Mladi Mjesec u Blizancima – Novac, uspjeh ili opasnost?

Mladi Mjesec u duhu dvojnosti, Mjesec na raskršću između dobra i zla. Kao što je i mogućnost bogatstva, sada se i mogućnost siromaštva i veće nesreće nalaze u mladom mjesecu Blizanaca. To je vrlo opasna pojava, jer najviše ljudi koji koriste crnu magiju, čekaju na ovaj dvostruki učinak, kako bi naškodili drugima svojom zlonamjernom i štetnom magijom! Opasnost je u mladom Mjesecu Blizanaca, ali ona također pruža i nove prilike. Kao i svaki mladi Mjesec, donosi nam i mnogo energija obilja!

OVDJE doznajte kako biti tanak i fit ako ste rođeni u znaku Blizanca!  

Da, postoji mogućnost privući bogatstvo uz pomoć mladog Mjeseca u Blizancima. To nije bilo kakva mogućnost, bijela i crna magija su spojene. To jest, dva brata, Kain i Abel se susreću, dakle, bude se ogromne energije.

punjenje energije, pozitiva, pozitivna energija, Savjetnici, NovaTv, Astrosavjenik

 

Vaš horoskopski znak otkriva koji bi trebao biti Vaš stil – Blizanci, detaljnije OVDJE

Ti učinci zasigurno daju priliku da privučete najveće dobitke! Vjerujete li u sebe? Osjećate li se zrelo za bogatstvo? Ako je odgovor potvrdan, ne samo da možete promijeniti vlastiti život, već možete pomoći i Vašoj obitelji i onima koji su bliski Vašem srcu!

Sunce u Blizancima i 12 horoskopskih znakova, za sve detalje kliknite OVDJE

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju mladog Mjeseca za najveći dobitak! Bliži nam se ljeto, sigurno se i Vi želite malo opustiti, ali nemate novca ili priliku za to. Stoga djelujte, nazovite nas, jer Vam slijedi obilje, samo ga trebate znati ugrabiti!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook