Novogodišnji kodovi za privlačenje novca koji su vrlo učinkoviti!

U novoj godini svakako pitajte za ovogodišnje kodove koji privlače novac, i po mogućnosti nikako ne koristiti kod od prošle godine. Ove godine dominiraju druge energije, a drugačije energije su bile prisutne prošle godine.

Klikom OVDJE doznajte kako postati bogat pomoću novogodišnjeg koda uspjeha! 

Pitali smo naše voditelje koje kodove za privlačenje novca preporučuju da se koriste, kako bi se stvarno pokrenule energije novca. Oni su podijelili svoja iskustva, a mi smo pokušali sastaviti popis kodova koji će ove godine privući najveće dobitke.

Nema potrebe za bilo kakvim novčanim magijama, ako Vam se najjača i najbolja nudi na pladnju, a preporučuju ih i magovi.

Jeste li znali da je Vaša sudbina zapisana u imenu? Detaljnije OVDJE

Brojevi za inozemstvo

 

 

Izrađen je slijedeći popis:

  1. Anđeoski brojevi kao kodovi za privlačenje novca – Da biste dobili ovaj kod, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će prizvati Vaše anđeoske brojeve! Vrlo je uobičajeno da loto dobitnici tvrde da su im se brojevi pojavili u jarkoj svjetlosti. U ovom slučaju Vam anđeli šalju poruku!
  2. Kod u obliku talismana – Pomoću tajne metode trebate preklapati Vaš osobni talisman novca i u kutu zapisati Vaš kod novca. Kod je osoban, iskusni numerolozi znaju ga izračunati iz Vašega datuma rođenja, stoga nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam predati Vaš osobni kod!
  3. Kod kao sretna novčanica – Potražite novčanicu s vrlo posebnim serijskim brojem. Na primjer, najmanje tri ista broja, ali ako ih ima više, to je još bolje. Ili se najmanje dva broja udvostručuju unutar serijskog broja. Koristeći serijski broj novčanice, kombinirajući ga sa Vašim datumom rođenja, dobivamo savršen kod za privlačenje novca! Provjerite Vaše novčanice, možda se upravo kod Vas nalazi ova novčanica sa specijalnim serijskim brojem, jer onda imate pravo za izradu koda, što malo njih može dobiti!

Klikom OVDJE saznajte koje su pet najmoćnijih magija u 2019. godini! 

Već danas nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341 i savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će pogledati je li Vaš put novca pod blokadom, postoje li negativne sile koje utječu na Vaše financije i funkciju koda ove godine! Savjetnice će Vam odraditi najučinkovitije čišćenje!

 

Facebook