Nosite ovu boju!? Saznajte kakav ćete imati dan!

Kakve boje na odjeći vidite u Vašem ormaru? Uglavnom se pridržavate jedne boje ili volite miješati boje? Uz pomoć tarota boja možete saznati koja boja odjeće Vam može biti na pomoći za prevladavanje svakodnevnih poteškoća. Tarot će Vam otkriti tko je prava osoba za Vas, kliknite  OVDJE 

Bijela odjeća

Ako ste danas iz Vašega ormara obukli bijelu odjeću, onda će Vam dan biti uravnotežen i skladan. Naići ćete na nekoliko slučajeva gdje ćete ignorirajući Vaše interese nesebično pomoći drugima. Međutim, morate paziti na to da nitko ne iskoristi Vašu nevinost!

Crna odjeća

Puno puta ste pokazali introvertiranost i suzdržanost, ali u Vašem slučaju to znači da ste jaki i odlučni, što je tipično i za Vaš dan. Obaviti ćete puno radnji koje već tjednima odugovlačite. Crna boja na današnji dan će Vam posuditi samopouzdanje i snagu. Preporučljivo Vam je da na današnji dan započnete i najteže poslove jer ćete sigurno uspjeti u tome!

 

 

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

 

 

 

Zelena odjeća

Zelena boja je boja prirode i novca, tako da nije iznenađujuće ako ovu boju nosi osoba koja je vječno pokretna i financijski svjesna osoba. Tipično za Vas je da ste mirni, strpljivi i svrsishodni, ali zelena boja koju danas nosite na sebi još više donosi sve to do izražaja. Poželjno je danas raditi nešto vezano za materijalne stvari jer s velikom vjerojatnošću možete profitirati na današnji dan. Ovaj period je idealan za obaviti i neku novčanu magiju.  OVDJE  možete saznati kojih je to 5 magija za privlačenje novca! 

Plava odjeća

Plava nijansa je beskonačnost, sloboda ali i simbol sreće. Ako danas nosite ovu boju, govorite vanjskom svijetu da ne trpite ograničenja i restrikcije. Umjesto pobune, djelujete promišljeno i liberalno. Na današnji dan ne računajte na svađe jer iz Vas zrači mir i razumijevanje. Preporučljivo Vam je na današnji dan zatražiti od stručnjaka ritual privlačenja sreće jer nije slučajno što nosite plavu odjeću, današnji dan će Vam biti sretan dan!

 

lepes

 

Narančasta odjeća

Tko je ovu boju odjenuo danas, neka se pripremi na to da će mu dan proteći u optimizmu, veselju i u duhu oslobođenja. Na današnji dan ništa nije nemoguće, slobodno započnite bilo što jer ćete uspjeti realizirati Vaše planove. Puno puta će Vam u toku dana misli odlutati ka ljepšem i boljem životu, ali narančasta boja će Vam dati snagu da sve to ne bude samo san. Hodajte otvorenih očiju, jer ćete danas upoznati nekoga s kime ćete dugo vremena ići zajedničkim stazama. Povezati će Vas zajednički interesi.

Žuta odjeća

Kažu da je žuta boja, boja zavisnosti, ali na Vašem danu se to neće osjetiti. Zračit ćete uravnoteženošću i pozitivnom energijom prema Vašoj okolini na današnji dan. Zauzvrat računajte na puno osmjeha i lijepih riječi. Nažalost, Vaše samopouzdanje će danas opet biti ispod žablje zadnjice, u čemu Vam niti ova topla boja neće pomoći. Preporučljivo Vam je da prisustvujete na jednoj ceremoniji gdje ćete se energetski napuniti. To Vam može donijeti ogromnu promjenu u životu. Ne oklijevajte, Vaša žuta odjeća poručuje : „ Da, mogu to učiniti!“

 

Crvena odjeća

Osobe koje vole nijanse crvene boje su glasne, samouvjerene i svakako vole pažnju. Na današnji dan zračit ćete seksualnošću, a toga ste i svjesni. Možete se uplesti u flertovanje sa strancem, ali pazite jer đavao nikada ne spava. Ogromne energije umjesto seksa trebale bih se manifestirati u sportu i poslu. OVDJE  možete saznati što volite u krevetu prema Vašem znaku! 

Ljubičasta odjeća

Dan će Vam proteći u dvojbi. S jedne se strane želite kloniti svađa i loših stvari, ali na kraju ćete primijetiti da ste uvijek dio toga. Nažalost, ljubičasta boja Vam danas nije povoljna, premda ste duboko osjetljiva osoba, koja se ne zadovoljava sa površinskim rješenjima.

Ako želite radikalnu promjenu u Vašem životu, želite se napuniti pozitivnom energijom, onda zatražite pomoć naših stručnjaka, koji će Vam pomoći da ponovno budete sretni! Savjetnice Regina, kod 418 i Ognjena, kod 411, su najbolje za taj zadatak! Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Sve to možete dobiti ako nas nazovete i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

as podesen

 

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv