Mjesečni horoskop za veljaču 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za veljaču 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde. “Imaš prijatelja u meni” mogla bi biti Vaša mantra ovog mjeseca zahvaljujući toliko energije usredotočenoj u socijalno svjesni znak Vodenjaka. Venera se u ovaj znak useljava 1. veljače, čineći nužnim da Vi bilo koji ljubavni interes započnete kao prijatelji. Venera i Jupiter grle se u ovom znaku istog dana kad i mladi Mjesec u Vodenjaku (11. veljače), dajući još više blagoslovljene energije u bilo kojoj skupini, humanitarnom naporu ili tehnološkom pothvatu.

Ovo je također Vaše vrijeme da doživite sreću od prijatelja ili financijsku priliku zbog svojih izvanrednih vještina društvenog umrežavanja.

Merkur se 20. veljače okreće izravno u Vodenjaku, pomažući Vam da napredujete u bilo kojoj komunikaciji koja se odnosi na znanost, tehnologiju ili čak briljantnu ideju.

Pun Mjesec u Djevici 27. veljače signalizira vrijeme za ubiranje onoga što ste posijali na poslu. Pravo je vrijeme da se riješite nezdrave navike za koju znate da stoji između Vas i fenomenalnog zdravlja. To je također vrijeme kada možete izvršiti glavni radni zadatak ili razmisliti o promjeni posla.

Ovo je osvjetljujuće vrijeme kada ćete u potpunosti prepoznati ono što Vam u životu služi, a što ne služi. U skladu s tim unesite promjene, poručuje mjesečni horoskop za veljaču 2021.

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Poznata je izreka da je uspjeh u tome koga poznaješ. Pa, ako je to istina, onda ćete ovog mjeseca uspjeti. Toliko pozitivne energije napajaju Vašu 11. Kući prijateljstva zasigurno želite dati svoj udio kako biste maksimizirali dobrotu koja Vam dolazi na ovom području vašeg života. Mladi Mjesec u Vodenjaku, zajedno s rijetkom konjunkcijom Venera-Jupiter 11. veljače, vjerojatno će Vam pomoći da dobijete sve što najviše želite, što uključuje tehnologiju, grupni napor ili čak ljubavnu vezu s nekim od Vaših prijatelja.

Čak i ako se detalji čine nejasnima, pokušajte ih ne naglašavati. Merkur će biti retrogradan do 20. veljače, ali sve ćete nakon toga bez muke realizirati. Možda ćete čak otkriti da se ponovno povežete sa starim prijateljem koji ima moć ostvariti jednu od Vaših najsrdačnijih težnji. Vjerujte!

U međuvremenu, možda se sprema promjena posla. Pun Mjesec u Djevici 27. veljače mogao bi se odnositi na to da kolega napusti svoj položaj ili Vi krenete u sasvim drugom pravcu. Spremni ste za to!

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za područje karijere u veljači!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Ovog mjeseca povlačite ozbiljne poteze profesionalno, a posljednje što želite je dopustiti da Vas strah od promjene sputava. Dobit ćete ponudu koja je apsolutno zapanjujuća, ali zahtijevat će da se odreknete svojih starih načina u vezi sa strategijom karijere. Mladi Mjesec u Vodenjaku 11. veljače, zajedno s prekrasnom konjunkcijom Venera-Jupiter, obećava priliku za nagli rast ako želite pozdraviti inovaciju. Budite spremni zgrabiti tu priliku!

Čak i ako niste sigurni kako će sve to uspjeti, nemojte očajavati. Merkur se u Vašem sektoru karijere vraća retrogradno do 20. veljače. Budite strpljivi i znajte da će se jasnoća dogoditi do kraja mjeseca.

Vaš ljubavni život također se ozbiljno okreće u veljači. Puni Mjesec u Djevici u Vašem istinskom ljubavnom sektoru 27. veljače signalizira produbljivanje veze ako se Vi i netko poseban zaljubljujete. Tajna romantičnog uspjeha sada je otpustiti svoja očekivanja. Prepoznajte ljubav u bilo kojem obliku koji ona odluči stići… i onda je prihvatite.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ljubav, kao i magiju ljubavi kao pojačanje!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Vaš um je čisto zlato ovog mjeseca i to je sasvim sigurno karta za Vaš napredak u životu. Moguće je da ćete 11. veljače iskoristiti priliku za učenje u blizini Mladog Mjeseca u Vodenjaku. Ova lunacija slijeće u Vašu 9. Kuću višeg učenja i mudrosti, a događa se i isti dan kad i blažena Venera-Jupiterova konjunkcija. Ta je povezanost i u Vašoj 9. kući, tako da možete vidjeti kako su nagrade uistinu moguće kada lovite bilo koju priliku koja uključuje obrazovanje, internacionalizam, duhovnost ili čak pravni sustav.

Vaš bi ljubavni život ovog mjeseca na vrlo specifičan način mogao biti povezan sa stvarima iz 9. kuće. Mogli biste biti spremni za potpisivanje pravnog sporazuma s partnerom ili biste s partnerom mogli produbiti ljubavnu vezu kroz zajedničku duhovnu potragu.

Obiteljske stvari prevladavaju u Punom Mjesecu u Djevici 27. veljače. Možda završavate potez ili čujete emocionalno nabijene vijesti od rođaka.

Stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Ovog se mjeseca sprema glavni financijski blagoslov koji vjerojatno nema nikakve veze s Vašom zaradom. Mladi Mjesec u Vodenjaku i prekrasna konjunkcija Venera-Jupiter 11. veljače događaju se u Vašoj 8. kući zajedničkih resursa. To bi moglo nagovijestiti unosan novi početak ako pokušavate izbaciti bilo što što uključuje zarađivanje novca putem honorara, provizija ili pasivnog prihoda. Trenutno biste mogli napraviti i novu investiciju koja nevjerojatno dobro posluje u kratkom vremenu. Slatko!

Ako ste u vezi, ovo bi se moglo odnositi na veliku financijsku korist koju Vaš supružnik ili partner ostvaruje u veljači. Bilo da se radi o povišici, nasljedstvu, poreznim olakšicama ili čak o isplati po zakonskoj nagodbi, sigurno ćete proslaviti. Ovo bi mogao biti mjesec kada ste otvoreniji za fizičku i emocionalnu ranjivost s nekim novim. Vaše srce i glava poredani su u rijetkim dogovorima, pogotovo nakon što se Merkur 20. veljače izravno okrene.

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE.

 

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Ovog mjeseca dolazi vam velika ljubav, Lavovi! 11. veljače u Vašem partnerskom sektoru zasijat će mladi Mjesec u Vodenjaku, zajedno s rijetkom vezicom Venera-Jupiter na istom području Vašeg grafikona. Ovo je onoliko dobro koliko je u pitanju romantičnih dodataka – a Vi ste korisnik broj jedan!

Merkur je u ovom dijelu Vaše karte još uvijek retrogradan do 20. veljače, a to ukazuje na to da ste do ovog trenutka dugo odgađali svoje izbore u vezi, ili odlučili se suzdržati od veze. Međutim, jednom kad Mladi Mjesec pogodi, ništa Vas neće spriječiti da krenete naprijed.

U međuvremenu, pun Mjesec u Djevici, u Vašem zarađenom dohodovnom sektoru 27. veljače mogao bi signalizirati kraj izvoru prihoda na koji ste se nekad oslanjali. U tranziciji ste što se tiče financija i karijere, pa pokušajte ne dopustiti da Vam tjeskoba procuri u vene zbog promjena koje se događaju sada. Vjerujte u svemir i vjerujte u svoje talente i snalažljivost.

Obratite se savjetnici Etiki na kodu 333, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!  

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Ozbiljno ste ponovno procijenili svoj radni život i način na koji koristite svoje vrijeme. Merkur, Vaš vladar, 30. siječnja postao je retrogradan u Vašem radnom i zdravstvenom sektoru. Do 20. veljače, kada krene izravno, bit ćete u glavnoj fazi preispitivanja svog rasporeda, svoje radne situacije i trenutnog razmišljanja o zdravstvenim pitanjima.

Srećom, Mladi Mjesec u Vodenjaku 11. veljače sletjet će u ovaj dio Vaše karte zajedno s prekrasnom vezom Venera-Jupiter. Sve će ovo zasigurno donijeti sjajno pozitivne nove početke na ovom području vašeg života, čak i ako ste još uvijek nesigurni u detalje kako se prilika pruža. Prihvatite taj novi posao, isprobajte novi zdravstveni protokol i znajte da Vas svemir sada podržava na najnevjerojatniji način.

Mogli biste imati emocionalni ispad u blizini Punog Mjeseca u Vašem znaku 27. veljače. Moguće je da ćete priznati svoje osjećaje prema nekome u koga ste se zaljubili ili da ćete u svom ljubavnom životu biti ekstra sentimentalni prema svom partneru. Venera se 25. veljače useljava u Vaš partnerski sektor, dodajući još više harmonije Vašoj ljubavnoj vezi. Osjetite ljubav!

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Stoju na kodu 520064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima u veljači 2021.!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Ljubav je u zraku, čak i ako ste totalno zbunjeni romantičnim izgledima oko sebe. Merkur se pretvorio u Vaš pravi sektor ljubavi retrogradno 30. siječnja i ostaje retrogradan do 20. veljače. To je obično vrijeme kada će se barem jedan od Vaših bivših pojaviti i pokušati razgovarati s Vama ili se pomiriti. To je također vrijeme kada mentalno preispitujete svoje ideje o ljubavi i spojevima. Sve što Vam nije uspjelo, morate pustiti, a to znate na intelektualnoj razini.

Pokušaj akcije, međutim, druga je priča. Srećom, Mladi Mjesec u Vodenjaku 11. veljače zajedno sa savršenom vezom Venera-Jupiter istog dana promijenit će sve. Nova ljubav, nove misli i nove mogućnosti u Vašoj ljubavnoj životnoj priči su Vam nadohvat ruke.

Vaš radni život također postaje sretniji nakon 25. veljače kada se Venera preseli u Vaš radni sektor. Čini se da ćete istinski uživati u suradnji na timskom projektu sa svojim kolegama.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!  

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Vaš je privatni život ispunjen energijom, ali početkom mjeseca može izgledati nesigurno. Merkur je 30. siječnja postao retrogradan u Vašem domu i obiteljskom sektoru i ostaje retrogradan do 20. veljače. To bi moglo značiti nesporazum između Vas i rođaka koji treba riješiti, ali vjerujte da će, ako riješite frustraciju, doći do novog put koji će iz toga izaći.

Rezolucija donosi veličanstvene promjene blizu 11. veljače zahvaljujući mladom Mjesecu u Vodenjaku i briljantnoj vezi Venera-Jupiter u Vašoj 4. kući doma. Ovo bi također moglo biti više o Vašoj fizičkoj životnoj situaciji. Ako kupujete ili prodajete nekretninu, vjerojatno ćete proći sasvim dobro.

Ako ste slobodni, postoje slavni romantični izgledi koji se spremaju nakon 25. veljače kada se Venera preseli u Vaš istinski ljubavni sektor. Prijateljstvo bi se moglo prekinuti u blizini Punog Mjeseca u Djevici 27. veljače. Ako se to dogodi, nećete se iznenaditi jer ste već znali da su stvari među vama bile klimave.

Već danas nazovite savjetnicu Ladu na kodu 434064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za veljaču 2021.!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

Sanjarica

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Vaš mentalni fokus može biti isključen kako mjesec počinje, ali nemojte očajavati – to je samo prestrojavanje. Merkur se retrogradno okrenuo 30. siječnja u Vašem komunikacijskom sektoru i ostaje do 20. veljače. Tijekom tog vremena mogli biste se osjećati kao da ne vjerujete vlastitoj prosudbi. Razgovori s drugima možda neće ići kako je planirano, a možda će se od Vas tražiti da revidirate više poslova vezanih uz komunikaciju nego inače.

Srećom, 11. veljače u ovom dijelu Vaše karte nalazi se Novi Mjesec u Vodenjaku, i prekrasna konjunkcija Venera-Jupiter. Čini se da je pred nama unosna nova prilika povezana s komunikacijama, prodajom ili marketingom, sve dok ste spremni preoblikovati svoje misli oko ovog pothvata. To znači da kad Merkur 20. veljače krene izravno, shvatit ćete da je promjena dobrodošla, iako nije bila prema Vašim očekivanjima.

Što se tiče Vašeg ljubavnog života, moglo bi doći do udaljenosti između Vas i Vašeg partnera koja traje do 20. veljače. Ne brinite, stvarno je privremeno.

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno tarot predviđanje za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Ovog mjeseca naglasak je na Vašim financijama. Iako biste mogli pretpostaviti kako trošite, štedite ili zarađujete novac, trebali biste znati da će sve to mentalno služiti većoj svrsi. Merkur je retrogradan u Vašem prihodu do 20. veljače, što uzrokuje zabunu. Srećom, u konačnici će poslužiti za usklađivanje Vaših planova kako bi bolje poslužili Vašim financijskim ciljevima.

Mješavini se dodaje prekrasan Mladi Mjesec u Vodenjaku i veza Venera-Jupiter 11. veljače. Znajte da se događa novi početak na području financija i da izgleda nevjerojatno obećavajuće. Potražite priliku i onda je maksimalno iskoristite!

U međuvremenu, Vaš um neće se usredotočiti samo na financijska pitanja, već će se usredotočiti i na pitanja ljubavi nakon 25. veljače. Venera ulazi u Vaš sektor poruka u ovom trenutku, nudeći Vam izvanrednu podršku za razgovore s Vašom ljubavlju koja će podržati i ojačati Vašu vezu. Predivno!

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Ovog ste mjeseca ozbiljno zvijezda kozmičkog showa! Polovina neba već je u Vašem znaku, a Mladi Mjesec u Vodenjaku će dodati snagu 11. veljače. Ako je ikada bilo vrijeme kada ste se osjećali u svom elementu, to je sada. Naravno, Merkur je u Vašem znaku retrogradan do 20. veljače, ali sve ovo natjerat će Vas da preispitate jednu ili dvije svoje briljantne ideje.

Vaš je um sada izuzetno inventivan i moguće je da ćete uzeti nešto za što ste nekada mislili da je nemoguće i pretvoriti u moguće! Venera i Jupiter također su uključeni u rijetku i zapanjujuću konjunkciju 11. veljače, pružajući Vam najbolje moguće kozmičke blagoslove. Svijet je uistinu Vaš u veljači, zato nemojte se sramiti kada je u pitanju izjašnjavanje koje su točno Vaše najsrdačnije težnje.

Važan je i Vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, lako biste mogli upoznati nekog neobičnog, ali zadivljujućeg, posebnog nekoga u blizini te veze Venera-Jupiter i mladog Mjeseca u Vodenjaku 11. veljače. Ako ste već u vezi, onda se možete veseliti divnom daru ili blagoslovu Vašeg partnera. Voljeni ste!

Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odati sve detalje u ljubavi za veljaču 2021.!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021. 

 

Mogli biste se osjećati kao da ste veći dio mjeseca zarobljeni pod vodom. Međutim, nekako ćete moći disati i interno znati zašto ste trebali napraviti ovu stanku.

Sve počinje s povratkom Merkura u Vašoj skrivenoj 12. kući do 20. veljače. Nemojte se iznenaditi ako je Vaš život iz snova na steroidima i ako imate više psihičkih slutnji nego inače. Vjerojatno ćete doživjeti i veliki psihološki iskorak. Sjećanja iz prošlosti koja su Vas progonila sada će imati priliku biti jednom puštena zauvijek.

Mladi Mjesec u Vodenjaku i uzvišena veza Venera-Jupiter 11. veljače slijeću u Vašu skrivenu 12. kuću, podsjećajući Vas da ste božanski zaštićeni i vođeni te da su duhovni blagoslovi najznačajniji od svih. Što više dajete, više dobivate. To je Vaša mantra ovog mjeseca.

Venera ulazi u Vaš znak 25. veljače, što znači da ćete biti utjelovljenje čiste, bezuvjetne ljubavi. Pun Mjesec u Djevici 27. veljače slijeće u Vaš partnerski sektor. Vjerojatne su prekretnice u vezama i one mogu ići u bilo kojem smjeru. Nećete biti vezani za ishod, pogotovo ne nakon svega što Vas je naučila sva duhovna mudrost ovog mjeseca.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Aleksandar na kodu 407064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koji će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi magiju ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!  

UPRAVO SE ČITA:

Tarot tri karte – odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Horoskop braka za 2021. godinu

Kineski horoskop za 2021. godinu – Godina metalnog Bivola!

Nostradamus o 2021. – nova otkrića u starom proročanstvu!

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu