Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

Nažalost, i ovo razdoblje se očekuju nesretni dani. Kao što smo već puno puta spomenuli, vibracije nekih energija su preniske. Naravno, ove vibracije i promjene energija ne utječu na sve jednako.

Vibracije i energije drugih također utječu na to, tko će i kada biti nesretan ili, primjerice osvojiti loto dobitak.

Veoma je važno pripremiti se na određeno razdoblje. To možemo usporediti s praćenjem vremenske prognoze i pripreme na istu, isto tako trebate obratiti pozornost i na horoskop sreće; nesretna vremenska razdoblja i ako je potrebno, nabaviti predmete koji donose sreću.

Stručnu pomoć možete zatražiti od naših vidovnjaka ili astrologa. Na temelju Vašeg datuma rođenja, stručnjaci mogu odrediti koji dani su nesretni za Vas, odnosno kojim danima trebate izbjeći nezgode! Obratite im se s povjerenjem na broju, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Klikom OVDJE doznajte kojim danima u 2018. je opasnost od nesreće veća! 

Od 15. lipnja do 15. srpnja vrijedi obratiti pažnju na sljedeće dane:
Očev dan, slavi se najčešće treće nedjelje u lipnju. Tog dana trebate biti sretni u obiteljskom slavlju, no ako je u Vašem okruženju, ili u obitelji, prisutan nesklad, razvodite se ili ste razvedeni, onda vrijedi zatražiti povećanje razine energije i usklađivanje roditeljskih odnosa. Trebate imati na umu kako na jedan ovakav dan, uvrede i loše energije koje ljudi zrače jedni prema drugima, mogu uzrokovati nesretno razdoblje!

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

 

U ovom članku možete doznati koji su to najsretniji horoskospki znakovi u 2018.! 

Suncostaj ili solsticij je veoma važno razdoblje koje kreće 22. i traje sve do 28. lipnja. Solsticij mora donijeti pročišćenje koje može utjecati za vrijeme punog Mjeseca. Tijekom tog razdoblja budite oprezni koje energije privlačite, jer su mnoge stvari u pitanju! Nije svejedno na koju stranu vuče vaga.

Stoga se obratite savjetniku Aleksandru na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam pomoći sa predmetom koji privlači sreću ili amaljijom zaštite!

Najznačajnija predviđanja u 2018.godini! 

13. srpnja – PETAK 13: Nemojte misliti da je to praznoverje. Tog dana se događaju neobjašnjivi, tragični, nesretni događaji! Bez ozbira vjerujete li u to ili ne, jedna jaka zaštita Vam nikada neće naškoditi. Odluka je na Vama.

VAŽNO: Sve navedeno ne znači da će se nešto loše dogoditi u Vašem životu i uzrokovati trajne probleme, dovoljni su i manji problemi kako bi do istog došlo! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Marina na kodu 640, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam putem vidovitosti pogledati što točno trebate izbjegavati u predstojećem razdoblju!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook