Ova ljekovita biljka Vam može pomoći! (prema horoskopu)

Astrološki znak govori mnogo o nama. Malo ljudi zna, ali horoskop ne otkriva samo našu osobnost, on određuje i ljekovite biljke koje će nam pomoći u prevenciji bolesti ili u ublažavanju.

OVAN:

Tipična je nestrpljivost i nervoza. Probavne probleme koji proizlaze iz ovoga, možete popraviti uz konzumiranje kopra. Česte su i glavobolje u čemu Vam može pomoći konzumiranje metvice i angelike. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

BIK:

Česte grlobolje, simptomi gornjega dišnoga sustava su uobičajeni kod ovoga znaka. Pomoći će Vam divizma, a protiv angine dokazana metoda je potrošnja verbene. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

BLIZANAC:

Blizancima najviše problema uzrokuju pluća, bronhije, živčani sustav i dišni putevi. Lavanda i limunova trava Vam mogu pomoći. Pogodne su za napetost te ublažavaju bolesti dišnog sustava. Štoviše, i timijan Vam pomaže koji također ima pozitivan učinak na gore navedene probleme. Kliknite OVDJE i saznajte koje biljke Vam donose sreću! Želite li izliječiti Vaše probleme? Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

RAK:

Rođenima u znaku Raka, najviše problema uzrokuju napetost, problemi probavnoga sustava i želudac. Učestalost je čir na želucu, kao i grčevi i dijabetes. Čajevi i preparati od koprive, nevena, crnog pelena, smanjuju želučane probleme. Kopriva je inače odličan diuretik. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

as_gordana_311

LAV:

Osjetljivi ste na bolesti srca i krvožilnoga sustava. Konzumirajte izop čaj koji dobro djeluje na bolesti srca, metaboličke poremećaje i kardiovaskularne bolesti. Korisni učinak imaju još i češnjak i kopriva. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

DJEVICA:

Kod ovoga znaka česti su problemi s jetrom, probavnim sustavom i gušteračom. Korijander i vlasac Vam mogu biti od pomoći. Mogu biti korisni još i kod nadutosti, kolika i migrene. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

VAGA:

Slabe točke kod Vaga su bubrezi, lumbarna regija, mokračni mjehur, gušterača i ženske genitalije. Preporučuje se potrošnja lazarkinje. Izvrsni učinak ima na bubrege i mjehur, kao i na probavne probleme. OVDJE možete saznati od kojih bolesti se trebate čuvati prema Vašem horoskopskom znaku! Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

ŠKORPION:

Tipično za ovaj znak su genitalne bolesti, hemoroidi, kao i hormonalni poremećaj. Najučinkovitija biljka je stolisnik. Tople kupke i čaj također imaju ljekovito djelovanje. Mažuran i hren su također prirodni pomagači organizmu Škorpiona. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

 

STRIJELAC:

Kod ovoga znaka česti su problemi sa kukovima, bolesti jetre, ali ni gojaznost nije neuobičajena bolest. Jednostavna i tjedna pomoć je maslačak koji detoskicira jetru i čisti krv. Osim toga, korisna je još i preslica. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

JARAC:

Najveće probleme Jarčevima uzrokuju bolesti zglobova. Ružmarin učinkovito pomažze u riješavanju ovih problema, a imunološki sustav podržavamo s divljom lobodom. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

VODENJAK:

Najtipičniji su problemi sa želucem, neurološki poremečaji i kardiovaskularne bolesti. Vodenjaku će pomoći limunova trava, bosiljak i kamilica. Ove biljke trebate što više konzumirati jer Vam svaka može biti od pomoći na gore spomenute probleme. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!

RIBE:

Tipične bolesti su živčani, dišni i probavni sustav. Bitna je potrošnja kadulje jer kompleksno pomaže Ribama i liječi problem koji se najčešće odnose na njih. Želite li izliječiti Vaše probleme? Savjetnici će Vam pomoći!
Želite znati više o tome koje su najprikladnije biljke koje mogu liječiti Vaše bolesti? Odnosno, kako možete jednostavno spriječiti zdravstvene probleme koji se mogu pojaviti kod Vas u budućnosti? Sada nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,