Ovo možemo očekivati u svibnju (Ezoterični kalendar)

2017. godina je godina sjetve. Ova godina je savršena za početak novih stvari, projekata!

OVDJE možete saznati što trebate činiti kako biste bili uspješni u svemu! 

 

Svibanj je mjesec plodnosti i prirode. Posvetili su ga Božici Mali koja štiti plodnost Zemlje. U svibnju ističemo četiri važna datuma koja su vrlo jake u smislu magije! Prvi značajni dan u svibnju je 1. svibanj.

1. svibanj je i službeno praznik rada, ali ga nazivaju još i praznik proljeća. Na taj dan su Bogu proljeća donosili žrtve kako bi u jesen žetva bila obilna. Ovaj dan je savršen kada možemo pitati anđele za pomoć radi odrade rituala učinkovitosti.

Klikom OVDJE možete saznati Vaše sretne dane za 2017.godinu! 

 

Sljedeći važan dan je 4. svibanj. Ovaj dan nazivaju još i danom vatre! Taj dan je prema ezoteriji najprikladniji za odradu magija vatre, za obilje. Naši savjetnici Vam mogu biti od velike pomoći, reći će Vam što trebate činiti kako bi stvorili prosperitetnu budućnost.

12.,13.,14. svibnja su ledeni sveci. Prema narodnim vjerovanjima, ovi dani mogu donijeti zahlađenje i mrazeve koji uzrokuju štetu za plodove!
Prema ezoteriji, ovi dani mogu imati negativan utjecaj i na naš i duhovni mir! Bilo bi poželjno odraditi zaštitu za te dane kako bi zaštitili sebe od negativnih stvari. I anđeli Vam mogu biti od pomoći, reći će Vam što trebate činiti!

Klikom OVDJE možete saznati što Vas čeka u 2017.godini! 

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

 

25. svibnja je dan mladog mjeseca

U ezoteriji mladi mjesec umnožava energije. Tada su magije puno jače i učinkovitije. Bilo bi dobro na ovaj dan odraditi magiju, predviđanje jer ih možemo provesti puno intenzivnije.

 

Želite živjeti boljim životom ispunjenim srećom i obiljem? Sada je idealna prilika! Zahvaljujući jakim mjesečevim energijama možete zatražiti naše savjetnike za magiju privlačenja novca na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ona će Vam otkriti i koji su najvažniji dani u Vašem ezoteričnom kalendaru i što trebate učiniti na taj dan kako biste privukli i zadržali obilje.

 

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva na brojevima telefona:

 

Brojevi za inozemstvo

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv