Ako doživljavate sljedeće stvari, partner Vas sigurno vara!

Prevara – Mislite da Vas partner vara? Ne smijete donijeti brzoplete zaključke. Nemojte donositi odluke ako ste uzrujani i ne smijete ga napadati. Nije uvijek prevara u pitanju. Naravno, najbolje je ako što prije saznate istinu i ne ostajete u sumnjama.

Kako koristiti moć ljubavi? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Nemojte učiniti nešto što ćete kasnije zažaliti. Ne pokazujte da ste nepovjerljivi dok nemate dokaze u ruci jer će Vaš partner pomisliti da se ne osjećate dobro u vezi ili da Vi njega želite prevariti.

No ako primijetite neke od sljedećih znakova, onda trebate razmisliti da li Vas zaista vara i smireno smisliti kako da ga razotkrijete. Najvažnija je istina.

Ljubav je kodirana u sudbini, detaljnije OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

  1. Prije ste posvuda išli zajedno, kod obitelji, prijatelja, a sada većinom ide sam. Zašto bi to činio? Možda čak ne ide kod njih? Zašto ne biste išli zajedno? Ide s nekim drugim? Obratite pažnju i na to koliko često ide sam i koliko vremena provodi bez Vas.
  2. U današnje vrijeme pametni telefoni su već mnoge razotkrili. Obratite pažnju kako odlaže mobitel kod kuće ili u restoranu. Da li je ekran telefona okrenut prema stolu da se ne vidi isti ili je okrenut prema gore? Kako je ranije to bilo?
  3. Ili Vam poklanja previše pažnje ili premalo. Niti jedno ne sluti na dobro. Moguće je da ima osjećaj krivice i zato je mnogo pažljiviji ili je nepažljiv zbog prevare.
  4. Društvene mreže, chat i online avanture nisu iste kao i prevara, ali u jednoj sretnoj partnerskoj vezi niti jedna osoba ne treba imati profil na stranici za traženje ljubavi, kao ni za flertanje preko poruka.

Ljubavnu magiju možete preuzeti klikom OVDJE

Ova četiri znaka ne dokazuju ništa, jer u svakoj vezi postoje oscilacije; svi ponekad trebamo malo samoće. Ipak, ako primijetite više znakova istovremeno, onda je vrlo vjerojatno u pitanju prevara.

Naši savjetnici koji rade otvaranje karata, u nekoliko sekundi će Vam reći da li Vam je partner vjeran. Karte točno mogu pokazati s kim se viđa i gdje. Kako izgleda ona treća osoba koja je nepoželjna, a možete i saznati da li je poznajete ili ne.

Niste sigurni možete li bezuvjetno vjerovati Vašem partneru? Zatražite stručno mišljenje naših savjetnika koji će Vam otvoriti karte i provjeriti imate li razloga za sumnju! Stoga već danas nazovite savjetnicu Nives na kodu 226 i savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook