Na ovaj način možete eliminirati negativne energije i duhove!

Negativne sile u studenom mogu biti prisutne u Vašem životu na više načina. Ne samo da negativne energije mogu uzrokovati problem, već i štetni duhovi koji Vas proganjaju. Osobno se tu najčešće susrećem s tim problemom. Često nailazim na štetne duhove mojih pozivatelja, koji su jako vezani za njih. Sada dijelim s Vama neke jednostavne prakse kako bih Vam pomogao da sami istjerate one manje štetne duhove!

Istinite priče koje dokazuju da duhovi zaista postoje, detaljnije OVDJE

Vrlo je važno znati, da bez iskustva možete istjerati samo slabije duhove! Ali ne znate koji je duh jak, a koji slab. Često se jaki duh pokaže slabim. Mnogo puta pomislite da ga više nema, a Vi i dalje slabite, ne primjećujete da kad odmarate noću, duh apsorbira Vaše vrijedne energije. Stoga, ako niste sigurni, osjećate da ga niste u stanju otjerati, nazovite me, čekam Vas ja sam Dada na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer Vam mogu pomoći, čak mogu istjerati i jače duhove! 

Pročitajte BLOG jedne proročice o tome da se dobrih duhova ne trebate bojati! 

Ognjena, Ognjena411 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

 

Mirišljavi dimni štapići

Većina mirišljavih štapića je prikladna za tu svrhu. Svaki miris koji nam se učini ugodnim, iritantan je za štetne duhove. Riječ je prije svega o vibraciji dima, jer duhovi nemaju nos. Stoga ih izbacuje iz prostora rezonancijom tvari u dimu. Uz negativne energije, dim psihički utječe na Vas tako da se možete osloboditi tamnih sila. Veći i jači duhovi se često naljute zbog prisustva dima, i tada pomjeraju i razbijaju predmete po kući, upozoravajući Vas da zaustavite ono što radite. Kao što sam gore napisao, trebali biste potražiti stručnjaka protiv jačih duhova!

Deset znakova koji pokazuju da se u Vašem domu nalazi duh, brzo kliknite OVDJE

U tom slučaju svakako nazovite profesionalca, savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., da biste pobijedili jače duhove!

Buka

Najbolja zaštita protiv negativnih sila je ugodna glazba, buka nije. Sve do danas, duhove u Kini i dalje istjeruju pomoću buke iz kuće. Sigurno ste vidjeli već film ili predstavu o kineskim praznicima kada pale petarde na ulicama. To je ta buka koja potiskuje loše duhove. Buka je vrsta vibracije, koja izbacuje loše duhove iz Vašeg doma. Naravno da ne morate paliti petarde u svom domu. Dovoljno je ako malo glasnije, ali bez uznemiravanja susjeda, slušate ritmičniju glazbu. Tu spadaju Rock and roll ili Rock. Ovaj ritam je već prikladan za istjerivanje duhova. Šaman je isto to činio sa svojim bubnjem. Šest do sedam večeri slušanja glazbe može slabije duhove potpuno istjerati iz Vašeg doma. S jačim duhovima raste elektromagnetsko polje i električna se oprema počinje kvariti. Ako ovo osjetite, potražite stručnjaka!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook