Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

Nesretni dani – Prvi nesretni dan na listi je 15. rujna. To je subotnji dan pred ravnodnevnicu kada crni magovi rade posljednju vještičju subotu kada je dan još uvijek duži od noći. Sljedeće subote već neće imati šansu to odraditi subotom, jer ravnodnevnica pada upravo na nedjelju. Ove subote, Vaši poznanici koji bacaju kletve, radit će to više puta i jače djeluje jer se otvaraju tamna vrata pred njima. Sreća tog dana djeluje samo ako imate specijalan talisman koji Vas štiti od tih tamnih energija! Ako osjećate da je na Vas bačeno prokletstvo, onda to možete često osjetiti tim nesretnim danima. Stoga već danas nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz veliki ritual zaštite što će Vas zaštiti od uroka i prokletstava!  

OVDJE Vam otkrivamo kako možete prepoznati prisutnost zlih duhova!

Drugi nesretni dan je 24. rujna kada počinje jesen. Noć će tada biti kraća i snage crnih magija počinju jače djelovati. Tog dana je praznik za crne magove, jer tada obavljaju vrlo ozbiljne rituale za one koji su ih zamolili kako bi ispunili sve svoje zle namjere! Tog dana se također događa da talismani za sreću mogu izgubiti svoju moć. Ovaj dan je jedan od najjačih nesretnih dana na našoj listi!

Kojih pet navika privlači siromaštvo? Kliknite OVDJE za detalje! 

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje

29. rujna – Dan arkanđela Mihaela

Ukoliko tog dana budete nesretni, onda nemate na sebi božansku zaštitu. Nebesa nisu pokraj Vas što znači da ste postali žrtva jedne crne magije! Stoga trebate učiniti nešto po tom pitanju kako biste oslobodili sreću svom životu. Najbolje bi bilo kada biste doznali svoj horoskop za sreću, kao i to je li položaj zvijezda dobar ili loš za Vas. Ako nije, onda na Vas svakako djeluju neke zle energije! Mislite da imate sreće? Doznajte sve detalje iz Vašeg horoskopa za sreću, obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će ga pripremiti osobno za Vas!

6. listopada – Dan sjećanja na 13 preminulih Aradskih mučenika i ujedno nacionalni dan žalosti u Mađarskoj

Ovaj dan ima utjecaj i na šire geografsko područje, jer svi oni događaji koji su se tada zbili, ostavili su dubok trag i na ostale narode i za sobom ostavili patnju i osjećaj nepravde za narod koji je ostao tu živjeti nakon toga. I dan danas se spominje, stoga je uvršten među izuzetno nesretne dane zbog jakog utjecaja koji je imao. Stoga budite oprezni i izbjegavajte situacije koje mogu imati nesretne posljedice!  

Imate osjećaj da Vas duh proganja u Vašem domu? OVDJE doznajte sve detalje o tome! 

13. listopada – Subota puna jakih negativnih sila

Tog dana zli duhovi proganjaju sve osobe, a posebice noću kada niste kod kuće. Upravo iz tog razloga je vrlo bitno zatražiti zaštitu ili čišćenje ako osjećate da se neki duh prilijepio uz Vas na ovaj dan!

Stalno Vam se događaju nesretne situacije u životu? Ako je odgovor potvrdan, onda postoji velika vjerojatnost da je netko bacio prokletstvo na Vas ili ste nešto sami prizvali! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnik Aleksandar na kodu 407 i savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će odraditi provjeru uroka ili kletvi, kao i uklanjanje istih!

Facebook