vrijeme za promjene, možda Vas i zvijezde pozivaju da učinite to. U Vašoj sudbini su prisutne nove mogućnosti, ali tamo postoji i jedan stari put koji ne vodi nigdje. Sada je na Vama što ćete izabrati. Nazovite Stoju, kod 520 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite analizu sudbine uz čiju pomoć napokon možete zakoračiti na put napretka. Imate osjećaj da sve drugo je u najboljem redu u Vašem životu, samo financije Vam stvaraju velike probleme. Premda ste zaboravili na jednog starog prijatelja koji ipak misli na Vas, ali ono što drži u ruci zadržat ćete za sebe ako ga ne potražite. Razmislite koliko bitnih prijtelja ste zaboravili u proteklih par godina, sada jedan e-mail može napraviti čuda, može Vam promijeniti život, sve može krenuti naprijed uz pomoć starog prijatelja!
Ribe
Često Vas muče intuicije koje se često pojačavaju. Ne želite znati što misle o Vama ljudi, ne želite osjećati tuđu odbojnost od kojih se često ne možete otarasiti. Vaša sposobnost Vam ne nanosi samo štetu, sada Vaša osećajnost, ozbiljne i značajne snove može pozvati iz svemira. Nazovite Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite tumačenje snova jer će Vam Vaši snovi u studenom donijeti bogatstvo, obilje i sreću. I ljubavni horoskop je dosta čudan, pošto predviđa puno mističnih susreta. Pazite, jer s velikom vjerojatnošću možete sresti ljubav iz Vašeg prethodnog života, a to može poremetiti Vaš sadašnji, postojeći odnos. Ukoliko osjećate da se to dogodilo, a ne želite nevolju, ponovo telefonirajte, pošto Vas treba očistiti od jakih emocija iz prošlog života!

Ako želite pomoću točnoga horoskopa saznati u čemu ste dobri, najbolji i na što trebate obratiti pažnju, u tom slučaju nazovite naš Astro centar na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Naši stručnjaci Vam stoje na raspolaganju 24 sata na dan.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,