Odaberite jedan broj i doznajte što Vas očekuje u travnju!

Broj – U ovom članku odaberite jedan broj od jedan do šest. Naravno, nemojte unaprijed pročitati ovo proricanje, već nakon što ste isti odabrali. Broj će Vam pokazati koliko sreće možete imati tijekom ovog mjeseca!

Predvidite LOTO BROJEVE pomoću klatna!

1.

Ako ste odabrali broj jedan, ovog mjeseca ćete započeti nešto novo, a nastavak i uspjeh ovisi o tome koliko slušate svoje predosjećaje. Nemojte obraćati pažnju na druge i ne dopustite im da Vas odgovaraju od Vašeg cilja, jer ono što ste već pokrenuli će mnogima pomoći! Obratite se savjetnici Veri na kodu 419,  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći o čemu je riječ ako već niste sami shvatili!

2.

Ako ste odabrali broj dva, onda možete očekivati negativan događaj. Bit će Vam potrebna pomoć kako biste to uspješno riješili. Vaš posao ili partnerski odnos mogu biti ugroženi! Kako ne biste izgubili ni jedno ni drugo, brzo nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite mantru zaštite koja djeluje na sva područja života!  

DOZNAJTE svoj anđeoski broj koji Vam može pomoći u mnogim stvarima!

3.

Ako ste odabrali broj tri, onda pripazite da svoje tajne ne govorite nikome pa čak ni u povjerenju, jer možete očekivati izdaju te zbog toga izgubiti jednu dobru poslovnu ponudu! Ako ste razmišljali o promjeni posla ili isti upravo tražite, ovog mjeseca pošaljite na što više radnih mjesta svoj životopis, pa i na mjesta za koja mislite da ne postoji mogućnost zapošljavanja. Imat ćete puno sreće ovog tjedna! Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam točno reći što trebate učiniti kako biste uspjeli u poslu!

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje   

4.

Ako ste odabrali broj četiri, ovog mjeseca možete imati veliku sreću, posebice u igrama na sreću. Stoga igrajte Loto igre, ali ne bi škodilo ni kada biste kupili srećku grebalicu. Velika sreća je oko Vas. Iskoristite tu prliliku! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za aktivaciju sreće kako ne biste propustili priliku za veliki dobitak! Savjetnik Damir će Vam reći kada i koliko možete osvojiti.  

SPECIJALNO Vam otkrivamo kojim danima imate priliku osvojiti dobitak!

5.

Ako ste odabrali broj pet, ovog mjeseca možete očekivati konflikte. Možete biti u svađi s nekim od članova obitelji ili poznanikom koji će Vam na svaki mogući način otežavati život. Ne zaboravite kako trebate prekinuti sve odnose koji Vas truju, čak i ako je riječ o obitelji. Odaberite s kim želite provoditi svoje vrijeme. Ako se želite udaljiti od negativne osobe ili loših energija, nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz veliki ritual čišćenja i zaštite!  

Ako ste odabrali broj šest, onda Vas očekuje sreća na sva tri životna područja. Sada će se sve oko Vas pokrenuti, no pripazite da ne propustite mogućnosti i nemojte previše riskirati. Ugodno iznenađenje i ponudu Vam donosi netko tko Vas jako voli! Obratite se savjetnici Katji na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako Vas ova sreća ne bi zaobišla!

Posuđujete sve više novca i gomilate dugove? Sada je vrijeme da stanete na svoje noge i da ne stvarate daljnja zaduženja. Nastavite konačno bez dugova i uz financijsko obilje! Obratite se s povjerenjem savjetnici Gordani na kodu 311 i savjetnici Stelli na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odraditi magiju za sređivanje dugova, kao i ritual za privlačenje novca!

Facebook