Mjesečni horoskop za svibanj 2022. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. Nećemo baš znati što nas je snašlo na početku svibnja. Pomrčina Sunca u Biku 30. travnja donijela je veliku i iznenadnu promjenu u području života koje se prije činilo čvrstim poput stijene. Sada nam preostaje pokupiti komadiće. Venera ostavlja bujne, romantične Ribe za odvažne, nestrpljive Ovnove 2., najavljujući razdoblje preuzimanja rizika i hrabrih poteza kada je u pitanju stvaranje veza.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Drugi tjedan u mjesecu ima vrlo malo planetarnih aspekata, što nam daje prostor za pauzu i ponovno kalibriranje. Jedini pokret dolazi 10. svibnja kada Merkur postaje retrogradan u Blizancima, dok Jupiter prelazi u Ovna, omogućujući nam i razmišljanje o prošlosti i postavljanje ciljeva za budućnost. S ulaskom Jupitera u hrabrog Ovna, prilika dolazi kroz entuzijazam, hrabrost i spremnost da se pokrene promjena. Jupiter će biti u Ovnu do 28. listopada, a ponovno se vratiti u znak ovna krajem prosinca. Stvari koje tek počinju ovog mjeseca doći će u jasniji fokus tijekom ljeta i ponovno početkom 2023.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Nakon tog kratkog predaha, stvari se ponovno uzdrmaju 16. svibnja s potpunom pomrčinom Mjeseca u Škorpionu. Za razliku od pomrčine Sunca 30. travnja koja je donijela iznenađenja ili uznemirenja, ova pomrčina više govori o razotkrivanju ranjivosti. Postoji konačnost onoga što se događa sada, ali s Marsom koji se spaja s maglovitim Neptunom 18., možda neće biti nejasno zašto se nešto od ovoga događa. Magla će se na kraju razjasniti, ali za sada moramo lebditi u njoj.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Merkur, još uvijek retrogradan, ponovno ulazi u Bika 22. donoseći malo više utemeljenosti u ovo godišnje doba Blizanaca, potičući nas da učimo koristeći sva svoja osjetila. Brza promjena se nastavlja jer Mars prelazi u ambicioznog Ovna 24. dok Venera prelazi u popustljivog Bika 28. Za kraj mjeseca, mladi mjesec u Blizancima stiže 30., dajući nam priliku da dođemo do daha i pustimo prašinu da se slegne.

 

 

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Za vas je najveća vijest u mjesecu, a možda čak i cijele godine, Jupiterov ulazak u vaš znak, gdje će ostati do 27. listopada. Ovaj potez za vas najavljuje veliko razdoblje rasta, u kojem će vam svemir pomoći proširivanje vaše ambicije za uspjehom. S druge strane, Merkur je retrogradan u vašoj trećoj kući komunikacije. I puni vaš um mislima prvih deset dana retrogradnosti. Kada pravite planove i komunicirate s ljudima, pobrinite se da stvarno dobro razumijete što je gledište druge osobe prije nego što krenete u dubinu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Jupiter će donijeti mudrost vašoj vatrenoj, inicijacijskoj prirodi, što može biti prilično brzopleto. Planet sreće će vam pomoći da dobijete dobrodošlu umjerenost. Što znači da ćete moći obavljati stvari na poslu i u ljubavi, ali s sveobuhvatnijim, mudrijim pogledom na stvari. 24., vaš vladajući planet, Mars, uranja u vaš znak, što unosi još više gušta u planetarnu jednadžbu. Iako ste uvijek dobri u stavljanju sebe na prvo mjesto, zvijezde također podržavaju samopromociju ovog mjeseca.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Spremi se za promjenu, Lavovi! Vaš planetarni vladar, Sunce, putovat će vrlo blizu Urana i lunarnog sjevernog čvora sudbine. Karmičke sile će otvarati i zatvarati vrata, a neočekivani događaji će vas odvesti kroz vrijeme na mjesta koja niste ni zamišljali. Kako se život kreće takvom brzinom, zapamtite da je život zabavniji kada izgubite kontrolu i dopustite svemiru da vas iznenadi. Ostanite prizemljeni i usklađeni sa svojom intuicijom. Mjesec svibanj za vas ima dar kreativnog genija. Sve što trebate učiniti je osloboditi svoj um!

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Prva tri tjedna svibnja posvećena su radu i općenito samopromociji na poslu, jer vaš vladajući planet, Sunce, ističe vašu zonu karijere. Stoga nemojte podivljati s novim zamršenim planovima ili vrhunskom tehnologijom kako biste ubrzali povrat ulaganja. Zadržite sve te brze, promjenjive zračne stvari za sezonu Blizanaca i držite se onoga što funkcionira na poslu. Jupiter prelazi u vatreni znak Ovan 10. svibnja i aktivirat će vašu 9. kuću putovanja i obrazovanja.

Produktivan način da zajedno koristite ova dva tranzita Jupiter/Sunce je kombiniranje vašeg rada i učenja. Plaća li vaša tvrtka trenutno daljnje školovanje? Sada je vrijeme da to iskoristite. Ako želite poboljšati svoje vještine, pronađite mentora.

 

Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobnu anđeosku poruku za mjesec svibanj!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

10. svibnja je ogroman dan za vas jer vaš planetarni vladar, Jupiter, ulazi u Ovna, gdje će ostati do 27. listopada. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali slabo, ovaj pomak bi se sigurno mogao osjećati kao injekcija energije. Budući da će aktivirati vašu petu kuću zabave i romantike, to bi sigurno moglo biti dobro za vaš ljubavni život. Igrajte se i zabavljajte se, Strijelci. I, znajte da je ova astrološka kombinacija više o istraživanju nego o nečem ozbiljnom.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Prošli mjesec donio je neke potrese u vašem društvenom životu, ali vi ste se nosili s tim kao šampion, budući da ste karizmatični strijelac. Ovaj tranzit ostavlja vas filozofskim i možda čak razmišljate o tome da dodate još neke promjene u svoj život. Vi ste znak putovanja, avanture i visokog obrazovanja. Strijelac se ne snalazi dobro s dosadom. Dakle, ako ste u stagnirajućoj vezi ili poslu, sada je pravo vrijeme da napravite planove kako biste se riješili onoga što vam više ne služi kako biste napravili mjesta za nove stvari koje čekaju.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U utorak, 10. svibnja, Merkur ide retrogradno u Blizancima i vašoj 7. kući partnerstva. Zapamtite, Strijelci; preživjeli ste mnoge retrogradne mjere Merkura u svom životu. Ali, budući da bi ovo moglo utjecati na vaš ljubavni život, pokušajte vježbati strpljenje. Ponekad možete biti pomalo grubi, čak i kada to ne želite, već jednostavno iz frustracije. Dakle, ako vašem partneru ili simpatiji treba duže nego inače da vam se vrati, usredotočite se na samoumirujuće aktivnosti kao što su vježbanje ili umirujuća kupka. Srećom, na isti datum, u utorak, 10. svibnja, vaš vladajući planet, sretni Jupiter, prelazi u Ovna. To Vam pomaže da se prilagodite. Uz to, naučite i nove vještine svjesnosti kako biste olakšali navigaciju ovom retrogradnošću.

 

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno tarot predviđanje za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Sretan rođendan, Bikovi! Budući da Sunce obasjava vaš znak veći dio mjeseca, svibanj je veliki mjesec za vas. Upravo sada, svemir će vas tjerati na velike promjene koje će vam pomoći u procesu samoaktualizacije. Budite otvoreni za sinkronicitete, kao i za rad i gledanje stvari iz različitih perspektiva. Pomrčina Mjeseca 15. svibnja donosi skoru promjenu u neke od vaših najbližih veza. Ovako retrogradni Merkur koji 22. svibnja ulazi u vaš znak može biti od velike pomoći kada je u pitanju preispitivanje razloga zašto ulažete svoje vrijeme i energiju u određene ljude.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Otpustite riječi i djela koja su vas uznemirila. Također imajte na umu da Venera ulazi u sjajno mjesto na kraju mjeseca. Nasmiješite se jer će Venera ovdje zračiti unutarnjom i vanjskom ljepotom. Vaše bi pregovaračke vještine također trebale biti izuzetne s Venerom tijekom ovog trotjednog tranzita. Tako ćete lakše dobiti ono što želite, ali bez nasilnog susreta. Kako kažu: više muha hvatate medom nego octom, a tu vam je i Venera koja daje slast.

 

Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Mjesec svibanj će biti prilično bogat za vas jer se vaš planetarni vladar, Merkur, retrogradno vraća u vašu desetu kuću karijere i javnog ugleda. Držite visoke standarde, Djevice. Stoga se pripremite za reviziju i uređivanje svojih trenutnih projekata, posebno između 10. svibnja i 22. svibnja. Ako imate vlastiti posao, ovo je savršen mjesec da preispitate svoju ciljanu publiku. Kao i načine na koje joj pristupate i počnete provoditi potrebne prilagodbe.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Jupiter čini veliki ulaz u vašu 8. kuću intimnosti i zajedničkih resursa 10. svibnja. Općenito, Planet sreće funkcionira kako bi proširio stvari poput znanja, bogatstva i ljubavi. Ali u ovom dijelu vašeg horoskopa želi da suzite svoju pozornost na nekoliko ključnih projekata i učiniti ih bogatijima. Kvaliteta nad kvantitetom. Podijelite neobične fantazije sa svojim partnerom. To su stvari koje izgrađuju intimnost i proširuju ljubav. Merkur i Jupiter stvarat će povoljnu situaciju za vas. Zbog ovog povoljnog aspekta donekle ste zaštićeni od ovog obično dosadnog retrogradnog Merkura, posebno kada su u pitanju teme karijere i zajedničkih financije.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE! 

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Iscjeljenje je velika tema za vas s Venerom i Jupiterom koji aktiviraju Chiron u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji tijekom sljedećeg mjeseca. Iako bi u početku moglo biti teško pristupiti određenim temama, ova kombinacija planeta može donijeti vrstu ozdravljenja. Onu koja na kraju generira rast, kao i bliskost. Praktičnije rečeno, Merkur počinje retrogradno u vašoj šestoj kući rutine. Samim time, donosi vam savršenu priliku da fino prilagodite svoje svakodnevne navike kako bi bolje funkcionirale za vas.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Krajem prošlog mjeseca, kada je Pluton otišao retrogradno u vašem znaku, okrenuli ste se prema unutra, svjesni da sreća dolazi iznutra. Umjesto da tražite druge da vam donesu radost, počeli ste se usredotočiti na to kako možete kurirati unutarnju smirenost, što nije lak zadatak za nekog poput vas. Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i obilja, uđe u hrabrog Ovna u ponedjeljak, 2. svibnja, možda ćete otkriti da se smanjenje razine stresa isplati. Ovaj tranzit donosi profesionalne blagoslove, stoga nemojte biti iznenađeni ako dobijete pohvale za svoj rad ili se osjećate spremnim za veće projekte koji će vas dovesti u centar pažnje.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U utorak, 10. svibnja, Merkur ide retrogradno u znaku Blizanaca. Sada se retrogradne mjere Merkura događaju prečesto da biste cijeli život stavili na čekanje, pogotovo ako vam se nađu uzbudljive profesionalne prilike. Samo ne zaboravite pročitati ona sitna slova. Ako morate potpisati bilo kakve važne ugovore, razmislite o tome da pravna pomoć to pregleda. I, kao i uvijek, pripremite se za kašnjenja tijekom ovog razdoblja.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Svibanj je mjesec velike introspekcije za vas, Blizanci. Ovomjesečne kozmičke smicalice događaju se u vašem sektoru podsvjesnog uma, tražeći od vas da usporite i napunite baterije. Vaš planetarni vladar, Merkur, također ide retrogradno od 10. svibnja, tražeći od vas da pažljivo pogledate kako se ponašate u društvu. Energija se mijenja 20. svibnja kada Sunce ulazi u vaš znak, a s njim dolazi i trenutak jasnoće. 21. svibnja mogao bi biti dan kada ćete dobiti sve prosvijetljene odgovore na svoja goruća pitanja, stoga svakako provedite neko vrijeme prilagođavajući se svojoj intuiciji za to vrijeme.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Vaši su tranziti ovog mjeseca super složeni. Počevši od 10., vaš vladajući planet, komunikativni Merkur, u međuvremenu počinje neuobičajeno retrogradno u vašoj 1. kući ega i vašoj 12. kući nesvjesnog. Retrogradni Merkur vrijeme je mješovitih poruka, a tijekom ovog razdoblja, koje traje do početka lipnja, možete se osjećati vrućim i hladnim. Stoga budite posebno pažljivi u komunikaciji.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Nemojte davati bilo kakve preokretne primjedbe koje bi se mogle pogrešno protumačiti. Međutim, ovo je savršeno vrijeme za ponovno kalibriranje i doradu. Koje projekte želite reanimirati? Postoje li kontakti koje trebate srediti? Napišite retrogradni popis zadataka i posvetite se praćenju svih potencijalnih klijenata. Ako se pristupi pragmatično, puno se može postići tijekom Merkurovog trotjednog razdoblja.

 

Stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite savjet stručnjaka!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Mjesec svibanj nosi puno energije u odnosima za vas, Vage. Vaš planetarni vladar, Venera, većinu mjeseca provodi u Ovnu, vašem sektoru veza. Ovo postavljanje božice ljubavi zahtijevat će vaš rad, posebno kada je riječ o liječenju temeljnih problema unutar nekih od vaših najvažnijih odnosa. Retrogradni Merkur u Biku između 22. svibnja i 3. lipnja pomoći će vam da zađete duboko i dođete do dna stvari.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Odnosi, odnosi. Venera daje društvenu milost i šarm, tako da će ovaj položaj bez sumnje dodati sklad između vas i vašeg partnera. Imajte na umu i da Venera uljepšava, pa očekujte malo više fizičke privlačnosti prema partneru (i obrnuto). Desetog, Jupiter donosi sreću, optimizam, lakoću i razumijevanje u ljubavi. Venera + Jupiter također sugerira dobar trenutak da potrošite malo novca na nešto romantično. Ovo je snažan mjesec ljubavnih tranzita za vas – zapravo najbolji u godini. Iskoristite ga na najbolji način, bilo da izgradite vezu ili da je počnete graditi.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Vodenjaci, svibanj također možete nazvati jednim od svojih najvažnijih mjeseci u godini. Toliko ste naučili ove godine, a u svibnju bi vas svemir mogao ponovno ispitati! Vrlo dobra vijest je da imate dar strategije i mudrosti s asteroidom Vestom koji putuje tako blizu Saturna u vašem znaku. Također imate dar jer moćni Jupiter ulazi u vašu treću kuću komunikacije, gdje će ostati do kraja listopada. Ništa vas ne može zaustaviti ovaj mjesec!

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Tijekom travnja pun je mjesec donio kreativne inspiracije i vrući seks. Sada, kada Venera, božica ljubavi, ljepote i obilja, uđe u hrabrog Ovna u ponedjeljak, 2. svibnja, ponovno se povezujete s prijateljima. Dok ljudi imaju tendenciju povezivati vaš znak s politikom i aktivizmom, čak i revolucionari trebaju brigu o sebi. Ovo je lijepo vrijeme da se okupite s prijateljima kako biste otišli u toplice, uredili nokte ili se zajedno dotjerali, igrajući se proljetnim makeup lookovima prije nego što krenete u grad.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Merkur ide retrogradno u Blizancima u utorak, 10. svibnja. Nema potrebe za stresom, ali uključite dodatno vrijeme putovanja u svoj raspored, uvijek čitajte sitna slova. Iako biste se i dalje trebali zabaviti radi zabave, ovaj tranzit vas vidi kako se okupljate s prijateljima oko društvenih problema, bilo da se radi o borbi protiv diskriminacije ili čak brizi o prijatelju koji prolazi kroz tešku depresiju.

 

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Vaši ciljevi u karijeri ovog mjeseca dobivaju pomoć iz svemira jer vas i Venera i Jupiter potiču da idete za svojim snovima. Ono što sada započnete moglo bi imati nevjerojatne dugoročne učinke za ostatak godine, Rakovi, stoga se pobrinite da kanalizirate taj utjecaj. Lilith, ikonični božanski ženski planetarni arhetip sada je u vašem znaku. I do kraja godine možda ćete osjećati kako se u vama nagomilava buntovnička linija. Slijedite je i dopustite ovoj božici da vam pokaže dar mističnijeg i duhovnog života.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ovo je savršeno vrijeme za postavljanje šestomjesečne profesionalne sesije postavljanja ciljeva. Također će biti prisutnost vašeg Sunca. To je obično izazovno, ali ovo razdoblje bi trebalo poprimiti pozitivniju valentnost, dajući vam blagi poticaj da poboljšate, proširite i pojačate svoju profesionalnu igru. Također biste mogli riskirati u ovoj areni koja se odnosi na posao – nemojte se opirati ovom impulsu, jer Jupiter favorizira visoke uloge.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Kada se hiperaktivan Mars pridruži Jupiteru 24. svibnja, pripremite se za daljnji zamah u karijeri. Malo upozorenje: budite svjesni da Mars u ovom dijelu vaše karte prolazi tankom linijom između asertivnosti i agresivnosti, stoga zadržite kapu za emocionalnu svjesnost.

 

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Svibanj je jedan od najvažnijih mjeseci u vašoj knjizi priča za 2022., Škorpioni. Saturn, planet učitelj, donosi vam lekcije posljednjih nekoliko mjeseci, a u svibnju njegove lekcije dostižu vrhunac. Ovo je jedan od onih trenutaka u kojima bi vas svemir mogao zatražiti da priđete, a svi znamo da su ovi trenuci ono za što ste stvoreni! To je osobito istinito tijekom pomrčine Mjeseca punog mjeseca 15. svibnja u vašem znaku. Oslonite se na osnažujući osjećaj oslobođenja u ovoj moćnoj lunaciji, jer ono što svemir najviše želi jest da vas oslobodi.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Retrogradni Merkur počinje 10 svibnja. Odvojite dodatno vrijeme za putovanje, lektorirajte sve važne poruke i odvojite vrijeme za opuštanje. Na isti datum, Jupiter, planet rasta i ekspanzije, prelazi u Ovna. Ovo je transformativno vrijeme za vas, Škorpioni, posebno oko seksa. Ako ste u toksičnoj vezi, tijekom tog vremena možete otići i odlučiti da su vam vibratori bolje društvo nego zločesti partner. Ili, ako ste sretno zaljubljeni, vidite da postajete pažljiviji partner i pomičete odnos na sljedeću razinu.

 

Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Za vas, drage Ribe, najveća vijest mjeseca je da Jupiter napušta vaš znak 10. svibnja. Ako ste voljeli njegov ekspanzivni tranzit, znajte da će se vratiti kasnije tijekom godine. Ali ako vam je energije bilo previše, pripremite se da odahnete. Početak ovomjesečnog retrogradnog Merkura utjecat će na vaš sektor doma i obitelji, što bi vam moglo pomoći da postanete svjesni negativnih misaonih obrazaca koji su spremni za obnovu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Prošli mjesec ste završili tako što ste nadoknadili vrijeme za odmor i samoću. Kao osjetljiv vodeni znak, od vitalnog je značaja da uvijek nađete vremena za brigu o sebi. Možda će vam trebati više nego inače, budući da vam odluke u vezi opterećuju um. Kada romantična Venera uđe u nestrpljivog Ovna u ponedjeljak, 2. svibnja, naći ćete se u potrazi za rješenjem za ono što smatrate pogrešnim u svom ljubavnom životu. Ponekad, kada niste sigurni što učiniti, najbolje je ništa ne učiniti. Umjesto da donosite ishitrene odluke, kao što je raskid ili spoj s nekim tko vam se ne sviđa, okupite se s prijateljima ili porazgovarajte o svojim strahovima s terapeutom.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Zapamtite, Ribe, pogled unatrag rijetko može biti odgovor. Umjesto toga, radite na vježbama uzemljenja, kao što su meditacija, duge kupke i kvalitetno vrijeme s prijateljima kako biste se ukorijenili u sadašnjosti. Kada se sretni planet Jupiter preseli u Ovna na isti datum, utorak, 10. svibnja, vaše poznate psihičke moći Riba su u punoj snazi. Trebali biste pronaći odgovore koje ste tražili o svom ljubavnom životu. Poruke se tijekom tog vremena mogu pojaviti u snovima, stoga vodite dnevnik pokraj kreveta da ih zapišete kada se prvi put probudite.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

Proricanje – Nostradamusov Magični krug!

 

3 Horoskopska znaka koje očekuje velika sreća u 2022.

 

Veliki ljetni horoskop za seks!