Pet drevnih novčanih magija za 2016. godinu

Prošlost ne možete promijeniti, osim ako ne nabavite vremeplov i sa povratkom u budućnost ne odigrate dobitnu loto kombinaciju. Takvo čudo još ne postoji, ali je tu čudo novčane magije koje Vam pomaže da dođete do novca.
Nemojte biti licemjerni, novac je vrlo potrebna stvar za život, a u današnje vrijeme je već sasvim prirodna magija za dobitak, sreću, novac. Primjenjuju privlačenje novca, a dokazano je i da postižu novčane dobitke uz to.
Predstaviti ćemo Vam pet načina kako da privučete novac. Prvo ih protumačite, nakon toga ćemo Vas naučiti kako da ih koristite u praksi. Na kraju sve što još trebate napraviti je da donirate nešto od osvojenog novca.
1. Trebate aktivirati zonu novca!
Trebate postaviti jedan predmet u Vašoj kući koji privlači novac. Točno mjesto gdje ga trebate postavite reći će Vam savjetnica Gordana, kod 311, a istovremeno će Vam napraviti i magiju za 2016.godinu!
Nabavite što prije predmete s kojima možete privlačiti sreću! Kliknite OVDJE i saznajte koji su ti predmeti.
2. Naučite magične riječi!
Ove riječi i rečenice morate ugradite u Vašu svijest. Stručnjak zna kako.
Obratite se savjetnici Loreani na kodu 159!
Ako to još niste učinili, počnite primjenjivati mantre. Mnogim našim savjetnicima su potvrdili njihovu EFIKASNOST! Kako možete doći do novca putem magije, saznajte OVDJE!

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik
3. Koristite moć Mjeseca i planeta svaki dan!
Iz datuma Vašeg rođenja, astrolog Vam može reći koja planeta i kada Vam pomaže!
Vaša astrološka slika nudi uvid i u to kada možete očekivati veći dobitak novca ili materijalni oporavak. Kako privući novac, pogledajte OVDJE!
4. Svijeća pomaže izbrisati Vaš zavjet siromaštvu!
Naravno da ne želite biti siromašni, a niste se niti zavjetovali na to, ali koliko puta ste već bili pesimistični? Koliko puta niste vjerovali u sebe? Koliko puta niste vjerovali u čuda?
5. Obožavajte novac, ali iskreno!
Nemojte me pogrešno shvatiti, ne trebate se baciti usred planine novca, ali postoji magija uz koju ćete naučiti poštivati novac, tako će i novac poštovati Vas! A gdje je kraj? Na kraju ne trebate nikada više negativno misliti na novac!
Ne oklijevajte, ne dozvolite da financijski problemi dominiraju i u novoj godini!
Vaša financijska situacija se nije razvila u 2015.godini onako kako ste Vi to željeli? To ne možete promijeniti, ali u 2016.godini možete imati puno novca i sreće ako zatražite pomoć od odgovarajućeg stručnjaka. Savjetnice Dora, kod 903 i Katja, kod 421 će Vam pomoći na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv