Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

Nesretne dane je vrlo teško izbjeći, posebice kada ne znate kada ih očekivati. Studeni zovemo još i mjesecom sv. Andrije, jer sredinom mjeseca se prisjećamo sv. Andrije, stoga je studeni u osnovi pozitivan i sretan mjesec. Međutim, važno je da znate kojim danima trebate biti na oprezu kako biste izbjegli nevolje i nesreće.

16. studeni je Mjesec u rastu, stoga ne biste trebali donositi nikakve odluke tog dana. Ako donosite ishitrene odluke vezane za Vaš partnerski odnos ili financije, nesreća je na pomolu. Sve pažljivo promatrajte, nikako nemojte šutjeti, ali malo pričajte. Svaku odluku koju trebate donijeti odgodite za ponedjeljak za 19. studeni! Zatražite jednu posebnu zaštitu za ovaj dan, već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će to za Vas odraditi!

OVDJE doznajte kako možete prepoznati prisutnost zlih duhova! 

19. studeni na dan svete Elizabete, ako želite izbjeći nesreću, trebate biti darežljivi. Prema legendi, sv. Elizabeta je isto na taj dan darovala kruh siromasima.

Ako i Vi darujete hranu ili novac za hranu, onda će Vam dan sv. Elizabete donijeti sreću!

Astro Savjetnik Gordana

Klikom OVDJE doznajte kojih pet navika privlače siromaštvo! 

25. studeni se trebate čuvati loše sreće samo u slučaju ako je vrijeme hladno i ledeno. To ne mora nužno značiti da će za Božić biti samo prohladno, već i da na cestama ima mnogo nesreća zbog iznenadnih ledenih puteva. Ako možete, nemojte krenuti na put s autom, ali također budite oprezni i ako krenete pješice!

Postoje li duhovi u Vašem domu? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

4. prosinca, na dan sv. Barbare, kao što legenda govori o Barbari, tako i Vi možete imati puno problema. Borite se za svoja prava i nemojte dopustiti drugima da pogaze ono u što vjerujete. Ali budite oprezni! Nemojte se olako upuštati u svađe i ako je moguće, ne trošite novac tog dana, jer možete mnogo izgubiti. Zatražite zaštitu od naših stručnjaka u Astro centru kako Vam nitko ne bi mogao nauditi tog dana!

Problemi ne dolaze sami; ako je u Vašoj sudbini kodirana loša sreća, ne možete je ni izbjeći! Ali postoji rješenje za to, ritual prijevoda sudbine koji traje svega nekoliko minuta, u mogućnosti je privući najveću sreću u Vaš život! Obratite se savjetnici Aminah na kodu 562 i savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odrađivanje prijevoda sudbine!

Facebook