Pet zlatnih pravila, zahvaljujući kojima možete uštedjeti puno novca!

Znamo da je ponekad teško štedjeti, no sada ćemo Vam pokazati takozvanih pet zlatnih pravila za uštedu novca.

  1. Upotrijebite kupone i pratite akcijske ponude

Često se rugamo ljudima koji gledaju popuste, odnosno traže ih, a naš izgovor je da nemamo za to vremena. Vi to trebate učiniti radi sebe, jer ako provjerite popuste i akcijske ponude u trgovačkim centrima i na internetu, možete mnogo uštedjeti. 20% popusta se itekako isplati.

Devet savjeta koji će Vam pomoći da Vaš brak traje, detaljnije OVDJE

  1. 2. Morate izdržati jedan mjesec da ne kupujete samo iz razonode. Tijekom ovog mjeseca nemojte kupovati ništa što Vam nije prijeko potrebno. Ne smijete tražiti izgovore zašto bi Vam to trebalo. Izdržite jedan mjesec i vidjet ćete koliko novca može ostati u Vašoj kasi.

Kakav će Vam biti brak i kakav je sada, za sve detalje kliknite OVDJE

 

Ognjena, Ognjena_411, nazovite , savjet, savjetnik, astro, astrosavjetnik, novatv

  1. Postavite cilj i pripremite plan štednje

Ovdje ne trebate misliti godinama unaprijed, već postavite konkretan cilj u bliskoj budućnosti, a to neka bude određena svota novca. Za početak neka to bude neki mali iznos koji trebate ostaviti sa strane za taj konkretni cilj. Ako budete uporni, na ovaj način možete dosta uštedjeti.

  1. Vodite dnevnik izdataka

Najmanje tri tjedna vodite listu i zapisujte svaki trošak. Zatim analizirajte koji je bio potpuno nepotreban. Zbrojite iznos i shvatit ćete koliko možete uštedjeti.  

Blog jedne proročice: Razvesti se ili ostati u braku? Za sve detalje kliknite OVDJE

  1. Ne čekajte kraj mjeseca kada ćete preostali novac odvojiti za štednju. I sami znate da neće biti takvih slučajeva. Najbolje je ako odmah, na samom početku mjeseca, odvojite određeni iznos koji nije neophodan za ispunjenje ciljeva.

Želite imati dodatne prihode?

Želite dobitke?

Treba Vam novac za koji ne trebate raditi?

Mi Vam možemo u tome pomoći! I Vi možete biti dio čudesa!  

Najdjelotvornija i najbrža magija za privlačenje novca dostupna je kod naših stručnjaka! Stoga već danas nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407 i savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer su oni već mnogima pomogli u privlačenju velikog iznosa!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook