Ovo možemo očekivati u rujnu! (Ezoterični kalendar)

Ovaj mjesec mnogima može uzrokovati nevolje. Obično za ljude to nije lako, zato je rujan za mnoge izdajničko razdoblje. U rujnu Venera ulazi u lava i utječe na našu velikodušnost.

OVDJE saznajte što Vas očekuje ove godine u karijeri i poslu! 

Prema mjesecu, u ovom razdoblju ljubav je vrlo intenzivna i romantična. Međutim, ako dođe do prekida, vrlo teško ćete se oporaviti. Sunce i Merkur u kući djevice, prema ezoteričnom kalendaru, Vam pomaže da napravite reda u Vašem životu, a pružiti će Vam mogućnost analize. Međutim, dok se pokušavate probiti do korijena problema, možete usporiti i postati teški za Vaše okruženje.

Koji dani Vam donose sreću ove godine! Kliknite OVDJE

Ezoterični kalendar rujna 2017-e donosi puno umora i bezvoljnosti. Ne trebate paničariti, uzmite u obzir “nevolje kako dođu, tako i prođu, to je samo privremeno stanje”.

 

conflict

 

Umjesto toga obratite više pažnje na ono što Vas čini sretnim posvetite više vremena sebi! Ne trebate zanemariti sklad tijela i duše. Važno je da sačuvate sreću!

Karmički zadaci rujna Vam mogu pomoći da provedete što uspješnije i ugodnije dane.

Što trebate učiniti da biste bili sretni, bogati i zdravi cijele godine? Klikom OVDJE možete saznati!

Prema rujanskim lunarnim i ezoteričnim analizama, mjesec rujan Vam može donijeti velike uspjehe na poslu i u karijeri. Važne i visoke korake će Vam postaviti ezoterični kalendar na nekoliko najznačajnijih dana! Odluke koje trebate donijeti u vezi posla i karijere trebate pažljivo razmotriti. Ako želite velike preokrete, nazovite savjetnicu Lauru, kod 105 na broj telefona 064/600-076, fix:6099kn/min, mob:8,41kn/min koja poznaje najučinkovitije magije!

Možete saznati za važne informacije koje Vam mogu promijeniti život! Jesen obećava sudbonosne prekretnice nekolicini horoskopskih znakova. Jeste li Vi među njima, to možete saznati ako nazovete savjetnika Damira, kod 217 na broj telefona 064/600-076, fix:6099kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv