Ovim danima budite na oprezu ako ste u potrazi za ljubavlju!

Ljubav – Ako ste već pročitali svoj mjesečni horoskop, onda znate da su velike mogućnosti da Vas ljubav pronađe ovog mjeseca. Najbitnije je da ne čekate, već idite u potragu za ljubavi!  

PRIPREMITE SE na vrijeme, slijedi godina iskušenja, detaljnije OVDJE!

11. kolovoza se očekuje novi Mjesec, ali i zvijezde padalice. Hodajte širom otvorenih očiju, jer će jako puno osoba pronaći svog partnera te večeri, prema horoskopu!

Ako niste planirali ići na zabavu, onda promijenite svoje planove i idite na mjesta gdje ima puno ljudi. Tako ćete povećati mogućnosti za susret. Možete zatražiti i osobni horoskop i savjete od savjetnice Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pogledati kada i na koga trebate obratiti pažnju! Spomenuta savjetnica je mnogima pomogla u pronalaženju istinske ljubavi.

ZAŠTO Vas partner vara ako Vas doista voli? OVDJE saznajte istinu!

19. kolovoza, noć prije svetog Stjepana, dokazano je dobar dan za pronalaženje partnera. Naime, već godinama unazad se to pokazalo kao istinito i dokazano je više puta. Dakle, ove večeri pripazite čak i ako Vam je mjesečni horoskop savjetovao nešto sasvim drugačije! Ako je moguće, posjetite neku rijeku ili jezero. Naime, tog dana ljubavni susresti, dogodit će se u blizini vode.  

Astro Savjetnik Gordana

26. kolovoza na dan punog Mjeseca nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,  i pitajte u kojem pravcu trebate krenuti kako biste pronašli svoju veliku ljubav!

9. rujna je idealan magični dan za zaljubljene osobe! Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći što trebate učiniti tog dana kako biste privukli ljubav u svoj život! Uz to, pročitajte i svoj mjesečni horoskop kako biste izbjegli loše odluke i u konačnici propustili ovu priliku!

LJUBAVNE MAGIJE koje zaista djeluju!

22. rujna se u ezoteriji smatra kao specijalan dan za zaljubljene osobe. Tog dana blizanačke duše i duhovni partneri mogu pronaći jedna drugoga i to je tajna za vječnu ljubav!  I Vi možete doznati jeste li ga već negdje susreli, nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer ako odgovor savjetnice bude potvrdan, onda je sada velika mogućnost za zajednički susret!

26. rujna pogodan je dan za magiju punog Mjeseca. Ove noći stiže ljubav u Vaš život, ali možete riješiti sve partnerske probleme i ako ste već u vezi. Zatražite osobni ljubavni mjesečni horoskop, nazovite savjetnicu Evitu na kodu 604, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste doznali gdje će Vas pronaći prava i istinska ljubav!  

Odustali ste od ljubavi? Osjećate da Vas nikada neće pronaći prava ljubav? Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613 i savjetnici Višnji na kodu 539, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pogledati gdje se trebate i kada nalaziti kako bi Vas pogodila Amorova strelica! Obratite im se s povjerenjem, jer i Vi zaslužujete biti sretni!

Facebook