Ovim danima vršite proricanje – ako imate financijskih pitanja!

Proricanje određenim danima bolje funkcionira. Dani za materijalna pitanja su neparni dani i ovdje vrijedi, kao i kod pitanja vezana za partnersku vezu, kakvo vam je osnovno raspoloženje. Za financijska pitanja nije neophodno da se osjećate uravnoteženo, nego je potrebno najprirodnije dobro raspoloženje i optimizam koji pomaže proricanju pošto se jedno materijalno pitanje opisuje sa potpuno drugim osjećanjima i kodovima od ljubavne ili zdravstvene teme i pitanja.

Naravno, svom proricatelju odjednom možete postaviti i više pitanja vezano za više tema. Međutim, u ovom slučaju pišem o optimalnoj situaciji, tj. ciljam na to da je najbolje riješenje više puta pričati sa svojim proricateljem. Da biste detaljno razriješili jednu temu koju ste prethodno odabrali, morate obaviti puno razgovora sa proricateljem. Vrijedno je posvetiti vremena i truda za detaljnu analizu svojih pitanja i ishoda istoga.

Osnovno raspoloženje je veoma važno. Poželjno je pored toga obratiti pažnju i na svoj ritam života, tj. da si relativno svijestan činjenice kada si u mogućnosti biti uspješan, relativno sretan. Za sreću je važno da ne tražite te situacije kada osvojite nešto vrijedno, jer to mnogi uopće nemaju u životu. Treba paziti na stvari kao što su izbjegavanje nesreće, potrebno je primijetiti pogreške zbog kojih možete imati ozbiljne posljedice. Sreća je prisutna najčešće u svakodnevnicama, zato, pri promatranju svakodnevnice, sumiranjem istog, u stanju smo suditi koji dio dana odgovara vama najviše za sreću.

finansije_rast_040912

Nije na odmet znati da sreća može biti pored vas i u toku proricanja. Primjerice:  proricatelj vam može pokazati stvari s kojima možete osvojiti sreću ili ukazati na to kakvu i koju grebalicu za sreću kupiti. Takva proricanja su česta kod nas, bezbroj povratnih dojmova stiže o manjim, a ne često i većim nagradama. Znači, ako uglavnom znate kakvog ste raspoloženja, onda je već prisutno stanje u kojem možete dobiti odličnu pomoć od svog proricatelja. Trebate uzeti u obzir i svoj tjedni horoskop, jer postoji veza između vašeg horoskopskog znaka i vaših materijalnih stvari. Kada za određeni period piše loše u horoskopu, onda se preporučuje zatražiti proricanje jer tako ćete saznati da li se taj osnovni horoskop odnosi i na vas. Takav horoskop daje neku srednju vrijednost za svaki znak, a sa proricanjem ćete biti sigurni kakav period je pred vama. Ako zbog toga pričate sa vašim proricateljem, onda ga možete pitati o svojoj financijskoj situaciji, tj. bit će pravo vrijeme za jednu financijsku analizu.

Dobri periodi su kada ste puno na suncu, tj. lijepo je sunčano vrijeme na kojem se možete napuniti sa sretnom energijom. Mjesec pri rastu isto može dati ozbiljnu pomoć. Vaša veza sa Mjesecom je također značajna pri financijskoj analizi. Međutim, praznovjerje nije dobro. Crna mačka vam neće naškoditi ako prođe ispred vas, nemojte se uplašiti i zbog toga propustiti financijsko proricanje. Ako želite bilo kakvu magiju uspjeha, stručnjak će odlučiti kada je odgovarajuće vrijeme za određeni ritual. Kod nas u Astro Show-u sa tim nećete imati problema jer tu rade mnogi savjetnici, tj. energije se uvijek mogu prizivati za izvršenje određenog rituala. Treba li zbrojiti kada je poželjno jedno takvo proricanje, to bi ovako izgledalo. Uzmemo dan kada je neparan broj u kalendaru, primjerice 11., koji je ionako poseban dan, a vi mislite da ste ustali na lijevu nogu ili je Mjesec u rastu. Onda je važno pred punim Mjesecom obaviti takav telefonski razgovor.

Bezbroj je takvih situacija gdje je moguće, a i gdje je potrebno provesti takvu analizu., samo opisujem najoptimalniju situaciju. Možemo na puno načina utjecati na svemir s ciljem da se financijska situacija dobro razvija. Naši savjetnici su spremni na to, te ih možete nazvati 24 sata na dan. Uvijek su u stanju dijeliti vam savjete sa kojima možete napredovati. Naravno, postoje situacije kada nešto ne funkcionira, stvari ne idu kako bi trebale ići ili kako karte pokazuju. Kod takvih situacija se ispostavlja da klijent nije bio u potpunosti iskren. Prorok to vidi ali ne može reći jer etički kodeks ne dozvoljava nazivati nekoga lažljivcem. Na taj način proroka možeš testirati, samo što ćete u tom slučaju dobiti loše proricanje s kojim nećete moći ništa činiti. Sa jednom već ranije napisanom rečenicom želim završiti članak koji savršeno opisuje odnos između klijenta i proroka. „Prorok je onoliko iskren koliko si i ti.“