Nesretni dani – Ovim danima budite na oprezu!

  1. travnja

Nesreća je prisutna čak i za Uskrs i prisutna je kod svih. Budite oprezni, jer zle energije vrlo lako napadaju. Ako se s nekim budete raspravljali, to može povećati šansu da i putem misli pošalju na Vas uroke. Uroci većinom dolaze na način bez da su ljudi svjesni da im netko želi nauditi. Jedna oštra rasprava, loš položaj zvijezda ili negativna misao koju vremenom svi zaborave, kasnije se pretvara u urok. Ako se budete raspravljali ili svađali s nekim tog dana, onda trebate zatražiti čišćenje! Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite čišćenje od negativnih energija na Uskrs!

Kako prepoznati prisutnost zlih duhova, otkrivamo Vam OVDJE

  1. travnja

Tog dana se nemojte nadati velikoj sreći, već se radujte što Vas je izbjegla nesreća. Nemojte sanjariti, već ostanite u sadašnjosti i fokusirajte se na ono što je potrebno kako biste pregurali taj dan. Budite oprezni u prometu i nemojte posuđivati novac! Za ovaj dan postoji jako puno znakova upozorenja. Najviše opreza se preporučuje ako idete u napuštene zgrade, groblja ili ukleta mjesta! Za Vas se vrlo lako može prilijepiti zli duh, jer na zemlji luta mnogo duša koje žele odvući energije ljudi. Stoga obavezno nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite čišćenje od duhova od naših najboljih stručnjaka!

Klikom OVDJE doznajte kojih pet navika privlače siromaštvo i pročitajte naše dodatne savjete!

  1. svibnja

Treći dan svibnja nije baš najjači nesretni dan. Ipak, trebate biti oprezni sa praznovjerjima ako vjerujete u njih. Vrlo lako možete na sebe preuzeti negativne misli, stoga budite jako oprezni o čemu razmišljate. Izbjegavajte nezdravu hranu jer i sami znate kako to utječe na organizam, a tog dana vrlo lako možete sebi naškoditi ako jedete bilo što. Naravno, postoji i dobra strana svega toga i baš zato trebate pozitivno razmišljati. Mislite o novcu ili o velikom dobitku. Uz to, obratite se savjetnici Viktoriji na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za dobitke koja Vam može promijeniti sudbinu!

Klikom OVDJE saznajte kakav duh Vas proganja u Vašem domu! 

  1. svibnja

Tog dana trebate još bolje čuvati svoje vrijednosti. Nesreća će biti aktivnija ako ste ljubomorni. Ljubavni parovi se vrlo lako mogu posvađati, stoga oni moraju obratiti još više pozornosti jedan na drugoga. Nakon bilo koje rasprave trebate zatražiti čišćenje, stoga nemojte čekati, već nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer sljedećih deset dana na Vas može utjecati nesreća! Uz to, nemojte nikome posuđivati novac i što god budete radili morate to činiti vrlo oprezno!

Zatražite svoje nebeske znakove upozorenja jer i za Vas postoji jedna stvar koju obavezno trebate izbjeći! Ne zaboravite da su anđeli uvijek pokraj Vas, ali niti oni Vas ne mogu zaštititi ako ne obraćate pažnju na njih! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zrinka na kodu 524 i savjetnica Mirela na kodu 594, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam rado pomoći!

Facebook