Ovi horoskopski znakovi u 2018. trebaju obratiti pažnju na sljedeće!

Horoskopski znakovi – Pogledajte na što trebate obratiti pažnju ukoliko je Vaš horoskopski znak STRIJELAC, JARAC, VODENJAK ILI RIBE!

Strijelac

Svi znakovi upućuju na to da Vam neće biti dosadno u ovoj godini. Uz to, vrlo lako se može dogoditi da ćete biti primorani obavljati dodatni posao pored svog postojećeg. Postavlja se samo jedno pitanje: hoćete li imati opravdan razlog zašto obavljate dva posla u isto vrijeme? Ako je odgovor potvrdan, onda je najbolje rješenje da se sada oslonite na sreću. Stoga nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste putem sreće uspješno riješili sve financijske probleme! U ljetnom razdoblju pokazuje se ozbiljna prilika da budete još sretniji povodom nekog događaja! No kada govorimo o ljubavi, već na samom početku godine opet trebate raditi na tome da steknete povjerenje u svog partnera. Uz to, postoji mogućnost da će se u Vaš odnos umiješati osoba iz prošlosti koja će dodatno uzburkati emocije te Vam izazvati osjećaj nesigurnosti, premda Vi nećete biti osoba koja će to sve pokrenuti. Stoga će biti potrebno više vremena da i Vaš partner to uvidi i pokloni Vam razumijevanje. Što se tiče zdravlja, ni u ovoj godini ništa negativno neće utjecati na Vas, a isto potvrđuje i Vaš godišnji horoskop. Stoga iskoristite ovo mirno razdoblje za sport i jačanje organizma kako biste i dalje sačuvali svoje zdravlje!  

OVDJE doznajte koji je Vaš stil prema horoskopskom znaku!

Jarac

Ove godine ne smijete gubiti svoje dragocjeno vrijeme. Vaše financije stoje dosta dobro. Uz to, ostvarit ćete uspjeh u poslu i nekim ulaganjima. Ukoliko vodite privatan posao, pokazuje se kako ćete cijelu godinu uspješno završiti. U slučaju da radite za nekoga, uspjeh nužno ne znači veći priljev novca.  Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju sreće pomoću koje ćete osjetno poboljšati svoje financije! Uz to, horoskop pokazuje kako u svibnju i lipnju više pažnje trebate posvetiti svojim prijateljima, a manje partneru. Naime, postoji mogućnost poboljšanja partnerskog odnosa ako i svoje prijatelje malo više uključite u svoj život. Svoje vrijeme trebate poklanjati i drugima. Trebate popraviti narušeno zdravlje, posebice tijekom jeseni trebate obratiti više pažnje na isto. Došlo je vrijeme da mijenjate način života jer već dugi niz godina zapostavljate sportske aktivnosti, a to Vašem organizmu sada već i nedostaje. Nemojte dopustiti da to bude samo jedno od onih praznih obećanja koja ste donijeli početkom godine, odnosno na Silvestrovo.

OVDJE smo Vam pripremilli šaljivi horoskop!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Vodenjak

U prvoj polovini godine uvidjet ćete da Vas očekuje mnogo posla na radnom mjestu, no isto tako i kod kuće. Nemojte se predati, jer svaki težak rad donosi nagradu, osjećaj sreće i uspjeh. Kada govorimo o financijama, pokazuje se više neočekivanih izdataka. Bilo bi mudro pametnije rasporediti novac, kao i napraviti neku ušteđevinu. Međutim, ako nemate zalihu novca, sada to možete i imati! Nazovite savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,  i zatražite posebnu loto magiju!  Sreća Vas očekuje u poslu, ali ne i u financijama, stoga Vam je prijeko potrebna posebna magija savjetnice! Horoskop za ljubav poručuje kako je došlo vrijeme da i Vaš partner sudjeluje u zajedničkim poslovima, jer u protivnom možete očekivati svađu cijele godine. Uz to, tijekom jeseni trebate poslušati savjete svojih prijatelja. Vaše zdravlje je slabije nego što ste na to navikli, posebno u ovim zimskim mjesecima. Pripazite se prehlada i nekih drugih bolesti te uvijek posvetite dovoljno vremena Vašem organizmu za odmor.

HOROSKOP za adolescente u znaku ribe je već spreman, detalje pročitajte OVDJE

Ribe

Predstoji Vam teška godina, no možete učiniti nešto povodom toga. Kada je riječ o poslu. imate osjećaj kako Vas svi zadužuju za dodatne poslove, a u financijama uvijek uspijete doći do većeg prihoda, ali to sve vrlo brzo nestane zbog neočekivanih izdataka. Stoga obavezno nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ritual za promjenu sudbine! Navedeni ritual može uspješno spriječiti sve neočekivane izdatke! Uz to, važno je da se ove godine pridržavate svojih planova. Sreća je moguća jedino ako upotrebljavate svoje sretne brojeve i sretne dane. Informacije o navedenom također možete zatražiti od spomenute savjetnice Dade. Kada govorimo o ljubavi, važno je da se oslobodite sumnje; sve što ste isplanirali s partnerom, uspješno ćete i ostvariti. U zimskim mjesecima odnosi neće biti posebno skladni, zahvaljujući čemu ćete za promjenu uživati u samoći. Sa zdravljem nećete imati većih problema, no bilo bi poželjno da ponovno krenete baviti se sportom!

Loše Vam je počela ova godina? Želite riješiti svoje probleme, ali više ne znate na koji način? Ne brinite, uvijek možete računati na pomoć naših stručnjaka. Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 ili savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook