Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

  1. veljače

Posljednji dan u znaku Vodenjaka donosi nesreću! Tada se lakše šalju uroci, stoga se morate jako paziti kako Vas spiritualno ne bi drugi povrijedili. Trebate za taj dan pripremiti jednu zaštitnu magiju protiv negativnih sila. Ne samo da se uroci lako lijepe na ljude, već se i vrlo lako otkrivaju. Ukoliko imate osjećaj da ste jako nesretni tog dana, onda trebate posumnjati da na sebi urok ili kletvu. Imate osjećaj da ste ukleti? Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite uklanjanje uroka ako Vam ništa ne uspijeva u životu!

Kako prepoznati prisutnost zlih duhova, detaljnije OVDJE

  1. veljače

Jedan dan koji neće postati Vaš omiljen dan. Duhovi dobivaju snagu i oko Vas će se događati mnogo čudnih stvari. Očekujte manje nezgode, jer je za to veća šansa, posebice za osobe u znaku Ovna, Djevice i Ribe. Hodajte širom otvorenih očiju, nemojte ništa prepustiti slučajnosti. Zaključajte svoj auto, ali pazite da ne ostavite ključeve u autu, jer se to mnogima sada može dogoditi!

Pet navika koje privlače siromaštvo!

Astro Savjetnik Gordana

OVDJE doznajte kakav duh Vas proganja u Vašem domu! 

  1. ožujka

Ovo bi mogao biti jedan lijep nedjeljni dan, ali Vi morate biti oprezni, jer je nesreća jako prisutna. Najviše se morate paziti svih znakova upozorenja od nezgoda zbog nepažnje. Ne smijete ništa zaboraviti. To se posebice odnosi na kuhinju, jer upaljen plin može napraviti velike probleme! Dalje, može Vam i u pećnici nešto zagoriti. Sada trebate konzumirati laganu hranu, jer će Vaš organizam biti opterećen nego drugim boljim danima koji nisu nesretni dani.

  1. ožujka

Ovo je jedan od dana kada ne trebate igrati igre na sreću. Izbjegavajte, jer možete biti na gubitku. Nekako osobe neće biti raspoložene da pregovaraju sa Vama i to će utjecati i na Vas. Svaki posao vezan za novac sada odgodite za neki drugi dan.  Ono što će biti dobro ovog dana je poricanje, jer će budućnost lako otkriti sve tajne i zato možete dobiti točniju i detaljniju informaciju o svemu. Stoga već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno proricanje kada ćete jasnije vidjeti svoju budućnost!

Već sada možete saznati koji dani u ožujku će biti oni dani kada ne smijete donositi nikakve bitne odluke, kao i koji dani su najpogodniji za privlačenje velikog iznosa! Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408 i savjetnici Taniji na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook