Ovo možemo očekivati u srpnju (Ezoterični kalendar)!

Sv. Petar – Žetva – ljetni mjesec,to jest SRPANJ (Juli), ime je dobio po Juliu Cezaru. Ovaj mjesec je pravi ljetni mjesec, kao i mjesec kada sazrijeva puno voća i povrća. S gledišta ezoteričnog kalendara ovo je vrlo važan mjesec, pogotovo ove godine.

Zahvaljujući planetarni položajima, neki horoskopski znaci se mogu osjećati depresivnije i umornije nego inače, a i na ostale horoskopske znakove ovaj planetarni položaj pozitivno utječe. Pokušajte popratiti Vaše misli i osjećaje jer možete saznati za vrlo važne uvide o samom sebi. Ovo razdoblje je na temelju ezoteričnog kalendara pogodno za razmišljanje o Vašim budućim zadacima, saznati ćete koji je to put koji služi Vašem duhovnom razvoju. Možete steći takva značajna promatranja koja mogu utjecati na Vašu budućnost, kao i na razvoj Vaše sudbine.

Klikom OVDJE možete pročitati veliki ljetnji horoskop za ljubav! 

 

Ključni datumi Ezoteričnog kalendara u 2017. godini:

  • Točno vrijeme punog mjeseca: 9. srpanj 2017. – 07:06
    Na ovaj dan svakako trebate pitati za magiju želja, nazovite savjetnicu Taniju, kod 555 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min jer je magija punog mjeseca već kod mnogih osoba pomogla u ispunjenju želja!
  • Točno vrijeme mladog mjeseca: 23. srpanj 2017. – 12:45
    Dan mladog mjeseca je za obnove, pa ako postoji neko životno područje za koje očekujete poboljšanje, nazovite savjetnicu Zaru, kod 353 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će i u Vaš život donijeti pozitivne promjene svojim posebnim sposobnostima!
  • Desetomilijunti dan: 27.07.2017.
    Ovo je najistaknutiji dan ezoteričnog kalendara u srpnju kada desetomilijuntom snagom možete privući ono što najviše želite, čak možete stvoriti obilje u svakom području Vašeg života! Nazovite na taj dan ili prethodni savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste i Vi bili dio magije obilja koju će naši stručnjaci odraditi za Vas. Nemojte izostati jer razvoj Vaše budućnosti ovisi o tome!

 

Ezoterični kalendar

 

 

Poruka tarota za mjesec srpanj:

Ovaj mjesec trebate odbaciti sve poteškoće iz prošlosti i razmisliti o tome krećete li se pravim putem. Nemojte zaboraviti da se prvo morate usredotočiti na stvaranju vlastite unutarnje ravnoteže. Vašim energijama trebate dati punu introspekciju jer, ne samo prema položaju zvijezda, već i prema poruci tarota, ovaj mjesec je najpogodniji za jedan samopregled.

Horoskop karijere i posla otkriva nevjerojatne stvari za Vas u budućnosti! OVDJE možete saznati detalje! 

 

Daljnje značajke ezoteričnog kalendara za srpanj:
2. srpanj –
Posjet Djevice Marije trudnoj Elizabeti majki Sv. Ivana. Osim toga to je blagdan zrelih plodova, zato je zaštitnik žetve sama Djevica Marija.
20. srpanj – Ilijin dan
Na temelju dugih opažanja zaključili su da su na ovaj dan česte oluje. Zato na dan Ilije izbjegavaju raditi kako bi izbjegli udare groma.

Klikom OVDJE pročitajte Vaš kineski horoskop za 2017.godinu! 

 

22. srpanj – Dan Marije Magdalene
Na ovaj dan pada kiša jer Marija Magdalena plače zbog svojih grijeha. Ako su željeli da djevojkama poraste duga kosa, onda su na ovaj dan odsijekli malo od nje pozivajući se na biblijsku priču kada je Marija Magdalena vlastitom kosom brisala noge Isusu Kristu.

25. srpanj – Dan Jakova
Prema tradiciji na dan Sv. Jakova treba požnjati zob kako usjev ne bi bio izgubljen. Na ovaj dan su također predviđali kako se očekuje zimsko.

 

Očekuje Vas sreća, ali morate znati što trebate i Vi učiniti da bi se to i ostvarilo! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koji će Vam proslijediti sve informacije o tome kako možete privući sreću!

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv