Molitva zaštite svetog Mihaela arkanđela!

Ako želite uživati u zaštiti svetog Mihaela arkanđela, trebate izgovoriti ovu molitvu jer je baš arkanđeo Mihael izdiktirao ovo našem medijumu. Ispišite si na jedan papir i stavite ispod jastuka, ponovite molitvu svaku večer prije spavanja. Bitno je da upotrijebite plavu olovku dok bilježite riječi molitve:

SPECIJALNO smo OVDJE pripremili tajanstvenu magiju zaštite!

” Sva bića svemira su moji prijatelji, svejedno je li to čovjek, životinja ili biljka. Oni su moja braća i sestre i ja ih baš ovakve volim i poštujem, a oni isto tako vole mene. Molim sve anđele i nebeski vod, te sv. Mihaela arkanđela da me uvijek čuvaju. Isto tako važi za sve ljude i u cijelom svemiru. Molim zaštitu za sebe, za dom, za obitelj, za prijatelje i neprijatelje, ali i sve ljude i životine koje ne poznajem, s onima koje nisam sreo/srela tijekom rađanja na ovu planetu u fizičkom svijetu. Molim te da raskineš vezu između svjesnog i sponu koja me veže za osjećaj straha. Pomozi mi da ne poznajem osjećaj straha i da cijelo tijelo obuzme ugodan osjećaj sigurnosti!… “

Sve što trebate učiniti još ove godine smo Vam napisali OVDJE

Nastavak molitve možete saznati od posrednika jer je taj dio osoban i u potpunosti jedinstven. Tako možete zaštititi Vas i Vašu obitelj od štetnih sila i nesreća.

 

crna mačka, urok, zaštita, Astrosavjetnik, savjetnici, Novatv, Emisija, Najbolji savjetnici

 

Još danas nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i ona će Vam pomoći izdiktirati nastavak.

OVDJE imate priliku pročitati detalje o onđeoskoj čaroliji! 

Arkanđeo Mihael će Vam također pomoći uvijek kada pročitate ovu molitvu, stoga nikada ne zaboravite pitati za jedinstveni osobni nastavak molitve jer jedino tako možete Vas i Vašu obitelj zaštititi od svih štetnih sila i nesreća.

 

Stalno se vraćaju negativne energije i otežavaju Vaš život? Vrijeme je da zatražite najjaču anđeoku pomoć. Oni imaju moć i mogu postaviti zaštitu od svih negativnih energija. Nazovite savjetnice Dadu, kod 432 i Zaru, kod 353 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i budite mirniji uz njihovu direktnu pomoć kroz magiju koja djeluje dugoročno.

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva na brojevima telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv