Pet poznatih biljaka koje donose novac!

Novac uz pomoć biljaka

Čuli ste da biljke mogu donijeti blagostanje i novac? Ljekovito bilje može učiniti mnogo više od dodavanja ukusa hrani i poboljšati zdravlje. Također imaju čarobnu upotrebu koja Vam može pomoći proširiti duhovnost. 

Sa biljkama možete raditi stvari poput stvaranja više uspjeha, prosperiteta i zaštite od negativnih utjecaja. 

Predstavljamo Vam pet poznatih biljaka i začina za novac! Gotovo ih imate u svom kuhinjskom ormariću – a ako ih sada nemate, možete ih nabaviti u najbližoj trgovini ili supermarketu. 

 

  1. Timijan: Ova skromna zelena biljka privlači novac u kuću. Upotrijebite ga u kuhanju da biste privukli novac. Također možete napraviti i blagi čaj, ili ga malo dodajte u ciklus za ispiranje kada perete poslovnu odjeću.

 

  1. Ružmarin: Izvorno iz mediteranske regije, jedno je od najčešće pronađenih biljaka u stalku za začine. Stari Grci, Egipćani, Rimljani i Hebreji ružmarin su smatrali svetim. Tijekom srednjovjekovnih doba smatralo se da smije rasti samo u vrtovima pravednika. Ova se biljka može koristiti za zaštitu od lose sreće, liječenje, ljubav, pročišćavanje, mentalnu jasnoću i pamćenje.

Astro Savjetnik Gordana

Privlačenje novca!

  1. Đumbir: Vruće, slatko i začinjeno. Ovaj se korijen može koristiti svjež. U cijelom osušenom obliku, ili kao prah za zaštitu od zlih duhova i privlačenje novca. Dodajte ga bilo kojim novčanim čarolijama da bi radili brže.

 

  1. Muškatni oraščić: začin kockarskog uspjeha. Nosite cijeli sretni muškatni oraščić u džepu za sreću ili ga malo naribajte i pospite ga u cipele kad posjetite Kasino!

 

  1. Kamilica: Kamilica se koristi više od 5000 godina u biljnim ekstraktima i kozmetičkim oblicima. Najviše za promicanje vitalnosti, spokoja, dugovječnosti i mladolikog izgleda. Konzumiranje čaja od kamilice vjeruje se da donosi prosperitet i sreću.

 

Ovo su poznate biljke koje koristite u kuhinji. Sada ostaje na Vama da li ćete ih koristiti za magične stvari kao što je privlačenje novca!

 

U našem Astro centru također možete zatražiti i veliku magiju novca za pojačanje, stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217 i savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Savjetnici će Vam također dati upute kako od magičnih biljaka napraviti talisman za Vama važna područja života!

Pročitajte još: 

Talismani i mandale koji u Vaš život donose financijsko obilje!

Preuzmite super moćan kod za privlačenje ljubavi!

Otkrivamo Vam način na koji možete eliminirati negativne energije!

Facebook