Ovo činite da više ne budete pod stresom!

Stres je danas jedan od najčešćih bolesti koji često ima ne samo duhovne nego i fizičke simptome. Osjećate li da ne treba puno da eksplodirate? Onda obavezno pročitajte ovaj tekst i prihvatite naših slijedećih 5 savjeta za oslobađanje od stresa koje možete koristi!

1. Izrada kupke
Korisne blagotvorne kupke ne moramo kupovati u trgovini, lako ih možemo sami pripremiti: usipajte vruću vodu po lišću lavande, pustite da odstoji, a zatim filtrirajte i istresite u kadu s vodom. 15-20 minuta, a Vi ćete biti opušteniji u kadi. Također možete koristiti limun trave, ilangilang, kadulju i sandalovinu kao aditive za koje naše kolege mogu obavljati duhovne rituale kako bi dobili ljekovita svojstva. Ako mislite da samo ovo može pomoći Vama nazovite Zvjezdanu, kod 458 ili Dijanu, kod 459 na broj 064/600-076, fx:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

2. Magični magnezij
U stresnom razdoblju života trebate konzumirati hranu bogatu magnezijem. Preporučuje se jer djeluje umirujuće i ima dobar učinak. Može se pronaći u kruhu od cijelog pšeničnog zrna, riži, sjemenki bundeve, orahu i lješnjaku, bademu, grahu i soku od rajčice! Kliknite OVDJE i saznajte koje biljke Vam mogu donijeti sreću!

3. Osmijeh za mir
Ako ste neraspoloženi i stresni, smiješite se! To ima pozitivan učinak na unutarnju duhovnu ravnotežu. Nasmiješeni ljudi mnogo rjeđe pate od žestokog umora i neraspoloženja.

Astrosavjetnik , advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti ,, Asto Centar, savjetnici

4. Osvježavajući napitak
Čajevi napravljeni od lavande ili limunove trave ili kantariona, mogu jako dobro osloboditi od napetosti.
Izvanredni umirujuć učinak je zbog djelovanja na središnji živčani sustav. Zeleni čaj izoštrava osjetila, osvježava um, stvara ravnotežu i blagostanje. Ako ne možete spavati noću, kliknite OVDJE i saznajte što Vas može umirit!

5. Čarobna meditacija sa svijećom
Možda je najučinkovitiji postupak protiv stresa, a možete ju dobiti od naših kolega.
Prije nego pozovete jednog od naših savjetnika, sjedite ispred zapaljene svijeće i jednu minutu gledajte u plamen svijeće, bez treptanja. Zatim zatvorite oči. Svijeću ćete i tako vidjeti u ispred Vas. Kad nestane, otvorite oči i pozovite Astro centar i tražite Nives, kod 226 ili Reginu, kod 418 na broj 064/600-076, fx:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
Ako još uvijek ne znate koji savjet izabrati kako biste se opustili i riješili stresa, slobodno nazovite naš savjetnike u Astro Centru na broj 064/600-076, fx:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, slobodni su i čekaju da Vam pomognu!
Sve to možete tražiti i iz inozemstva na brojevima telefona:

 

Poziv, inozemstvo, najbolji savjetnici u regiji, hrvatska, Astro centar, Novatv

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv