Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

  1. siječnja

Čini Vam se kao sasvim prosječan dan, no ipak je to nesretan dan, prema proricanju. Ovog dana morate obratiti pažnju na manje nezgode, posebice ako je kišovito ili poledica. Nije problem samo sa nezgodama, već i osobe koje se bave crnom magijom tog dana imaju sastanak. To znači da oni šalju uroke na osobe koje su na njihovoj listi. Postoji više takvih lista u našoj državi. Nije tajna, mnogi od njih rade uroke za novac, stoga ako imate zlonamjernu osobu koja Vam je posudila novce, i Vi možete dospjeti na tu listu. Baš zato ovog dana morate zatražiti jednu specijalnu magiju! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., zatražite je zaštitu od uroka!

Kako prepoznati prisutnost zlih duhova? Detaljnije OVDJE

  1. siječnja

Na prvi pogled nema ničeg lošeg, no ovaj četvrtak neće biti sretan četvrtak.  Pokazuje se opasnost za vozila i uređaje koji se mogu pokvariti. Nesreća će se dogoditi u Vašoj okolini i kroz to će utjecati i na Vas. Tog dana se s Vama može našaliti i služba za buđenje, zbog čega ćete zakasniti na posao ili ćete propustiti neke druge obaveze. Uz to, možete zakasniti na vlak, autobus ili ćete dospjeti u prometnu gužvu. Ovo će biti težak dan prepun obaveza, neovisno o tome što je položaj zvijezda sretan. Saturn i Neptun će biti aktivni, a oni imaju pozitivan utjecaj na snove.

Pet navika koje privlače siromaštvo, detaljnije OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

Klikom OVDJE možete doznati kakav duh Vas proganja u Vašem domu! 

  1. veljače

Ovo će biti dan štetnih duhova. Prije nego počnete analizirati Vaš kalendar, ovo nije godišnjica, nažalost, a nije ni pogodan položaj zvijezda. Najviše se trebate paziti noću, jer tada duhovi jače utječu na Vas ili na nekoga tko Vam je važan. Na više točaka će se otvoriti dimenzije onog svijeta i bilo što može proći kroz tu kapiju. Ono što jedino može ostati su zle duše ako se imaju uz koga prilijepiti! Naravno da nitko ne želi u svom domu prihvatiti prisustvo zla, ali to nažalost nije tako jednostavno. Stoga obavezno nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i saznajte što ne smijete učiniti 8. veljače ako ne želite imati u svom domu zlu dušu! Ako ovog dana budete nesretni, onda obavezno nazovite spomenutu savjetnicu, jer to znači da se u Vaš doma uselila jedna štetna duša!

Kaže se da zlo nikada ne ide samo. Ako u sljedećim danima budete nesretni, onda će se to događati tijekom cijele godine! Stoga već danas nazovite Veru na kodu 419 i savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite zaštitu dok još nije kasno!

Facebook