Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

Nažalost, nesretni dani su stalno oko nas, tako da ni kolovoz ni rujan nisu izuzetak.

Nažalost, sada su negativne energije još jače. Činjenica je da su dani sve kraći, imamo sve manje sunčeve svjetlosti, a noći su sve dulje, zbog čega se očekuje više nesretnih dana.

U ovom razdoblju uopće nije svejedno je li je sreća ili loša sreća uz Vas, jer tama nije sreća, posebice u hladnim noćima.

OVDJE doznajte kako možete prepoznati prisutnost zlih duhova! 

Budite vrlo oprezni, neka Vaš osobni savjetnik provjeri iz Vašeg datuma rođenja koji su Vaši nesretni dani. Pripremite se molitvom i mantrom zaštite!

Klikom OVDJE doznajte kojih pet navika privlače siromaštvo! 

U kolovozu su sljedeći dani najopasniji i izuzetno nesretni dani:
Dani koji su djeljivi sa 6: 18., 24. i 30.
Kao i dani u kojima se nalazi broj 6: 6., 16. i 26.

 

Astro Savjetnik Gordana

 

 

U prvoj polovici rujna svaki četvrti dan je opasan, i to zbog francuskog saveza crnih magova. Navodno u rujnu i listopadu, svaki četvrti dan provode crnu magiju.

Ako smatrate da se i Vi nalazite na popisu, odmah trebate nazvati sljedeći broj za odrađivanje bijele magije, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Naši stručnjaci dostupni su Vam od 0 do 24 i bit će Vam od pomoći!

Proganja Vas duh u domu? OVDJE doznajte o kakvom duhu je riječ! 

Ove nesretne dane trebate shvatiti ozbiljno! Pomoću analize sudbine iste možete i izbjeći, u našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zrinka na kodu 524 i savjetnica Zija na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam u tome pomoći! Čak i ako ne vjerujete u proricanje, svakako trebate biti oprezni navedenim danima!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook