Najbolji božićni dar na temelju horoskopa!

Najbolji božićni dar – Stižu blagdani i ostalo nam je još malo vremena kako bismo svojim voljenima nabavili darove. Ne trebate biti pod stresom ako ne znate koji poklon odabrati. Mi smo za Vas napravili listu idealnih poklona na osnovu horoskopskog znaka kako bi svi bili sretni kad na božićno jutro zateknu poklon ispod božićnog drvca.

SAMO ZA BOŽIĆ smo Vam pripremili Vašu anđeosku poruku OVDJE!

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac

Za osobe ovih horoskopskih znakova idealan je poklon predmet koji služi za uljepšavanje, neovisno kojeg su spola osoba. Ovi znakovi drže do svog izgleda te im je bitno da uvijek izgledaju savršeno. Nećete pogriješiti ako za njih odaberete poklon u obliku nakita, modni dodatak kao što je šal ili kozmetički paket.   

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zrinka na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja Vam može pomoći odabrati najbolji poklon iznenađenja!

astro_banner_cro_zrinka_2

OVDJE doznajte sve o magiji božićnih želja!

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac

Voljenim osobama, poslovnim partnerima i poznanicima odaberite praktičan poklon koji se svakodnevno može upotrebljati, jer su osobe tih znakova vrlo pragmatične i realistične te će se mnogo obradovati korisnim predmetima.

Želite srediti odnose u obitelji još prije blagdanskog okupljanja? Nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja je stručnjak za to područje!

Zračni znakovi: Blizanac, Vaga i Vodenjak

Osobe ovih horoskopskih znakova raduju se darovima koje sami izradite. Važno je da obratite pažnju na detalje. Stoga uložite više vremena u izradi poklona i upotrijebite svoje znanje tako da poklon dobije što veći značaj. Sve rukotvorine unaprijed isplanirane, kao i odgovarajuće sitnice, imat će sentimentalnu vrijednost.

Želite ukloniti sve negativne energije prije blagdana? Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual čišćenja i zaštite!

EKSKLUZIVNO! Pročitajte recepte za hranu koja sigurno donosi sreću OVDJE!

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Ribe

Osobama u znaku riba najbolji je poklon onaj koji stvara uspomene i sadrži neke programe. Vodeni znakovi su uvijek u pokretu, zbog čega se veoma raduju uzbudljivim iznenađenjima i nečemu što će im zauvijek ostati u sjećanju. Primjerice: sat letenja, vožnja autom, planinarenje i slično. No bilo koji poklon da odaberete, trebao bi biti s mnogo sadržaja jer takvo nešto je vrlo posebno za njih. S takvim je poklonima uspjeh zagarantiran.

Već imate ideju koga i čime iznenediti,  ali nemate dovoljno novca? Budite i Vi dio magije prosinca za obilje kako ne biste imali financijskih problema! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217 ili savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji su stručnjaci za rituale magije!

fb