Ova praznovjerja se koriste i funkcioniraju na dan sv. Martina!

Dan sv. Martina je 11. Studenog. Kao i svaki drugi značajan dan, tako i ovaj ima svoje tradicije i praznovjerja. Za ovaj dan posebno puno običaja veže narodna tradicija. Ovo je posljednji dan kada je dopuštena bogata i izdašna trpeza, kao i veselje pred 40 dana posta.

Povijest dana sv. Martina:
Prema legendi, Martin se rodio kao sin rimskog vojnog časnika u provinciji Panoniji (u Mađarskoj), pretpostavlja se 317. godine. Nakon dobrih djela, kao vojnik rimskog cara, Isus mu se prikazao u snu u osobi prosjaka i zbog toga je stao u službu Boga. O njegovoj dobroti su kružile mnoge priše još dok je on bio živ.

Dan sv. Martina kao proricanje vremena:
Tradicija kaže da sv. Martin “stiže na bijelom konju”, ili ako na dan Martina pada snijeg, biti će blaga zima, ali ako “ galopira na smeđem konju”, znači ne pada snijeg, onda očekujte tešku i hladnu zimu. U to vrijeme poseban naglasak su stavljali ne samo na prognozu vremena, već i na proročanstva o budućnosti. Pošto će ovogodišnji sv. Martin također biti i dan novog mjeseca, to je izvrsna prilika za najprecizniji oblik proricanja na duže vremensko razdoblje.
Ako mislite da želite saznati što Vas čeka u budućnosti i što trebate definitivno znati, onda na ovaj ezoterični dan potražite pomoć naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

as_gordana_311

Martinski izobiljski blagdani:
Na dan sv. Martina održavaju se proslave u cijeloj zemlji, kako bi tijekom cijele godine mogli bogato jesti i piti. Vjerovali su da, ako što više piju, privlače snagu i zdravlje. Dakle, na ovaj dan, rituali privlačenja obilja funkcioniraju sa višestrukom snagom. Tada je potrebno odraditi ovu vrstu magije jer obilje se ne odnosi samo na novčani zgoditak. Obilje znači sreću, zdravlje, jednom riječju sve najbolje.
OVDJE možete saznati koje su to tajanstvene magije koje zaista djeluju!

Jedno daleko zanimljivo praznovjerje:
Na njemačkom govornom području organiziraju povorke s bakljama i pale vatru sv.Martina. Ovo je idealna prilika za oslobađanje od negativnih energija uz pomoć močnog čišćenja vatre. S obzirom da ove godine imamo i mladi mjesec, njegova snaga sudjeluje u čišćenju najmoćnijih uroka i magija, koje mogu trajno nestati iz Vašeg života.
Kliknite OVDJE i saznajte najbolje magije mladog mjeseca koje djeluju!
Ako i Vi želite biti dio jednog ovakvog jakog rituala na dan sv. Martina, koji može čak promijeniti i Vaš život u pozitivnome smjeru, onda nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji će Vam pomoći u poboljšanju Vašeg života!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

as podesen

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica