Ovo učinite ukoliko želite biti sretni, bogati i zdravi u 2017. godini!

Svijet se mijenja, zato je svaka godina drugačija od prethodne. Znaci koji su uklesani u vremenu samo su naizgled slični, ali u suštini se razlikuju, zato ne postoje dva ista zrnca u ovom svemiru. Pošto se sve mijenja, tako se i magije uspjeha mijenjaju, a treba ih primjenjivati za jedan određeni period koji nam predstoji. Predviđanje za 2017.godinu nije baš optimistično. U ovome članku ne mogu puno toga napisati o budućnosti, ali ipak par stvari moram spomenuti vezano za to što nam se približava. Skoro sve će poskupjeti slijedeće godine, naročito se to odnosi na hranu. Povećanje cijena neće moći propratiti rast plaća, pojaviti će se nestašica mnogih stvari u zemlji. U mnogim zemljama svijeta će izbiti ratovi i ustanci zbog čega će siromaštvo samo porasti. Zbog svega toga morate napraviti magiju zdravlja, magiju uspjeha i magiju sreće za narednu godinu.

Ne znate kako i Vi možete postati bogati? Mi ćemo Vam OVDJE pomoći!

 

Zdravlje je osnova za sve, vrlo je važno da to bude prisutno u svačijem životu. Međutim, moram napomenuti da zbog magije zdravlja ne trebate zanemariti zdrav način života. Magija Vam daje jednu vrstu zaštite od nesreća i od bolesti, ali odgovornost prema sebi ne možemo ignorirati. Svakome je poželjno primjenjivanje neke vrste magije zdravlja. U tom slučaju uglavnom je potrebno zatražiti nebeski blagoslov. U svakom slučaju morate postiti dva dana zbog magije, tj.morate se hraniti bez mesa. Nakon toga u društvu sedam svijeća trebate zamoliti nebeske sile da Vam zaštite zdravlje u narednoj godini.

Ukoliko ne želite dva dana postiti, zatražite pomoć od stručnjaka za ovu magiju, tako Vam neće biti potrebna tolika žrtva. U narednoj godini najveće probleme će stvarati zarazne bolesti.

 

želja, skrivena zelja, astrosavjetnik, astro centar, zapisano u zvjezdama, Novatv, savjet, advisor

 

 

Ako napravite neke određene stvari, novac će na jednostavan način dolaziti u Vaš dom! Pogledajte OVDJE kako!

 

Nakon zdravlja je uspjeh najvažniji jer ako smo uspješni i zdravi, onda imamo novca i možemo biti i sretni, znači, sve je dato što nam je potrebno. Morate i Vi nešto uraditi kako bi Vam slijedeća godina bila uspješna! Svaki uspješan čovjek zna da čovječanstvo doživljava nesigurna vremena, zato uspješna može biti samo ona osoba koja se osigurava na više načina. Tako da je magija uspjeha od suštinskog značaja za narednu godinu za tu osobu koja želi nešto postići u životu. Zarad Vašeg uspjeha morate pokrenuti jedan magičan rad. Morate zapisati kakve dobre stvari činite drugim ljudima kroz sedam dana nakon Božića. Svaki dan jedno dobro djelo i sedmog dana pored jedne žute svijeće morate zapisati što sve želite postići u narednoj godini. Ovaj papir morate sakriti i slijedeće godine ga ponovo pročitati i zahvaliti se nebesima za ostvarene uspjehe.

Vaš horoskopski znak može otkriti koliko točno možete biti bogati! Kliknite OVDJE i saznajte!

 

Postoji više puteva do sreće. Ako želite biti sretni u narednoj godini, već sada morate poduzeti nešto radi toga. Morate početi još ove godine analizirati Vašu sudbinu, zbrojiti sve stvari koje stoje kao prepreke na putu ka Vašoj sreći. Ako ste pronašli sve probleme, morate provjeriti ako se od tih i jedan riješi, samim time koliko problema će se još dodatno riješiti. Ako sve to napravite, za novogodišnji dan morate upaliti jednu plavu svijeću i pročitati sve probleme koji Vas prema Vašem mišljenju sputavaju od sreće. Nakon toga slijedeću mantru morate 77 puta ponoviti pored svijeće :
“ Molim Svemogućeg da budem sretan 77 puta! “

Kada ste to napravili, onda možete ugasiti svijeću. Postoji i jednostavniji način za magiju sreće, a to je ako nas nazovete, štoviše možete odmah dobiti sve četiri glavne magije za sva životna područja. Jedan poziv Vam oduzima puno manje energije, nego da napravite jedan ritual. Čak i najjednostavniji rituali Vas mogu iscrpjeti ako niste navikli na visoke energije svemira! Poželjno Vam je da iskoristite ovaj period jer kad stigne mjesec veljača, biti će kasno da napravite ili zatražite magiju koja se može usredotočiti na cijelu godinu!

 

Želite sebi bolji život u svakom pogledu u 2017.godini? Zatražite od naših najboljih savjetnika, Tonke, kod 126 ili Zrinke, kod 524,na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, da Vam pomognu s Vašim magijama bogatstva!

 

 

Naše savjetnike nazovite i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

 

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv