Orgazam prema horoskopu: Tko glumi, a tko je nezasitan?

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – OVAN 

Vi imate orgazam usporedno s nekim tko je proučavao i prakticirao tantričko učenje. Dakle, u osnovi ste poput Boga orgazama. Toliko ste efikasni u izgradnji svog seksualnog apetita, bez da ga oslobađate na svaki poriv. Ali kad se konačno oslobodi, to je savršenstvo. 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – BIK

Imate velikodušni orgazam. To ne znači da “istovarite” velikodušnu količinu tjelesne tekućine, već da ne dolazite do vrhunca sve dok Vaš partner to ne učini. U osnovi, Vi niste samo takozvani orgazam s genitalijama, nego orgazam srcem.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – BLIZANCI

Svaki put kada imate orgazam, to je kao da to radite prvi put. Vaše tijelo se gubi. Kad se to dogodi, izgleda kao najprijatnije iznenađenje. Vaše se tijelo samo zaustavi i uživa u sjaju Vaše orgazmičke opijenosti.

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – RAK

Glasni ste i na granici cviljenja kad imate orgazam. Samopoštovanje za koje se borite cijeli život izlazi kroz prozor nakon što postignete vrhunac. Da budemo iskreni, ako je netko slušao izvan sobe, pomislio bi da plačete.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – LAV

Vaš orgazam kao da ne bi mogao biti sretniji ili zahvalniji. Znate kako filmovi čine orgazme prilično stereotipnim (lik viče: “Da! Da! Da!)? Pa, možda su i reakciju od Vas uzeli režiseri. Na neki način, nekako ste dobili holivudski orgazam.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – DJEVICA

Vaši orgazmi su tihi kao što dolaze. Ako se potrudite, jednostavno ćete moći proći kroz to iskustvo, a da nikome ne date do znanja – čak ni svom partneru. Vaša stenjanja su isključena. Spazmi su rijetki. Kad doživite orgazam, idete na minimalistički pristup.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Astro Savjetnik Gordana

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – VAGA

Iako većina vas izgleda kao da im se nešto dogodilo nakon orgazma, to ipak izgleda prokleto dobro. Nešto je ponizno u Vašem načinu na koji dolazite do vrhunca, a to ima puno veze s Vašim prirodnim šarmom.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – ŠKORPION

Imate agresivan, gotovo bijesan orgazam. Ovo Vas ne bi trebalo toliko iznenaditi jer vidite da je to obično Vaše ponašanje, s većinom strasnih zabava u kojima sudjelujete. Vi ste prirodni vatromet, pa kad ga “zapalite” u spavaćoj sobi, svi su i više nego svjesni toga.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – STRIJELAC

Dolazi do Vašeg orgazma, ali čini se da to nitko nikad ne primjećuje. Nije da ne možete isporučiti u spavaćoj sobi, to je samo što se Vaše tijelo zbog toga ne uzbuđuje. Bili ste savršeni. Došli ste do vrhunca. Nema razloga, po Vašem mišljenju, da to bude globalni naslov.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – JARAC

Vi postižete vrhunac na isti način na koji netko satuje bez posla. Obavili ste svoj posao, znojili ste se…  Sada je vrijeme da se ugovor potpiše. Učinkovitost je Vaše srednje ime. Tako da izvlačenje strasti od ovog trenutka ćete učiniti najbolje što više čini Vašim pragmatičnim ukusom.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – VODENJAK

Vaš orgazam je sve samo ne sramežljiv. Kad se dobro provodite, pokušajte produžiti zabavu koliko god možete. Dakle, posebno uzevši u obzir da je orgazam u osnovi kraj puta, Vi volite izaći s praskom.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

 

ORGAZAM PREMA HOROSKOPU – RIBE

Vaš orgazam vrlo je istančan i intenzivan, pokreće najdublje sektore Vašeg uma. Kao neplanirano putovanje, nemojte se iznenaditi ako se izgubite u orgazmu.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

Pročitajte još:

Preuzmite magiju za seks!

Sretni dani u ljubavi!

Kako osvojiti muškarca u znaku škorpiona!