Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

Nesretni dani – Opasnosti uvijek vrebaju. Postoje situacije kada dospijete u problem zbog uroka, zbog negativnih ljudi, ali nažalost ima i razdoblja kada su dani napunjeni lošim energijama, a to su upravo oni dani kada trebate biti na oprezu i zaštititi se od nesreće!

Kako prepoznati prisutnost zlih duhova? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Izbjegavanje nesreća nije nemoguće i za to postoji mogućnost. Primjerice, naši stručnjaci mogu za Vas odraditi osobno proricanje koje će otkriti sve nesretne dane i znakove upozorenja.

Postoje dani kada je mnogo puta veća mogućnost nesreće. Tim dana se događa mnogo više nezgoda. O tome svjedoči mnogo situacija i osoba koje su svjedoci tih neobjašnjivih događaja.

Mnogi čak mogu imati gubitak i na području financija.

IZBJEGNITE siromaštvo kroz pet navika kojih se trebate osloboditi! 

U predstojećem razdoblju pa sve do 15. studeni, svaki petak je pun jako loših energija. Već početkom studenog, u poslijepodnevnim satima, pojačava se utjecaj tih negativnih sila!

Ako ste osjetljivi na promjenu energija, onda se sada pripremite.

Nosite uvijek onu boju koja Vam pruža zaštitu, okružite se i takvim predmetima.

Astro Savjetnik Gordana

Mi Vam možemo pomoći da doznate koja će boja Vama osobno pružiti odgovarajuću zaštitu, a uz to možete dobiti i specijalnu mantru zaštite! Ako se odlučite ići na sigurno, već danas nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će za Vas odraditi navedeno!

OVDJE doznajte proganja li Vas duh u Vašem domu! 

Također je jako važno da znate izračunati iz svog datuma rođenja Vaše nesretne dane za jedno određeno razdoblje. Naši stručnjaci mogu Vam to izračunati u samo nekoliko minuta. Ako odvojite za to malo slobodnog vremena, možete se poštediti jednog velikog gubitka!.

Neovisno o tome vjerujete li u proročanstva ili ne, te energije su uvijek prisutne, toga ste i sami svjesni.

Budite vrlo oprezni! Tijekom ovog razdoblja noći su duže, a dani kraći, mnogi sklapaju pakt s crnim magovima! Stoga obavezno zatražite provjeru uroka i kletvi, u našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Stella na kodu 341 i savjetnik Aleksandar na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će za Vas odraditi i veliki ritual zaštite!