Mjesečni horoskop za veljaču 2022. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. Oni od vas koje muče rastući troškovi dobit će olakšanje. Samci će vjerojatno pronaći prikladnu osobu u veljači. Troškovi će vjerojatno skočiti. Usvojite discipliniran način života kako biste ostali zdravi. Bračni život može ostati stresan, stoga trebate biti obazrivi i obratiti pažnju na način komunikacije.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

 

 

 

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Pokretanje grupnih projekata vjerojatno je bilo pomalo frustrirajuće, zahvaljujući Merkuru koji se kretao unatrag kroz vašu zonu umrežavanja od 14. do 25. siječnja, a zatim kroz zonu vaše karijere od 25. do 3. veljače. Vaša je pozornost usmjerena na gašenje požara i vezati labave krajeve na postojećim pothvatima. Ili ste možda bili ometeni pokušavajući uskladiti prethodno postavljene velike namjere s vašom trenutnom stvarnošću. U svakom slučaju, počet ćete iznova oko 1. veljače kada mlad mjesec pada u vaš sektor dugoročnih želja, nadahnjujući vas da se usredotočite na ciljeve koji su najbolji u sadašnjem trenutku – i da gurnete nos u žrvanj za postizanje rezultata. Bit ćete motiviraniji nego inače da se uključite u posao, zahvaljujući ugodnosti mladog mjeseca s upraviteljem Saturnom – i napetom, ali aktivirajućem kvadratu za prodor Urana u vašu zonu novca.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Horoskop za veljaču 2022. također vas može potaknuti da uđete u središte pozornosti i preuzmete više odgovornosti nego inače, kao rezultat toga što Mars koji se kreće kroz zonu vaše karijere. 8. veljače. Nadahnjujući vas da napravite hrabar potez — vjerojatno iz vedra neba — da promijenite svoj pristup donošenju gotovine. Međutim, veljača nije samo za povećanje potencijala za zaradu. Oko 16. veljače, kada puni mjesec pada u vašu zonu romantike i samoizražavanja, možda biste željeli napraviti stanku na poslu kako biste uživali. I dok se samopouzdano sunce kreće kroz vašu zonu duhovnosti od 18. veljače do 20. ožujka, vaš fokus se okreće prema unutra. Očekujte da će vaši snovi, meditacije i razgovori u terapiji biti intenzivniji i pronicljiviji.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za područje karijere u veljači!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Dva tjedna u sezoni Vodenjaka, tijekom kojih se sunce koje donosi vitalnost, vaš vladar, kreće kroz vašu zonu partnerstva, vjerojatno ste osjećali kako se vaš fokus prebacuje na vaše najbliže veze jedan na jedan. Ali zahvaljujući Merkuru koji je tamo pokrenuo svoju retrogradnost i krenuo unatrag kroz vašu svakodnevnu zonu od 25. siječnja do 3. veljače, to je bilo pomalo sporo. Od vas se tražilo da se riješite problema prije nego što u potpunosti zakoračite u budućnost, posebno što se tiče vaših romantičnih i poslovnih odnosa. Srećom, oko 1. veljače, mladi mjesec dolazi u ovaj sektor, nudeći obnovljeni osjećaj optimizma i učvršćujući vašu radnu etiku. Budući da Mjesec također tvori napetost, ne možete ne razmišljati o tome kako zajedničke težnje utječu na vaš javni imidž i dugoročan profesionalni put – u dobru ili u zlu. To je sada definitivno tema vrijedna vašeg razmatranja.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

I nemojte se iznenaditi ako se oko 16. veljače osjećate jako povučeno zahvaljujući godišnjem punom mjesecu u vašem znaku. Vaša osjetljivost – ali i vaša kreativnost i osjećaj za romantizam – vjerojatno će porasti. Ali budući da će se romantična Venera i Mars orijentirani na akciju upariti u vašoj zoni svakodnevne rutine istog dana, mogli biste se zapaliti za novu svakodnevnu wellness naviku koja koristi vašem srcu i duhu. To će, bez sumnje, biti emocionalni trenutak koji ima potencijal da bude zadovoljavajući i transformirajući. I dok samopouzdano sunce prelazi u vašu intimnu zonu 18. veljače, gdje ostaje do 20. ožujka, bit ćete spremni proširiti postojeći odnos na još dublje potencijalno emocionalno i duhovno posvećenije – mjesto.

 

Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Sezona Vodenjaka vas je sve okupirala u generiranju ideja i društvenim događajima u izobilju, Strijelci, zahvaljujući samouvjerenom kretanju sunca kroz vašu komunikacijsku zonu. Ali prva dva tjedna ovog tranzita vjerojatno su bila pomalo zbunjujuća zbog retrogradnosti Merkura. Otprilike 1. veljače, mladi mjesec vam omogućuje da točno odredite ideje u koje uistinu želite uložiti trud kako biste došli do cilja. Ali i dalje ćete jako željeti razgovarati o svom akcijskom planu korak po korak s prijateljima ili kolegama. To će vam biti mnogo lakše nakon retrogradnog završetka 3. veljače. Budući da završava u vašoj zoni novca, vi ćete moći shvatiti kako kombinirati svoje najinventivnije ideje s povećanjem prihoda.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Koliko god se osjećali ambiciozno, cijeli mjesec nije nužno posvećen napredovanju u poslu. Oko 16. veljače, pun mjesec osvjetljava vašu avanturističku zonu, potičući vašu želju da iskoračite iz svakodnevne rutine i riskirate na planu koji vam je blizu i drag. Možda biste željeli rezervirati odmor o kojem ste razgovarali s dragim prijateljem ili početi učiti novi jezik. Zatim, od 18. veljače do 20. ožujka, samopouzdano sunce bit će u vašoj kućnoj zoni i skrenuti vašu pozornost na domaće poslove. To ne znači nužno da ćete se zgrčiti na kauču do proljeća. Ali provođenje više vremena s voljenim osobama moglo bi se pokazati više emocionalno zadovoljavajućim i usredotočenijim nego inače.

 

U ovom slučaju od velike pomoći može biti detaljno proricanje, stoga nazovite savjetnicu Etiku na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Moguće je da sezona Vodenjaka, koja od 19. siječnja pogađa zonu vaše karijere, teče prilično sporo, Bikovi. Srećom, oko 1. veljače, kada i tamo padne mlad mjesec, imat ćete osjećaj da konačno možete početi dobivati na snazi. A kada Merkur krene izravno 3., osvrt na ono što ste naučili u posljednja tri tjedna mogao bi biti posebno koristan kada počnete poduzeti korake naprijed. Polako i sigurno, kao što ste općenito spremni učiniti ionako. Venerino kretanje također može pomoći. A kada se 16. veljače upari s Marsom u vašoj avanturističkoj zoni, bit će kao da konačno imate zeleno svjetlo da pređete izvan svoje uobičajene rutine. To će biti idealno u ljubavi ili u spavaćoj sobi.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Isti dan, pun mjesec u vašoj kućnoj zoni mogao bi vas potaknuti da nađete više vremena za svoje korijene i emocionalnu dobrobit. Zapravo, još više usredotočenost na ovaj način može vas učiniti sigurnijima kada se krećete prema svojim profesionalnim težnjama. Bliži rad zajedno s prijateljima i kolegama na postizanju zajedničkih ciljeva također će biti nužan. Posebno dok se sunce samopouzdanja kreće kroz vašu zonu umrežavanja od 18. veljače do 20. ožujka. Ova će vas sezona potaknuti na razmišljanje o tome koga želite uz sebe. Ponudit će vam najveću podršku, dok slijedite svoje strastvene projekte i dugoročne želje.

 

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ljubav, kao i magiju ljubavi kao pojačanje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

U posljednja dva tjedna, sezona Vodenjaka usmjerila je vašu pozornost na vašu dnevnu rutinu. Odnosno, područje života koje vam je blisko poznato, jer je ono kojim vlada vaš znak. Ali nije baš sve išlo glatko. Nažalost, zahvaljujući vašem vladaru, Merkuru, koji se prvo kretao unatrag kroz vašu wellness zonu. A zatim i zonu romantike i samoizražavanja. Ukratko, vaš je tanjur bio pun starih poslova koje morate završiti prije nego što možete kreativno krenuti naprijed, u svom ljubavnom životu, u smislu organiziranja i kretanja u novoj godini. No, oko 1. veljače, mladi mjesec aktivira vašu wellness zonu dok pokreće Uran u vašoj avanturističkoj zoni, stvarajući trenutak skrojen za uzbudljive proboje. Sve što ste naučili u posljednja tri tjedna moglo bi vas natjerati da se osjećate istinski spremni da promijenite svoj pristup rješavanju svakodnevnog posla. A onda će Merkur krenuti izravno 3. veljače, što će vam olakšati da steknete snagu u vašim najumjetničkijim i najromantičnijim aktivnostima.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Ipak, unutarnji rad je glavni dio ovog mjeseca. 16. veljače puni mjesec pada u vašu zonu duhovnosti, potičući vas da ugodite svojoj intuiciji, svojim snovima i svim korisnim metafizičkim praksama. Najviše kako biste stekli uvid u osobni rast i gdje želite otići odavde. Isti dan, romantična Venera i Mars uparuju se u vašoj romantičnoj zoni, što će za vas biti jedan od najzahtjevnijih aspekata cijele godine. To će vas potaknuti da izrazite svoje želje i vjerujete da je sve o čemu ste sanjali zasluženo. I dok se sunce kreće kroz vašu partnersku zonu od 18. veljače do 20. ožujka, pojavit ćete se u svojim odnosima jedan na jedan spremniji da se nađete na istoj stranici.

 

Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite kod ili magiju za blagostanje i ljubav!

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Od kraja prošlog mjeseca usavršavate svoje osobne ciljeve velike slike, zahvaljujući planetu komunikacije, Merkuru, koji se kreće kroz vaš znak. 1. veljače, mladi mjesec dolazi u vašu zonu novca. Barem djelić onoga o čemu ste razmišljali mogao bi biti spreman za udarno vrijeme — pogotovo ako se odnosi na povećanje vašeg prihoda, dragi Jarci. Sezona Vodenjaka često ima vaše oči uprte u vaš bankovni račun – kako donosite novac, ulažete i cijenite. S obzirom da se Merkur kreće naprijed kroz vaš znak od 3. veljače do 14. veljače, možete lakše prezentirati svoje najhrabrije ideje. Uz to, pokrenuti sve revizije koje ste napravili na svom osobnom brendu tijekom retrogradnosti.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

16. veljače, pun mjesec aktivira vašu intimnu zonu. Dobit ćete poticaj o tome koliko vam je bilo ugodno u vašim najbližim i najdražim vezama i što biste mogli učiniti drugačije kako biste se osjećali vidljivije i sigurnije. Ako se ovo čini teškim, raspoloženje bi moglo biti olakšano činjenicom da se Venera i Mars – planet ljubavi i planet seksa – uparuju u vašem znaku istog dana. Jačajući vaše samopouzdanje. Trenutak je sve u tome da priznate kako se osjećate – a zatim da budete što izravniji, iskreniji i vjerni sebi. Ta bi se tema mogla održati dok se sunce koje donosi virtualnost kreće kroz vašu komunikacijsku zonu od 18. veljače do 20. ožujka. Ovaj događaj će vas nadahnuti da posjedujete svoj stav i zadovoljite svoju želju za učenjem.

 

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

S Merkurom, vašim vladarom, retrogradnim od 14. siječnja, život je vjerojatno bio puno sporiji nego što biste željeli da bude, dragi Blizanci. Budući da se planet komunikacije pomiče unatrag u vašoj zoni intimnosti od 25. siječnja, bit ćete izazvani da zavirite dublje i razmislite o svojoj razini udobnosti unutar vaših najbližih veza. Srećom, nakon 3. veljače možete početi djelovati na svemu o čemu ste razmišljali. Možda je vrijeme da prekinete veze s određenim ljudima, obrascima ili ponašanjima koja vam više ne služe. S druge strane, mogli biste biti spremni za partnerstvo s nekim novim, podijeliti resurse i krenuti u korak kako biste izgradili zadovoljavajuće, dugoročne rezultate. Sljedećeg dana, sunce koje donosi vitalnost uparuje se sa Saturnom u vašoj zoni višeg učenja, kombinirajući samopouzdanje i naporan rad. Možda ste govorili o svom planu igre za usavršavanje svojih vještina ili planiranju budućih putovanja ili odugovlačili. Ako je tako, sada je trenutak u kojem se možete pokrenuti.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Razgovaranje o svojim planovima s prijateljima ili kolegama moglo bi biti emocionalno usredotočeno oko 16. veljače. Tad puni mjesec pada u vašu komunikacijsku zonu. No, vaša bi se pozornost mogla podijeliti između smišljanja nadahnutih, kreativnih ideja u izobilju i djelovanja u skladu s vašim najzahtjevnijim željama tog dana. To je zbog toga što će se romantična Venera i Mars upariti u vašoj intimnoj zoni. Osjećat ćete kao da je potpuno moguće ostvariti dugotrajne, nevjerojatno vruće fantazije. Nekako bi se jednostavno moglo činiti praktičnijim učiniti to sada stvarnim jednostavno govoreći svoju istinu i postupajući prema njoj. Iskustvo bi moglo dati istinski osnažujući ton u ostatku mjeseca. To će biti posebno istaknuto prelaskom u sezonu Blizanaca i put sunca kroz zonu vaše karijere, koja traje od 18. veljače do 20. ožujka.

 

Stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite detaljno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Prošli mjesec je možda bio mnogo sporiji nego što biste željeli. Kao rezultat vašeg vladara, slatke Venere, koji se veći dio mjeseca kretao unatrag i retrogradnog Merkura. Ali oko 1. veljače, kada slijeće mladi mjesec u svojoj zoni samoizražavanja i romantike, počet ćete vidjeti svjetlo na kraju tunela. Možete predvidjeti više jasnoće oko dugoročnog ljubavnog ili kreativnog cilja. 3. veljače, Merkur će ići izravno u vašu matičnu zonu. Konačno možete početi stvarati zamah u težnjama da poboljšate svoju ravnotežu između posla i privatnog života. Vaš napredak mogao bi se ubrzati uzimajući u obzir sve lekcije naučene u posljednja tri tjedna.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Prijateljstva i kolegijalni odnosi također bi se mogli pokazati kao glavni fokus, osobito oko 16. veljače kada pun mjesec osvjetljava vašu zonu umrežavanja. Možda shvaćate da je osjećaj da ste dio tima i da radite prema zajedničkom cilju s drugima ispunjeniji nego što ste mu prethodno pridavali priznanje, a vi ste raspoloženi da vam to bude još veći prioritet za napredovanje. Isti dan, slatka Venera, vaša vladarica, uparuje se s Marsom koji je sposoban za preuzimanje u vašoj kućnoj zoni, podižući vašu motivaciju da se uhvatite u koštac s velikim projektima oko kuće ili uz voljene osobe. Dva dana kasnije, 18. veljače, počinje sezona Riba i samopouzdano sunce kretat će se kroz vašu svakodnevnu zonu do 20. ožujka, pomažući vam da budete još samouvjereniji dok usavršavate svoj fitnes režim i dnevni raspored.

 

Zatražite savjet sudbine od savjetnice Violete na kodu 973, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Posljednjih nekoliko tjedana moguće je da ste bili rezerviraniji, skloniji stavljanju solo vremena ispred druženja i često meditirate o duboko ukorijenjenim emocijama koje su izbijale na površinu. Razlog: Merkur je retrogradan u vašoj duhovnoj zoni od 25. siječnja, a prije toga, u vašem znaku od 14. siječnja. Reći da je do sada ove godine bilo teško stvoriti kretanje naprijed bilo bi podcijenjeno. Ali to će se sve promijeniti ovog mjeseca, Vodenjaci, i dobit ćete osjećaj da je to novi dan odmah oko 1. veljače kada mladi mjesec pada u vašem znaku. Vaš godišnji lunarni događaj nudi praznu ploču na koju možete napisati svoje najluđe vizije i težnje, a može potaknuti bebine korake u potpuno novom, zadovoljavajućem smjeru. Dva dana kasnije, Merkur završava svoju retrogradnost, označavajući točku u kojoj biste mogli početi izlaziti iz svoje čahure. Do 14. veljače vratit će se u vaš znak, a vi ćete biti spremni podijeliti sve što ste planirali.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Oko 16. veljače, pun mjesec aktivira vašu zonu partnerstva, što ovo čini plodnim trenutkom za rad na još većoj sinkronizaciji sa svojim partnerom, dragim prijateljem ili poslovnim partnerom. Ako ste se nosili s nesporazumima bilo koje vrste (što je vjerojatno prilično vjerojatno, s obzirom na retrogradnost Merkura i Venere) ili samo želite provjeriti tko što donosi na stol, sada je vaša prilika da porazgovarate o tome. Dok se sunce koje donosi vitalnost kreće kroz vašu novčanu zonu od 18. veljače do 20. ožujka, uživat ćete u naletu samopouzdanja u vezi s povećanjem prihoda. Možete vjerovati da imate sve što vam je potrebno da svoje strasti pretvorite u solidnu crtu.

 

Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za karijeru!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

1. veljače počinje mjesec s vašim vladarom, intuitivnim mjesecom, pokrećući potpuno novi ciklus koji aktivira vašu zonu intimnosti. Sezona Vodenjaka potaknula vas je da razmislite o tome kako vodite svoj život ili kako biste to željeli učiniti u budućnosti s potencijalnim partnerom, a ovaj mladi mjesec prilika je da steknete još više jasnoće oko svojih potreba. I osjećat ćete se pozitivno da ste spremni za bilo koji posao koji je potreban kako biste osigurali da se vaše velike želje ostvare. To bi trebao biti prilično osnažujući početak mjeseca – nakon čega brzo slijedi Merkur koji završava svoju retrogradnost u vašoj partnerskoj zoni 3. veljače, što može olakšati plovidbu i manje nesporazuma u svim vašim nastojanjima jedan na jedan.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Razgovor o idejama za povećanje prihoda s prijateljem ili razmišljanje o poslovnim prijedlozima s bivšim kolegom također bi mogli biti u vašem najboljem interesu ovog mjeseca. Oko 16. veljače, pun mjesec pogađa vašu zonu novca. Ako niste dobivali dovoljno priznanja zbog svojih doprinosa ili ste na bilo koji način podcijenjeni, ovo bi moglo označiti točku ključanja u kojoj jednostavno više niste u redu ni s čim od toga i trebate napraviti promjenu. Srećom, istog dana, umjetnička Venera i Mars koji je sposoban udružiti snage u vašoj zoni partnerstva, tako da ćete imati lakše vrijeme nego inače oslanjajući se na svog dragog prijatelja ili bliskog kolegu kako biste riješili svoje najizazovnije emocije. A kada samopouzdano sunce prođe kroz vašu avanturističku zonu od 18. veljače do 20. ožujka, bit ćete spremni napraviti korak s vjerom kako biste preokrenuli bilo koju situaciju na poslu koja je manje nego zadovoljavajuća.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Sezona Vodenjaka je za vas, Škorpioni, sve o obitelji i vašoj emocionalnoj dobrobiti, zahvaljujući samopouzdanom suncu koji se kreće vašom matičnom zonom, ali ako vam je um zapeo u prošlosti, obnavljanje starih rana, pa čak i uživanje u vječnim tradicijama s voljene osobe, to možete zahvaliti Merkurovoj retrogradnosti. A od 25. siječnja, planet prikupljanja informacija pomaknuo se unatrag kroz vašu komunikacijsku zonu, stvarajući usporavanja i vjerojatno više od vašeg poštenog udjela zabune u svakodnevnim interakcijama. Uglavnom, ako ste se osjećali izvan kolosijeka ili ste zapeli u rikvercu, niste sami, a oko 1. veljače, mladi mjesec u vašoj kućnoj zoni predstavlja slatku priliku da gledate naprijed i vodite se svojim srcem dok to činite. Nakon što Mekur krene naprijed 3. veljače, možete očekivati jasniju pistu.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

A oko 16. veljače puni mjesec slijeće u zonu vaše karijere, označavajući točku kulminacije u kojoj će vas zasigurno prepoznati i primijetiti viši i kolege. Oko ovog lunarnog događaja vlada sudbonosna vibracija koja će vam omogućiti da steknete osjećaj da ste ili točno tamo gdje trebate biti – ili je vrijeme da iskoristite priliku i krenete na pravi put. Isti dan, Mars – jedan od vaših suvladavajućih planeta – i slatka Venera uparuju se u vašoj komunikacijskoj zoni, nadahnjujući vas da kažete svoju istinu s trenutnim ili potencijalnim partnerom. Razmislite o detaljnom opisu dugotrajne želje ili postavljanju iskrenog pitanja koje bi moglo redefinirati vaš odnos. Vjerujte sebi – vaša intuicija i vaš intelekt sada su još više usklađeni nego inače.

 

Već danas nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi Vam zaštitu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022.

 

Sezona Vodenjaka obično je za vas pospano doba godine — i to ne samo zato što biste radije bili unutra dok je vani hladno i tmurno. Putovanje sunca kroz vašu zonu duhovnosti može vas uhvatiti u vašim osjećajima i snovima više nego inače, a ova godina je bila iznimno drijemajuća, zahvaljujući dvama retrogradima koji aktiviraju tu zonu i vašu zonu umrežavanja. Procjenjivali ste svoje odnose i dugoročne želje, a oko 1. veljače mladi bi mjesec mogao osvijetliti vrlo specifičnu viziju. Možda trenutno sadite samo sjeme, ali znajte da je to još uvijek ključan korak – pogotovo dok idemo prema vašoj sezoni. Ali prvo, Merkur završava svoju retrogradnost u vašoj zoni umrežavanja 3. veljače, što vam može pomoći da napredujete u grupnim projektima i povežete se s prijateljima i kolegama koji bi vam mogli pružiti ogromnu podršku dok slijedite svoju namjeru.

Mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

Oko 16. veljače, pun mjesec osvjetljava vašu dnevnu rutinu, što će ojačati vašu odlučnost da promijenite svoj svakodnevni raspored na način koji je više usredotočen i u skladu s vašim ciljevima velike slike, drage Ribe. Možda ćete smisliti da se više naspavate, pratite svoje korake ili jednostavno jednom zauvijek uklonite te mučne obaveze s popisa – i spriječite da se ponovno gomilaju kako biste krenuli naprijed. Bilo koji od ovih poteza mogao bi poboljšati vaš duševni mir, ali budite oprezni. Stvarno ste točno tamo gdje trebate biti. Nakon što vaša sezona počne 18. veljače i sunce prođe kroz vaš znak do 20. ožujka, uživat ćete u naletu samopouzdanja koje se može usmjeriti u postizanje bilo kojeg cilja za koji ste postavili svoje srce i um.

 

Stoga već danas nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju blagostanja!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu – vrsta ljubavi koja će vas promijeniti!

 

Ljubavni sat – Satnica – Magija Ljubavnog sata

 

Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!