Ovo trebate učiniti kako bi novac stigao u Vaš dom!

 

Kako biste uspjeli privući obilje u Vaš život, ili kako biste znali zatražiti magiju za novac, najprije morate odraditi promjene kod sebe. Morate promijeniti stav prema novcu. Ovaj korak je vrlo važan ako se borite sa stalnim financijskim poteškoćama. Prema ezoteriji, problemi se skrivaju u prihvaćanju. Često osjećate da Vama ne slijedi financijska sigurnost i iz toga nastala sreća. Strah od neplaćenih računa oslobađa takve sile koje onemogućavaju priljev novca u Vaš život. Te negativne misli rade u Vama na duhovnoj, mentalnoj i fizičkoj razini, zato je važno stvoriti ravnotežu u tim područjima.

Nije kasno da saznate koji predmet Vam donosi promjene u 2016. godini! Kliknite OVDJE!

Trebate ponavljati potvrdne rečenice, mantre, koje svojim pozitivnim utjecajem ojačavaju u Vama ljubav prema novcu i osjećaj da zaslužujete bogatstvo. Važno je imati potpunu koncentraciju, emocionalnu empatiju, kako biste uspjeli i pomoću misli stvoriti promjene. U međuvremenu trebate zamisliti da ste dobili novac. Na što biste ga trošili? Što biste kupili? Ove misli će Vam pomoći da budete u stanju prihvatiti novac. Ova tehnika je osnova da Vam Svemir daje ono što Vam je zaista potrebno i željni ste ga.

U mogućnosti ste doći do novca pomoću misli! Detalji OVDJE!

 

Vazan korak

 

Ove rečenice trebate ponavljati najmanje sedam puta na dan:

  • Univerzalno obilje svakom je omogućeno.
  • Uvijek dobijem sve ono što mi treba.
  • Spremna/an sam prihvatiti materijalno obilje i bogatstvo.

 

Evo pet ucinkovitih metoda za privlacenje financija! Kliknite OVDJE!

 

Ognjena, Ognjena_411, nazovite , savjet, savjetnik, astro, astrosavjetnik, novatv

 

 

 

Magija svijeća za privlačenje novca pomoću anđela:
Što Vam je potrebno za odradu obreda: zelena svijeća, olovka, papir.

Korak 1:
Na papir trebate napisati iznos koji Vam je potreban i razdoblje kada želite da novac stigne do Vas. U prvom krugu nemojte pisati milijune, a razdoblje ispunjenja ne može biti kraće od osam dana. Za prvi iznos se preporučuje napisati postojeće dugove. Pored iznosa trebate zatražiti pomoć arkanđela. Od Vas zavisi kojega arkanđela ćete odabrati.

Korak 2:
Presavijte papir u obik trokuta i stavite ga pod zelenu svijeću. Nakon toga svijeću zapalite i govorite slijedeće riječi, dok rukama prelazite kroz plamen svijeće:

“ Molim te Anđeo ( IME IZABRANOG ANĐELA), očisti put novca i pusti u moj život obilje. Molim, molim, molim! Hvala, hvala, hvala! “

Vrlo je važno da ovu magiju novca odradite tijekom osam dana u isto vrijeme. Osmog dana spalite papir i ostavite svijeću da izgori do kraja. Nakon toga Vi više nemate što činiti, samo se pripremite za dolazak novca.

 

Najjaču i učinkovitu magiju za privlačenje novca možete zatražiti ovdje, što će Vam donijeti brzo poboljšanje u financijama! Savjetnica Slavica Ela, kod 712 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, Vam može pomoći. Teško financijsko stanje će brzo nestati!

 

 

Naši savjetnici su dostupni i iz inozemstva na brojevima telefona:

 

Nazovite nas i iz inozemstva

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv

 

 

 

Povezani članci