Nina Vučić: Vještine proricanja!

Nina Vučić: Vještine proricanja. Mag Svjetlosti donosi Vam sve o vještinama proricanja. Proricanje raznim ezoterijskim vještinama ima svoju dugu povijest. Počeci su negdje u starom Babilonu, Asiriji, Grčkoj, Egiptu… Energije su oko nas i u nama. Osjećamo ih, ali ih možda ne prepoznajemo. Kuda nas vode i što nam pokazuju? Kako utječu na našu sadašnjost i budućnost? Što su učinile s našom prošlošću? Stoljećima su se na prostorima stare civilizacije rađali ljudi sa posebnom intuicijom i osjećajem za energiju. Svojim posebnim osjetilima i učenjem, osmislili su razne načine proricanja, kako bi ljudima ukazali na sve ono što je bilo, što im se događa u sadašnjosti i što ih čeka u budućnosti.

Imali su razne vizije koje su izrazili slikama, brojevima i mnogim drugim simbolima. I tako su nastale posebno osmišljene karte, rune, visak, I ching, novčići, kockice…

Oni koji su se povezali sa astronomijom, zvijezdama i planetima, osmislili su Astrologiju. Poseban način proricanja prema kojem su nam planeti odredili osobnosti i sve naše mogućnosti kroz život.

 

Nina Vučić: Vještine proricanja – SUDBINSKE KARTE

 

Pretpostavka je da su nastale u Kini. Samim svojim imenom govore o svom značenju i svrsi. Ukazuju i otkrivaju tijek sudbine kroz život. Otkrivaju prošlost, koja je uvjetovala sadašnjost, i

predviđaju budućnost. Uče nas kako da pokušamo usmjeriti svoju sudbinu u dobrom, pozitivnom smjeru. Sudbinu ne možemo mijenjati, ali možemo spoznajom upravljati sa njom.

Tih 36 karata je veoma lijepo i jasno oslikano. Svaka karta ima svoje značenje. Osmišljen je način slaganja karata koji čini jednu priču, priču naših života i sudbine. Često nam daju upozorenja što je to što bi trebali promijeniti. Ili nas potaknu na razmišljanje da moramo nešto iskorijeniti u svom životu kako bismo bili sretniji i zadovoljniji.

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

 

 

 

Nina Vučić: Vještine proricanja – LENORMAND KARTE

 

Ove karte za proricanje, dobile su ime po Marie Anne Lenormand koja ih je osmislila. Gospođa Lenormand je rođena u francuskoj provinciji, gdje je provela cijelu svoju mladost. Francuska profesionalna gatara i vidovnjakinja rođena je u znaku Blizanca.

Vrlo intuitivna, vidovita i znatiželjna, imala je veliku moć proricanja. Svojim vizijama, osmislila je svoje karte. Svaka karta je oslikana simbolom (slikom) na kojima se nalazi i broj. Broj ima svoje numerološko značenje, a u podlozi simbola je astrološki prikaz. Značaj ovih karata je odgovor na postavljeno pitanje. Isto tako, njihov sadržaj opisuje osobnost i mentalni sklop osobe za koju se karte otvaraju. Vrlo dobro pronalaze izlaz iz teških situacija u životu. Proricanjem Lenormand kartama otkriva se prošlost, stečena karma, uzroke koji ugrožavaju sadašnje stanje i mogućnosti za bolju budućnost.

Kao izuzetna proročica, Madame Lenormand ostatak života provela je u Parizu. Živjela je na dvoru Napoleona i, naravno, bila je njegova osobna proročica.

 

Sanjarica

 

 

Nina Vučić: Vještine proricanja – TAROT KARTE

 

Za proricanje tarot kartama potrebno je veliko znanje i umijeće. Tarot je dugo osmišljavana i usavršavana tehnika proricanja. Prošla je kroz ruke 12 Mudraca. Sastoji se od male i velike arkane i ima svoja posebna pravila slaganja. Osnovna slaganja su piramida i keltski križ. Postoji više vrsta tarota.

Nazvani su po mjestu ili osobi koja je osmislila sadržaj karata tarota. Tako imamo Crolijev tarot,

Marsejski tarot, Renesansni tarot, Adrian tarot itd.

Tarot doista govori i proriče temeljito uz puno podataka o prošlim, sadašnjim i budućim događajima iz života. Daje izuzetne smjernice za buduće događaje. Karte su oslikane veoma karakteristično i upečatljivo te su povezane sa astrologijom. Tarot zaista sve govori i na sve upozorava. Tarot karte proriču i iscjeljuju.

 

Nina Vučić: Vještine proricanja – ASTROLOGIJA 

 

Da li je Astrologija znanost? Još uvijek nije, ali bi je gotovo tako mogli tretirati. Povezana je sa Astronomijom – znanost o nebeskim tijelima i pojavama u svemiru. Potreban je datum, sat i mjesto rođenja da bi se utvrdilo što su to planete predvidjele za naš život. To je natalni horoskop, zapisan na dan našeg rođenja. Označava čitavu našu osobnost, predispozicije i mogućnosti kroz život. Određuje znak u kojem smo rođeni, podznak, čije osobine posjedujemo. Mjesec, osobnost, Venera, ljubavni život…

Naravno, planeti se kreću, tako da nam se i životne prilike mijenjaju. Dnevno, mjesečno, godišnje.

Astrologija otkriva mnogo o nama i svemu što možemo učiniti. Otkriva povoljna i manje povoljna razdoblja. Daje smjernice za dobre trenutke u životu i upozorava na one loše. Rješava našu karmu i sudbinu. Astrologija je zaista precizan i pouzdan način proricanja.

 

Osobe koje proriču nose nešto posebno u sebi

 

Iza svakog proricanja stoji osoba. Osoba, koja u sebi nosi nešto posebno i nešto što mora izreći ili osjetiti. Osoba koja vidi ono što drugi ne vide. Postoji mnogo načina tradicionalnih proricanja, koja nas ostavljaju u čudu. Recimo, toliko poznato u narodu, bacanje graha. Iz tih nekoliko hrpica graha, možete čuti priče svog života. Posebne su osobe koje to mogu iščitati i opisati.

Šalica ispijene crne kave, naizgled obični tragovi. Posebna je sposobnost iz tih tragova uočiti figure i pojasniti njihovo značenje. To je poseban dar.

Proricanje doista može biti iscjeljenje duše i uma. Možemo dobiti odgovore na koje nismo ni pomišljali. Može nas potaknuti da donesemo određene odluke, posebice one koje već duže odgađamo. Ono što je sigurno, pomaže nam u teškim trenucima života. Proricanje pruža utjehu i nadu.

Koja tehnika proricanja Vam je najprivlačnija? S povjerenjem se obratite savjetnici Karli na kodu 997. i savjetnici Gordani na kodu 311.  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje su vrsni stručnjaci za sve navedene tehnike proricanja! Otkrijte koje tajne krije Vašu prošlost, sadašnjost, kako biste u budućnosti znali prepoznati prepreke, ali i fantastične prilike za bolji i ispunjeniji život!

Pročitajte još:

Kako Vam jesenska ravnodnevica može pomoći u duhovnoj obnovi?

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!