Od ovih predmeta Vam se može uništiti seksualni život!

Na žalost, negativna energija i tada vreba oko Vas kada ste sa partnerom u najintimnijoj situaciji i predajete se osjećanjima. Tada puštate partnera u Vašu auru, spuštate onaj odbrambeni zid koji svakoga drži dalje od Vas, samim time negativne energije se lako ugnjezde u Vaš život i na Vašoj auri, pa čak Vam mogu uništiti i seksulani život.

Možda neki predmeti koji donose negativne energije i nesreću su Vam upropastili vezu, ako je tako, onda pročitajte slijedeći članak i saznajte kako to možete povratiti OVDJE!

 

Ako ne želite da Vam se uništi seksualni život, onda slijedećih pet predmeta poterajte iz Vaše spavaće sobe:

 

1. Nož, škare
Ne držite nikakav predmet u spavaćoj sobi s kojim se može bockati ili sjeći, čak i škare za manikuru, turpija i otvarač koverte mora letjeti iz spavaće sobe. Vibracija svakog takvog predmeta negativno utječe na Vaš seksualni život.

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

2. Slomljeno ogledalo; slomljen, napukli predmet
Ako imate neki ukrasni predmet koji je napukao ili neki dio nedostaje, ali ste ga zadržali jer Vam je drag, premjestite to u drugu sobu jer Vaš seksualni život neće biti potpun dok su ovi predmeti u Vašoj blizini. Može to biti i komad namještaja koji je napukao ili mu nedostaje neki dio.

3. Hvatač snova
Postao je veliki hit staviti iznad kreveta takozvani hvatač snova, pošto prema drevnom vjerovanju indijanaca, loši snovi se upliću u to. Na žalost, ovaj predmet koji je kao paučina sa perjima, ne zadržava samo loše snove, nego Vaš seksualni život pretvara u takvu rutinu u kojem ne nalazi sreću ni Vaš partner, pa će Vas zato možda i prevariti.

Ako sumnjate da Vas partner vara ili još nije došlo do toga, ali neki problem već postoji među Vama, pročitajte naš slijedeći članak OVDJE!

 

4. Mačja dlaka
Mnogi drže mačke kao kućne ljubimce, čak što više i svoj krevet dijele s njima. Ako vodite ljubav sa partnerom, onda prije toga morate temeljno usisavati krevet ili nekako pokupiti te dlačice, kako ne bi negativno utjecalo na Vaš seksualni život.

Zvijezda padalica

 

5. Crna zavjesa
Ako imate u sobi veći komad crne tekstilne zavjese ili makar stolnjak, to također negativno utječe na Vaš seksualni život. Ako želite dobra seksualna iskustva, onda zemijenite zavjesu za zelenu ili bordo boju, a crnu bacite.
Ako ste se za neki od navedenih predmeta puno vezali, onda zatražite od naših savjetnika za taj predmet ritual inicijacije, izmijeniti će postojeći nivo vibracije kod tog predmeta i tako ga ne morate izbaciti iz Vaše spavaće sobe.
Od gore navadenih predmeta imate jedan ili više u Vašoj spavaćoj sobi? Zanima Vas koliko to utječe na Vaš seksualni život? Jedno ljubavno proricanje će sve otkriti! Sve možete saznati ako nazovet naše savjetnike!

Imate probleme u partnerskoj vezi? Sve više imate osjećaj da Vas partner ne voli? Nemojte padati u očaj! Savjetnice Stoja, kod 520 i Zija, kod 523 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, su najbolji stručnjaci kada je riječ o partnerskim temama. One Vam mogu pomoći riješiti privatni život!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica