Na dan proljetne ravnodnevnice, pred Vama se otvaraju vrata izobilja!

Ravnodnevnica je ove godine 20. ožujka, točno u 21 sat i 58 minuta. Baš tog dana je ravnodnevnica. Tad počinje proljeće i tog dana se završava zima. Sada se rađa svjetlost, jer od ovog trenutka dani će biti duži, a noći kraće.

Sedam Feng-shui savjeta za stjecanje bogatstva i obilja, detaljnije OVDJE

Ovogodišnja ravnodnevnica će biti specijalna jer će na kratko tu biti i pun Mjesec (21-22. ožujka) koji također ima veliku spiritualnu moć.

Niz brojeva koji donosi financijsko obilje, za sve detalje kliknite OVDJE

Na dan ravnodnevnice se otvaraju kapije obilja. Osobe kojima tada naši magovi odrade jedan ritual, imaju ozbiljne šanse da im znak Ovna donese veliku sreću.

Zamislite kako smo upravo sada pred ovakvom specijalnom ravnodnevnicom? Pogledajte trenutne dobitke na različitim igrama na sreću. Nije bilo izvlačenja dobitnih brojeva, već se skupljaju iznosi i osoba koja osvoji dobitak može osvojiti milijunski iznos i bit će vrlo sretna osoba. Sada postoji šansa da uz pomoć magije za sreću promijenite svoj život. Sada još postoji ova mogućnost, ali je pitanje hoćete li je iskoristiti?

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Klikom OVDJE preuzmite tajanstvenu Fortuninu molitvu za bogatstvo i obilje! 

Ravnodnevnica traje svega jednu minutu,  ali vrlo vrijednu, i svatko tko se bavi magijom vrlo dobro zna da u toj minuti magiju može raditi samo na jednoj osobi kojoj će privlačiti sreću. Samo jednoj osobi može otvoriti kapiju obilja u tako specijalnom trenutku.

Ne razmišljajte previše! Potražite jednog maga i zamolite ga da Vam otvori kapiju obilja na dan ravnodnevnice i ako budete imali sreće, onda Vi možete dobiti najvrijedniju, odnosnu onu koja se dobiva upravo u trenutku kada se događa ravnodnevnica! Stoga već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju obilja na dan ravnodnevnice!

Sada pažljivo pratite i našu emisiju jer će voditelj tražiti jednu osobu koja je izabrana od strane najboljeg maga u Hrvatskoj!

Facebook