Otuda je groznica vampira!

Povijest groznice vampira seže do antičkih vremena, i prisutna je u mnogim kulturama. Većinom označava polu živog čovjeka koji osvaja moć tuđom krvlju i spava u lijesu. Prema vjerovanjima, tko pije krv živih bića, dobija nadljudsku snagu.

OVDJE saznajte što Vam je činiti ako ne možete spavati noću!

Na drevnim grčkim amforama, pronađena su čudovista koja se hrane krvlju živih bića.

Kult vampira je bio prisutan još u antičkom dobu. Tada su ta stvorenja zvali lamianima ili brukolcima. Prema grčkoj mitologiji, Lamia je bila lijepa kraljica čije je dijete, rođeno od Zeusa, Hera otela iz ljubomore. Lamia je poslije toga postala zla, otimala je tuđu djecu i pila njihovu krv.
Širenjem kršćanstva, vampire se sve više povezivalo sa zlom, đavlom. Prema legendama iz Keina, iz prvog ubojice je nastalo prvo biće krvopija. Biblija kaže da je Eva rodila dvoje djece Adamu: Kaina i Abela. Kada su Kain i Abel prikazali žrtvu Bogu, on je Abelovu žrtvu rado prihvatio, dok Kainovu nije.

 

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

 

To je razlog zašto je Kain ubio svoga brata, i zbog toga grijeha, Bog ga je prognao. Nakon toga, tri anđela su posjetila Kaina u progonstvu i rekli mu da se samo treba moliti Bogu da mu oprosti i progonstvo će se završiti. On je to tri puta uzastopce odbio, zbog čega ga je Bog prokleo, i zbog toga je postao prvi vampir.

Prema izvornim istragama, istraživači drže da je dom vampira Istočna Europa.

OVDJE možete saznati kako se osloboditi prošlosti!

Poznata zemlja koja se smatra domom vampira kod nas je Rumunjska, gdje su ta krvožedna stvorenja postala poznata kao Nosferatus. Prema tradiciji, ova krvoločna stvorenja su leševi koji 40 dana nakon smrti napuštaju grob i sišu krv živih kako bi prikupili novu snagu.

Međutim, Vlad Tepesa, više poznatim po imenu Drakula, slovi za prvim vampirom koji je vladao u 15. stoljeću i jedno vrijeme bio pod pokroviteljstvom Hunjadi Janosa i Kralja Matijasa. Njegov otac je nosio ime Drakula (drač – vrag), koje je njegov sin prenosio dalje. Otac i sin su bili poznati cijeloj Europi po krvoprolićima. Njegova žeđ za krvlju uplašila je i neprijatelje jer su ispitanike mogli stavljati na smrt od strane suca. Ako je netko u selu napravio pogrešku, onda su cijelu populaciju sela nabili na kolac.

 

crna, mačka,urok,astro, astrosavjetnik, nazovite, savjet

 

Kliknite OVDJE i saznajte koji je značaj prethodnog života!

Zaštita od vampira:
Možete se zaštititi s česnjakom, križem kojega je blagoslovio svećenik, svetom vodom, kolcem, kao i čarobnim riječima koje možete pitati naše savjetnike u bilo koje vrijeme, i možete biti sigurni u njihovu pomoć. Ako mu s kolcem probodete srce, vampir će se pretvoriti u prašinu. Također mu možete odrubiti glavu.

Ako želite znati s koliko energije raspolažete, nazovite DADU (432 KOD) i GORDANU (311 KOD), koje mogu kontrolirati i procijeniti naprikladniju razinu Vape energije. Nemojte dopustiti da Vam energetski vampiri upropaste život. Nazovite naše savjetnice na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv