OVO možemo očekivati u lipnju (ezoterični kalendar)

 

Prema ezoteričnom kalendaru trebamo se veseliti mjesecu lipnuj, ne samo zbog ljeta, nego i zbog toga sto će nam na raspolaganju biti puno dana kada možemo napraviti jake magije. Mjesec lipanj ranije su nazivali i mjesecom Boga Sunca. Narodni kalendar ga naziva mjesecom svetog Ivana.

4. i 5. lipnja tj. u nedjelju i u ponedeljak su Duhovi, a samim time to su prvi važni datumi prema ezoteričnom kalendaru. Prema tradiciji, toga dana biraju kralja i kraljicu Duhova. Tog dana nemojte napraviti nikakvu magiju jer neće imati dugoročnu učinkovitost.

OVDJE možete pročitati što Vas očekuje ove godine na ljubavnom polju! 

 

8. lipnja, ako pratimo vremensku prognozu možemo saznati kakvo vrijeme nas očekuje narednih 40 dana. Malo ljudi zna, ali ovaj dan nije samo pogodan za proricanje vremenske prognoze. Toga dana Vam je poželjno da zatražite predviđanje 40 dana unaprijed, primjerice od savjetnice Zrinke, kod 524 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

9. lipanj je drugi desetomilijunski dan u godini. Ovaj dan je najvažniji dan prema ezoteričnom kalendaru u lipnju i istovremeno je kada i puni mjesec! Ovaj dan ne smijete propustiti jer bilo što, što već dugo priželjkujete ili možda tek od skoro Vam se može stvoriti u životu! Recite Vašu želju savjetnici Taniji, kod 555 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i napraviti će Vam najmoćniji ritual za privlačenje!

13. lipnja prema narodnim vjerovanjima možete si proreći supruga! Smatrali se da one djevojke koje su po cijeli dan živjele na kruhu i vodi, točno u ponoć, ako su prekoraćile krevet, palile svijeću i stavile pred sebe ogledalo, mogu vidjeti svog budućeg muža! Ovaj dan iskoristite za ljubavno predviđanje. Savjetnica Tonka, kod 126 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min Vam može pogledati tko će Vam biti onaj pravi i kada će stići u Vaš život!

21. lipanj je dan ljetnog solsticija, to će biti najduži dan ove godine i najkraća noć. Važan je dan ezoteričnog kalendara, od prokletstva i uroka se tog dana možete najefikasnije osloboditi. Toga dana zatražite analizu negativnih energija od savjetnice Slavice Ele, kod 712 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Saznajte OVDJE kojim danima trebate vršiti predviđanje ako imate financijsko pitanje! 

 

crna mačka, urok, zaštita, Astrosavjetnik, savjetnici, Novatv, Emisija, Najbolji savjetnici

 

24. lipanj je dan svetog Ivana. Mada je dan ljetnog solsticija tri dana prije toga, ipak toga dana slave najduži dan i najkraću noć u godini. Ritualno paljenje logorske vatre se već radi puno godina unatrag. Tada plešu oko vatre i smatrali su da im ta vatra nudi zaštitu od kuge, te da će im žetva biti bolja. Ako te noći zatrazite magiju obilja, bogatstvo će ubrzo stići u Vaš život!Nazovite savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i napraviti će Vam to bez čekanja!

29. lipnja je zadnji značajan dan ovog mjeseca prema ezoteričnom kalendaru. Toga dana je početak žetve. Prema narodnim vjerovanjima, toga dana se prekida korjen od pšenice. Tada u mnogim selima slave žetvu. Ako postoji nešto što ste već davno započeli, ali još niste uspjeli završiti, zatražite magiju od savjetnice Sanje, kod 389 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i Vaš trud će se isplatiti, još ove godine možete ostvariti Vaše ciljeve i snove!

 

Želite ići na ljetovanje? Stvoriti jedno bolje financijsko stanje? Krajnje je vrijeme da zatražite Vaše sretne brojeve od naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i sa snagom desetomilijunskog dana dobiti ćete i magiju za privlačenje novca!

 

 

Naši stručnjaci su dostupni čak iz inozemstva na brojevima telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv