Pet TAJNIH metoda za čišćenje prostora!

Čišćenje prostora – Ova godina je stigla u takvu fazu koja nosi u sebi puno pozitivnih, ali također isto toliko i negativnih energija, zato Vam je čišćenje prostora jedan od najbitnijih zadataka. Pomoću čišćenja prostora održati ćete odstojanje i eliminirati će svu negativnu energiju koja vlada oko Vas.

Sumnjate da imate urok na sebi? Pogledajte OVDJE što trebate učiniti ako osjetite urok na sebi!

Čišćenje prostora možete odraditi pomoću bezbroj metoda, samo trebate raditi sa odgovarajućim priborom. Sjeverne i zapadne kulture s vatrom (svijećom) i soli prave čišćenje prostora, dok u istočnim kulturama čišćenje prostora se vrši pomoću feng – shui-a.
Pripremite se i Vi na period čišćenja prostora i otjerajte iz Vašeg doma negativne energije ili s radnog mjesta ili iz bilo kojeg prostora gdje provodite puno vremena.

Znate li da postoji energija iscjeljenja? Uvjerite se OVDJE u njegovo postojanje!

 

Tonka

Ukoliko želite efikasno obaviti čišćenje prostora, potražite naše savjetnike, s vašim kineskim horoskopskim znakom, godinom rođenja, imenom i napravite zajedno čišćenje prostora koje će Vam ponovno pustiti u život sreću, ljubav, obilje, mir i iznad svega sreću u krugu obitelji!

Vjerujete u moć simbola? Pogledajte OVDJE koji Vam simboli mogu donijeti novac!

Ako ste spremni, onda izaberite prema Vašem predosjećaju jedan od pet tajnih metoda za čišćenje prostora :

  • Sjeverna, tj. skandinavska metoda čišćenja prostora
  • Istočna , tj. metoda čišćenja prostora prema feng shui-u
  • Zapadna, tj. čišćenja prostora obilja
  • Tajna trokutasta metoda čišćenja prostora
  • Čišćenja prostora pomoću pet elemenata

Vrlo je važno da se oslanjate na Vaše osjećje, skoncentrirajte se na pet metoda čiščenja prostora i točno ćete osjetiti koja je za Vas. Ako ste izabrali, javite se našim savjetnicima i oni će Vam odmah pomoći otjerati negativne energije, duhove i zle sile!

Riješite se SADA negativnih sila i energija koje su na Vama ili u prostoru u kojem boravite. Naši će Vam savjetnici na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, napraviti učinkovitu zaštitu i osloboditi Vas svih negativnih energija kako biste zaživjeli ponovno sretnijim životom!