Pet stvari koje Vam mogu pomoći ako mislite da nema izlaza!

Pozitivne misli mogu učiniti čuda. Pomoći ćemo Vam s nekoliko dobrih savjeta, pozitivnim idejama o tome što učiniti i kako trebate razmišljati ako osjećate da nemate izlaza. Vjerujte, to će Vam pomoći!
Odredite nekoliko stvari ili osoba, koje ili što (bilo što da se dogodi) Vas čini sretnim, odnosno, razveseljava Vas, pa makar i na kratko vrijeme. Možda se sada osjećate loše, osjećate kao da ste dotakli dno dna i mislite da nikada neće biti bolje. Vjerujte, i male stvari mogu imati veliku snagu! Ako ste pronašli ono zbog čega se osjećate dobro, što Vas čini sretnim, onda radite to i tako što više puta. Ako je riječ o osobi, provodite što više vremena u njegovom društvu. Ako je moguće, ta osoba treba vjerovati u moć pozitivnih misli i nikako netko tko je pun negativnosti i tegoba!
Shvatite da se Vaša situacija mogla razvijati u puno gorem smjeru. Važite i razmislite koji je ishod mogao biti najgori. Pogledajte oko sebe i vidjeti ćete da postoje oko Vas ljudi sa puno gorom sudbinom, a ipak su u stanju ustati. Iznova i iznova.
Klikom OVDJE Vam možemo pomoći da vidite koje su Vaše najbolje osobine prema podznaku koje trebate naglasiti.
A OVDJE možete saznati Vaše najgore osobine koje trebate zanemariti u teškim vremenima.

Gordana 311

Smijte se koiko god je to moguće! Nemojte se smijati samo na nekom filmu, nasmijte se s drugima! Osmijeh nema samo dobar utjecaj na Vašu dobrobit, ali ako se osmijehujete i prema drugima, onda ćete možda upoznati nove, lijepe ljude, a možda će među njima biti osoba koja će Vas povući iz rupe! Kako biste se upoznali s jednom takvom osobom koja karmički pripada vama, morate se pokrenuti! Kako ne biste propustili taj susret, pitajte naše savjetnike kada i gdje trebate biti!
Iz prethodnoga slijedi da što više hodate! Lijepo vrijeme je pred Vama. Svjež zrak, ne samo na Vaše tijelo, ali i na Vašu dušu ima pozitivan učinak. Idite, razgledajte, također primijetite kada je netko dobar prema Vama! Ako se tijekom šetnje sjetite onoga od čega se osjećate loše, ispraznite Vaše misli i divite se krajoliku!
Konzumirajte namirnice bogate magnezijom jer nedostatak magnezija doprinosi visokoj razini stresa i lošem raspoloženju. Također konzumirajte kalcij jer on nije dobar samo za kosti, nego i za za živčani sustav.
Koristite toplu kupku svaki dan! Pitajte naše savjetnike koja eterična ulja ili kupke trebate kupiti kako biste poboljšali Vaše raspoloženje! Dodajte ih u vodu i potopite se tako dugo koliko Vam godi. Imaju opuštajući učinak, a za to vrijeme isključite iz Vašeg uma sve negativne misli, neka pozitivne misli preuzmu ulogu! Razmišljajte o svemu što Vas može činiti sretnim u budućnosti. Nakon toga opet doživite sreću koja Vas je odavno napustila. Opustite se i mislite na nešto jako lijepo. Osjećajte se sretnim.
Ako ste u mogućnosti to učiniti svaki dan, nakon nekog vremena ćete to činiti i u drugim prilikama, ne samo u kadi.

 

Ne zaboravite, pozitivne misli privlače pozitivu u Vaš život!

Uredite Vaš dom jer to ima dobar učinak na raspoloženje. Zatim uvedite reda i u Vašoj duši. Vrijeme je da ostavite sve što je loše! Šteta je gubiti vrijeme na ono što ne možete promijeniti. Uništiti ćete sami sebe s time što Vas brine i stvara Vam tugu nešto ili netko tko više ne može biti Vaš!
Što god se dogodi, sjetite se samo dobrih stvari! Razmišljajte pozitivno, iako je to teško jer je to ključ za kraj teškom razdoblju. Prihvatite naše savjete i iskreno vjerujte da i Vi možete biti sretni!

Mislite da je sada vrijeme za djelovanje i želite provesti pozitivne promjene u Vašem zivotu? Ne uspijeva Vam, ali želite to iz čista srca? Onda poduzmite prve korake, nemate vremena za čekanje! Nazovite naše najbolje stručnjake, Nives, kod 226 i Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koje će Vas izbaviti iz dubine za cijeli život!

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv