Mjesečni horoskop za svibanj

Mjesečni horoskop – Venera, Jupiter i Saturn ovog se mjeseca pridružuju Plutonu u retrogradnosti. Mars ulazi u Ribe 12. svibnja, ali fini energijski mjehurići Blizanca od 21. svibnja mogu Vam donijeti više iskrenih vibracija. Budući da se Venera sudarila s Neptunom, briga u odnosima je veoma važna.

OVAN – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Trebate organizirati Vaše financije? Snažna lunarna faza 7. svibnja može biti poziv za donošenje odluka koje možda odgađate već neko vrijeme. Neka Vas logika vodi na Vašem putu, Ovnovi. 

Moguća su odgađanja koja su neizbježna u pogledu ključnih planova, ali to bi Vam moglo dati prostora za traženje novih mogućnosti. 

Mars u Ribama od 12. svibnja, može biti stalni poziv da obratite više pažnje na Vašu ntuiciju. Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/minkoja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

BIK – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Napetosti mogu izaći na površinu oko 7. svibnja, ali ako izbjegnete pretjerano reagiranje, to bi mogla biti prilika za sređivanje situacije. To je i prilika da se zauzmete za sebe i svoje mišljenje, a to bi moglo izmijeniti tok igre.

Budući da se Venera nalazi u Vašoj novčanoj zoni od 12. svibnja, to Vas može potaknuti na smanjivanje troškova i na štednju.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

BLIZANCI – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Možda biste mogli razmišljati puno više o tome što želite od života, a to može utjecati na to kako provodite svoje dane. Vaše rutine se mogu mijenjati, a oko 7. svibnja možete donijeti neke relevantne izbore koji značajno odstupaju od prethodnih stilova života. 

Ako se usredotočite na Vaš znak, možete poboljšati Vašu intuiciju, a Vaša prirodna sposobnost povezivanja može druge učiniti zainteresiranima i optimističnima.

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

RAK – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Biti u kontaktu s bliskim prijateljima može Vam donijeti udobnost i sigurnost te moćan poticaj morala. Super Mjesec u Škorpionu 7. svibnja mogao bi Vas vidjeti kako se dublje povezujete s nekim i kako uživate u osjećaju stvarne srodnosti. 

Od 20. svibnja, meditativno raspoloženje može potaknuti razmišljanja o Vašoj životnoj svrsi i kako da iskoristite svoj puni potencijal. 

Stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite savjet stručnjaka!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

pitajte:_sanjaricu

LAV – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Sunce na visokoj točki Vašeg grafikona sugerira da možete napraviti razliku jer ste izvor savjeta i podrške onima koji trebaju uho za slušanje. To uključuje članove obitelji, kao i Vaše prijatelje ili poznanike iz Vašeg kruga kontakata. 

S tri planeta u retrogradnosti, Vaš život se može usporiti, što donosi priliku za pregled ključnih područja koja bi mogla potaknuti velike promjene.

Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobnu anđeosku poruku za mjesec svibanj!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

DJEVICA – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Možda ste voljni iskoristiti nove ideje koje bi mogle dovesti do novih prilika, s naglaskom na dalekosežnu zonu duhovnog putovanja koja Vas potiče da proširite svoj um i sposobnosti. Kad vatreni Mars 12. svibnja uđe u Ribe, Vaš bi koristan pristup mogao na bilo koji način pomoći drugima. 

Imate li vještine koje možete prenijeti? Dijeljenje Vašeg znanja moglo bi koristiti Vama i drugima, Djevice. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE! 

VAGA – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Super Mjesec na Vašoj financijskoj osi 7. svibnja može se podudarati s odlukom o uvođenju ključnih promjena koje bi mogle pomoći Vašoj financijskoj situaciji. Ipak, odlučite se za zdrave savjete, umjesto da radite bilo kakve impulzivne poteze. 

Budući da se Venera u Vašem znaku kreće retrogradno od 12. svibnja, možete razmišljati o vrijednostima koje ste živjeli i usvojiti filozofiju koja gradi samopouzdanje. 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!   

ŠKORPION – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Usredotočenost na Vaš sektor odnosa može prouzrokovati zabrinutost za dobrobit drugih i općenito želju za komunikacijom. 

Ipak, Super Mjesec u Vašem znaku mogao bi dovesti do napetosti, pa rješavanje bilo kakvih problema prije ili kasnije može Vam otvoriti put. 

Imate priliku naučiti novu vještinu? Moglo bi Vam biti zabavno.

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

STRIJELAC – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Odluke o životnom stilu mogu biti u toku jer biste možda željeli pregledati svoj raspored i odustati od onih aktivnosti koje više Vam ne služe. Prije nego što počnete raditi to, uzmite vremena i razmislite o posljedicama. 

Tehnologija bi mogla igrati veću ulogu u odnosima s drugima bilo na osobnoj ili poslovnoj razini, a bilo kakve nove veze mogu biti zrele za budući razvoj.

Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

JARAC – MJESEC SVIBANJ

Vještina ili hobi mogli bi preuzeti vodeću ulogu, a to biste mogli iskoristiti kako biste povećali svoj prihod. Dani oko Super Mjeseca, 7. svibnja, mogu biti izvrsna prilika za promociju Vašeg rada i prikazivanja u najboljem svjetlu. 

Kako se tri planeta okreću unatrag (retrogradno), uključujući i Saturn, aspekti života bi se mogli usporiti. To bi Vam moglo pomoći da izvršite neke prijeko potrebne promjene. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

VODENJAK – MJESEC SVIBANJ

Mjesečni horoskop – Sunce u Vašoj obiteljskoj zoni može Vas navesti da provodite više vremena radeći domaće zadatke. Imate predmete koji Vam više nisu potrebni? On-line prodaja nekih od njih mogla bi se isplatiti, a jedan ili dva mogu imati veću vrijednost nego što mislite. 

Kako se fokus preusmjerava na pitanja slobodnog vremena, otkrit ćete da učenje nove vještine ima pozitivne posljedice koje bi mogle povećati Vaš prihod. 

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

RIBE – MJESEC SVIBANJ

Trebate obaviti važan razgovor? To bi moglo biti korisno prije Super Mjeseca 7. svibnja, kada bi problemi mogli eskalirati i postoji veća mogućnost da se reagira. Usvajanje osjetljivog pristupa može olakšati pronalazak rješenja. 

Domaće aktivnosti mogle bi Vas zauzeti, a od 22. svibnja možda ćete biti spremni uvesti već davno planirane promjene.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE! 

Pročitajte još:

Otkrijte Vaš idealni horoskopski znak u ljubavi! 

Joga poze za svaki horoskopski znak!

Facebook