Mladi Mjesec u Biku – Analiza Vaše sudbine!

Mladi Mjesec nam dolazi s elementarnom snagom, ogromnim energijama, s obzirom da se pojavljuje u najjačem horoskopskom znaku Bika. S energijama mladog Mjeseca u Biku, moguće je utjecati na financije. Bik je sam po sebi materijal, nepobjediva Zemlja, tijelo i obilje. Njihovo vrijeme ne pada slučajno na najzelenije razdoblje, kada je proljeće zapravo na vrhuncu.

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., ako ste rođeni u znaku Bika i zatražite prijevod sudbine!

Klikom OVDJE doznajte koji je Vaš sudbinski zadatak u 2019.! 

Kome donosi sreću mladi Mjesec u Biku? Najviše onima koji doista žele postići promjene, koji su u stanju boriti se, nikada se nisu bojali posla i djela, koji žele postići uspjehe, ali ne uspijevaju zbog loših uvjeta. Ako se borite kao pravi Bik, ako ste ratnik i ništa Vas ne može spriječiti da postignete svoje ciljeve, mladi Mjesec u Biku će i Vama pomoći. Možda i kod Vas može utjecati sa svojim blagoslovljenim energijama na materiju koja Vas okružuje, može promijeniti Vašu sudbinu sa većom svotom novca!

Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odrađivanje magije novca sa snagom mladog Mjeseca!

Astro Savjetnik Gordana

Jeste li znali da je ljubav kodirana u sudbini? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Sada ne biste trebali propustiti ovu priliku, jer je ovo posljednji mladi Mjesec u Biku u ovom desetljeću! Iskoristite snagu desetljeća da biste konačno došli do malo sreće.  Ako niste milijarder, morate se nositi s svakodnevnim problemima, stoga i Vi konačno zaslužujete pomoć zvijezda! Obnavljanje uz pomoć najveće snage, sve Vam to može donijeti mladi Mjesec u Biku!

Klikom OVDJE doznajte kako odraditi analizu sudbine s anđeoskim kartama! 

Facebook