Ovo možemo očekivati u kolovozu? (ezoterični kalendar)

Kolovoz sadrži najviše događaja prema ezoteričnom kalendaru, tada se mogu napraviti najmoćnije magije. Ako ste već čitali Vaš godišnji horoskop, onda ste možda vidjeli i to hoće li Vam sretni dani biti upravo u ovom mjesecu ili će Vam pak drugog mjeseca biti pozitivan preokret u Vašem životu.

Što Vas očekuje u daljnjoj budućnosti? Saznajte OVDJE

 

Ovaj mjesec nazivaju mjesecom gospođice, novog kruha, pošto je to novi početak i obnova i uz pomoć Djevice Marije jedan od najuspješnijih mjeseci u godini.

7. kolovoza, pun mjesec će ispuniti sve do sada neispunjene snove. U tom razdoblju je preporučljivo napraviti magiju novca, što možete zatražiti od savjetnice Dade, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, a ako znate vlastite sretne brojeve, toga dana ih odigrajte jer sreća može biti na Vašoj strani!

OVDJE saznajte kakva godina Vas očekuje!

 

10. kolovoza je dan Sv. Lovre i to je drugi istaknuti dan u ovom mjesecu. Prema ezoteričnom kalendaru na dan Sv. Lovre važno je lijepo vrijeme, pošto svi znaju ako je Lovrin dan lijep, onda je plod zdrav. Ali ova izreka ne odnosi se samo na voćke, nego i na partnerske odnose. Upravo zbog toga je važno da ako toga dana nije lijepo vrijeme, da zatražite jednu magiju za zaštitu partnerskog odnosa od savjetnice Zare, kod 353 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Pri lijepom vremenu potvrdna magija koju će Vam napraviti može učiniti čuda!

 

Ezoterični kalendar

 

15. kolovoza na dan Djevice Marije, slavimo vjerski blagdan, ali taj dan nije samo vjerski blagdan. To je naš najstariji blagdan Marije i toga dana su davno pravili magije čišćenja. Zatražili su zaštitu od Marije, to je bio najmoćniji dan za izvršenje rituala zaštite i očuvanja. Toga dana su skupljali cvijeće i biljke i pripisivli im čudesan efekat. Na bolesnički krevet ili dječiji krevet su krišom stavljali te biljke nadajući se da će dogoditi oporavak i zaštitau. Primjerice, najefikasnija zaštita od oluje je bila kada su sve ove biljke ubacili u vatru. Ovog dana zatražite i Vi zaštitu od savjetnice Zije, kod 523 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min jer utjecaj neće izostajati!

Saznajte iz predviđanja to je Vaš podznak! Kliknite OVDJE

 

20. kolovoz jedan je od najvažnijih datuma, prema ezoteričnom kalendaru. Toga dana se završava berba, na mnogim mjestima toga dana rode kreću na vlastiti daleki put. Ovaj dan su slavili i prije 1774.godine i bio je važan dan u svačijem životu. Pogodan je za obavljanje rituala obilja. Zatražite i Vi jedan takav ritual od savjetnice Evite, kod 604 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi Vam druga polovica mjeseca bila bogata!

22. kolovoza ezoterični kalendar Vam skreće pažnju da mladi mjesec isključivo tada može donijeti nešto novo u Vašem životu, ako toga dana napravite specijalnu magiju mladog mjeseca koju isključivo toga dana od naših kolega možete zatražiti! Ne vrijedi Vam propustitie!

24. kolovoza uglavnom predviđaju kakvo vrijeme nas očekuje, ali je istovremeno i dan iscjeljenja. Toga dana su davno liječili s maslacem. Ako želite neku magiju za iscjeljenje, zatražite pomoć od naših savjetnika, mnogi se bave time!

Mnoštvo sudbinskog preokreta Vas može očekivati u kolovozu! Budite spremni jer razvoj Vašeg financijskog stanja zavisi od toga! Potražite naše savjetnike na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koji će Vam reći što trebate učiniti da dođete do novca!

 

Naše savjetnike nazovite i iz inozemstva na sljedeće brojeve:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv