Ovo trebate činiti za vrijeme mladog mjeseca kako biste bili sretni!

Uz pomoć energije mladog mjeseca možete ispuniti Vaše želje i privući sreću. Snaga koja se nalazi u mladom mjesecu je puno puta jača od uobičajenih izvora energija, pa je zato prikladno u tom vremenskom razdoblju raditi magije, predviđanja. S nekoliko jednostavnih trikova sami možete odraditi predviđanje za sebe.

Klikom OVDJE možete pročitati tri najbolje magije mladog mjeseca!

 

Ako tijekom predviđanja primijetite negativne energije, znakove, slobodno pitajte za savjet naše kolege koji će Vam u svemu pomoći.

Nažalost, za vrijeme mladog mjeseca se ne povećavaju samo pozitivne energije, nego i negativne koje često uzrokuju povezanost. Primjerice, loša sreća. Loša sreća je neugodna i često nas dovodi u teške situacije.

Postoje magije koje se koriste za vrijeme punog mjeseca! Klikom OVDJE možete saznati koje su to!

 

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

 

Za vrijeme mladog mjeseca postoje dani kada je potencijal za privlačenje sreće puno veći. Trebate znati Vaše sretne dane.

Samo jednim klikom OVDJE i možete saznati tajansvene magije punog mjeseca!

 

Najvažnije što trebate odraditi za vrijeme mladog mjeseca je da budete fizički i psihički spremni, podižete i obnovite Vaše energije na novu razinu. Ako Vam je potrebna pomoć, slobodno se obratite našim savjetnicima u Astro Centru.

 

SADA je prilika da privučete sreću i obilje u Vaš život pomoću energije punog mjeseca. Zatražite od naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, ritual punog mjeseca i zaživite konačno srećom ispunjen život!

 

Njih možete dobiti čak iz inozemstva na brojevima telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica