Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

  1. ožujka

Među nesretnim danima, ovo nije najgori dan. Tog dana možete imati manje gubitke. Pazite na Vaš novčanik i ostale vrijednosti, jer ih lako možete negdje zaboraviti! Ako ipak negdje nešto zaboravite, nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja je vidovnjakinja i odličan savjetnik u pronalaženju izgubljenih stvari!

Klikom OVDJE doznajte kako možete prepoznati prisutnost zlih duhova!  

  1. ožujka

Pun Mjesec ima snažan utjecaj na Zemlju, pa i na Vas. Među nesretnim danima, ovo je jedan od vrlo loših dana. Trebate pripaziti na sve, jer se Mjesec mijenja. Nekom donosi sreću, a nekom lošu sreću! Vi ne možete znati što Vam je sudbina namijenila. Izbjegavajte opasne situacije, jer se nesreće sada umnožavaju. Mnogi će na ovaj dan biti razdražljiviji i mogu se razviti mnogi sukobi. Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite zaštitu od loše sreće, čak i protiv punog Mjeseca!

Kojih pet navika privlači siromaštvo? Detaljnije OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

  1. ožujka

Jedva da je prošlo deset dana i dolazi još jedan loš dan. Posljednji dan u mjesecu ne pogoduje zaljubljenima. Lako se možete posvađati s drugima, stoga trebate pažljivo tretirati međuljudske odnose. Za one koji su pod kletvom, učinci se pojačavaju, pa ako imate vrlo loš dan, trebali biste razmisliti o tome jeste li prokleti! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu prokletstva, kao i temeljito čišćenje!

Osjećate prisutnost duhova? OVDJE saznajte kakav duh se nalazi u Vašem domu! 

  1. travnja

Prva polovica travnja ukazuje samo na jedan loš dan. Međutim, tog dana, sva loša magija može djelovati mnogo puta jače. Zato je zaštita veoma važna! Loša sreća se također može pojačati, čak se i u svijetu mogu dogoditi stvari koje nisu dobre. Ne bismo trebali crtati đavola na zidu, ali budite vrlo oprezni! Tog dana nemojte nikome posuđivati novac! Obavezno nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite zaštitu od negativnih sila!

Budite oprezni, jer travanj ukazuje na mnogo neočekivanih događaja koje možete izbjeći ako se pripremite na vrijeme. Zatražite osobno predviđanje, u našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Dada na kodu 432 i savjetnica Selena na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook