Pet predosjećaja na koje trebate obratiti pažnju

Postoje takvi neobjašnjivi predosjećaji u nečijem životu, koji imaju važan značaj. Da pogledamo sada kojih je to pet predosjećaja, koji mogu izgledati beznačajno, ali su važniji nego što mislite.

Predosjećaji koji proizvode fizičke znakove

Ljudsko tijelo upozorava na različite načine. Vjerojatno ste već i Vi doživjeli kada Vas je netko dodirnuo, naježili ste se od uzbuđenja. Drugim prilikama ne možete doći do riječi, Vaše tijelo osjećate lakim ili jednostvano izgubite apetit.
Niti ne shvaćate svjesno s Vašim umom situaciju, Vaše tijelo Vas puno ranije upozorava na dobar ili loš način.
Želite živjeti dobar i hramoničan život bez poteškoća? OVDJE možete pročitati pet stvari koje Vam mogu pomoći kad ne vidite izlaz iz neke teške situacije!

Riječ déjá vu

U bukvalnom prijevodu znači “već sam vidio”, kada u nekom trenutku ili u nekim situacijama čak kroz nekoliko trenutaka osjećate da ste datu situaciju već doživjeli, razgovor s nekom osobom, sa svim trenucima i s mjestom događaja zajedno. Dok u međuvremenu mislite da je taj osjećaj nemoguć, međutim, prema grupi psihijatara déjá vu može služiti kao potvrda za Vašu intuiciju ili da opovrgne razvoj nekih odnosa. To je sasvim sigurno da trebate razmisliti o tome.

Istovremenost

Kada mislite na jednog prijatelja, a u tom trenutku Vam zazvoni telefon i njegovo ime se pojavljuje na ekranu, kao da Vaše šesto čulo nešto naslućuje. Događa se da sa sugovornikom u istom trenutku izgovarate jednu određenu riječ ili pjevate neku pjesmu, a u međuvremenu dok uključujete radio, tamo puštaju upravo tu pjesmu. Tada trebate stati na sekundu i razmisliti koja je poruka ovim životnim situacijama. Vjerujete u sitnice ili pak ozbiljne stvari koje Vam mogu promijeniti život?
Pročitajte OVDJE što treba napraviti da bi Vam se to i dogodilo!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Vidovitost

Također možemo biti dio takvih osjećaja uz koje možete imati uvid u neka događanja koja se odvijaju puno dalje od Vas. Možda ste već i Vi iskusili osjećaj kada ste predosetili nekoj Vama bliskoj osobi, pozitivne ili negativne događaje u životu. Ovu sposobnost možete i razviti ako imate dovoljno duhovnosti u sebi. Ukoliko ste na to sposobni, onda s lakoćom možete naučiti i proricanje iz karte.
Ako mislite da imate afiniteta prema ezoteriji i vjerujete u karmu, proičitalje OVDJE koji je Vaš karmički zadatak prema horoskopskom znaku.

Intuitivna empatija

Prema posljednjem predosjećaju imate sposobnost identificirati se sa osjećajima i mislima druge osobe. Možete prepoznati čovjekove prave odluke. Možda Vam se približava sa osmjehom i lijepim rečima, ali Vi mu ipak prepoznate pravu namjeru. I ovu sposbnost možete još razvijati. Što više upoznate nekoga, to više i bolje otkrivate njegovu pravu volju, čak i bez direktne komunikacije.

Ako imate loše slutnje i predosjećaje, onda to nemojte zanemariti! Morate na to obratiti pažnju jer mogu biti predznak takvih negativnih događaja koje možete izbjeći! Zatražite pomoć od naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste saznali imate li razloga za strah!

Naše savjetnike zovite i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv